Sosso - Lostprophets nya album ute!

I måndags släppte Lostprophets äntligen sitt fjärde och efterlängtade album The Betrayed. Detta har jag väntat på så länge nu att min musiksmak har hunnit ändra sig. Innan lyssnade jag en hel del på rock och metal, men under det senaste året har det ändrats ganska mycket. Nu lyssnar jag ytterst lite på metal. En del rock blir det fortfarande, men av den lite mjukare varianten, och mest blir det indie, synth/electronica och pop.

Men trots det tycker jag att det låter bra! Lostprophets är fortfarande en favorit hos mig får jag erkänna. Och Ian Watkins måste vara bland de sexigaste männen i världshistorien. (Åhhh! Jag tycker vi gör varsin lista på de fem sexigaste killarna och visar för våra läsare!)

It's Not The End Of The World But I Can See It From Here var den första singeln från Lostprophets nya album The Betrayed.

En utav mina absoluta favoritlåtar. Last Train Home fanns med på Lostprophets andra platta Start Something från 2004.

Nu borde jag ta tag i mina läxor. Jag mådde inte så bra idag, så jag gick inte till skolan, och jag kan slå vad om att mitt läxberg har växt! Frågan är bara om jag orkar efter att ha spenderat timmar på att fixa med både det ena och det andra. Allra helst skulle jag bara vilja mysa ihop mig i sängen och titta på film. Fast... Det vill jag ju nästan alltid! ^^ Herrå!


Kommentarer
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

Sv: Men shit vad roligt! :D Vad är det för kameror ni får använda? Jag gick teaterprogrammet, så jag lärde mig mycket teater. Men sen pluggade jag podcasting, ljud och video på webben, en kurs där vi lärde oss grymt mycket inom film. Jag gjorde på slutet två kortfilmer som finns länkade i min blogg. :)



Kram

2010-01-20 @ 22:32:51
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: Nadja

jag har varit på gruppen och hälsat på farmor och farfar. Gick det bra? =)

2010-01-20 @ 22:35:54
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Huyen

kommentera gärna Hot or Not i våran blogg! Kramis

2010-01-21 @ 07:43:39
URL: http://colorsofmusic.blogg.se/
Postat av: Tove ♥

Jag gör ingenting =)

Allt bra?

2010-01-21 @ 17:27:43
URL: http://toveelundberg.blogg.se/
Postat av: min canon ♥ photo

Jodå, allt är bra! :) Hur har din/eran dag varit? =)

2010-01-21 @ 18:51:20
URL: http://mincanon.blogg.se/
Postat av: min canon ♥ photo

Vad bra! :) Jo, min dag har varit bra den med. Börjar smått tröttna på kylan, men man får väl vara glad så länge den varar i alla fall. =)

2010-01-21 @ 19:02:01
URL: http://mincanon.blogg.se/
Postat av: Nicco

Sosso jag läste i Hallandsposten att Lostprophets hade mognat väldigt mycket och att tjejer under 20 får leta efter musik på något annat håll istället ;) <3

2010-01-21 @ 19:57:25
URL: http://plenis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0