Nicco - New years-look



Vi ses nästa år.


Nicco - Ny design

Några kommentarer? Hur ser det ut för er? Något som ser knasigt ut? :P


Nicco - Fixi

Höhö, här sitter jag och lever livet. Har precis fönat håret utan att tänka på konsekvenserna. KOLLA SÅ STORT OCH FLUFFIGT DET ÄR!!!
Men jag ska ändå sätta upp det ikväll hade jag tänkt, så det är okej.


Galet.


Elin - Nyår

Nu har jag och Ida fixat det sista till ikväll. Blev dyrare än vad vi trodde men det är ju nyår. Om ungefär två timmar ska jag hem till Ida och hjälpa henne med maten. Det blir sushi, bulgursallad med hallomi och soltorkade tomater och hallonmoussetårta.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag sminka mig och fixa håret och såklart klä på mig. Sen är jag klar för att fira nyår hela kvällen/natten.

Hoppas ni får en bra kväll, det ska i alla fall jag ha.

Puss Hej och Gott nytt år!


Elin - Nyår

Nu sticker jag och Ida in till stan för att inhandla det sista till ikväll!


Elin&Lizi - Dagen innan nyår!

Tjuee, goddag, godmiddag, godkväll!

Nu ska vi snart färga håret på Elin! Önska oss lycka till!

...

Nicco - Bowling

Idag har jag bowlat. Hur det gick? Om jag vann? Tja, låt mig säga så här: jag kom inte sist i alla fall. Det är tur att jag har en lillasyster som inte bryr sig om ifall hon förlorar.


Mästaren bowlar


Sen släckte de ner och alla neonfärgade saker lyste :D


Elin - Mitt 2010

Jag tyckte att det var dags att göra en sammling av allt jag har gjort detta året. Ett år är så långt så det blir lätt att man glömmer bort vad man har gjort. Även fast det känns som om jag inte gjort så mycket så har jag det. Här kommen en följd saker som jag och mina vänner har gjort tillsammans. De kommer inte i någon kronologiskt ( vad vi gjorde först osv, utan allt kommer huller om buller). Det har i alla fall varit ett händelserikt år och om jag skulle tagit med allt här i bloggen så skulle bloggen bestå av flera sidor av bara bilder. Så jag valde ut några speciella händelser.




Vi hämtade lilla Balder

Kusin Fredrik tog studenten

Emmie tog studenten

Lizi fyllde 18

VI åkte till Gekås tjejerna i klassen

Fick en sminkning på make up store

The studio

Åkte till sälen med familjen

Sälen

Fikade i somras med plenisarna

Var i Idas stuga



tog bussen enda till mellbystrand


Petra fyllde 18

Ida fyllde 18

Var med på skolans julavslutning

Fick äran att vara lucia

Amanda fyllde 18 och hade en 80 tals fest

Jag fyllde 18

Våra belgiska vänner kom på besök

Vi åkte till Belgien


Påväg till belgien

Vi slutade 2;an

Nicco fyllde 18


Sosso fyllde 18


jag tog körkort

Som sagt var, det har hänt mycket och det skulle aldrig gå att sammla allt här, sida efter sida efter sida efter sida. Här har jag i alla fall visat lite!



Elin - matshopping

Tjuuuue!

Nu ska jag snart gå iväg till Ida. Vi ska handla mat till Nyår wiiiieh!

Jag hann faktiskt också städa mitt rum på 1,5 timme, dammning och rensning är klar, bara bäddning och dammsugning kvar. STOLT.

Efter matshoppingen med Ida kommer Amanda hit och då ska vi jobba med vårt projektarbete. Vi ska försöka göra en kokbok. Har ni bra/goda recept får ni gärna dela med er =)

Pusshej


Nicco - Höhöhö

Coolast i stan.




Nicco - Jag ska på Laserdome!

Snart. Vi ska åka när som. Första gången för mig. Jag är lite nervös faktiskt.






Elin - köttkorv och potatismos

Hela dagen har jag spenderat på en stol i köket med datorn framför mig, inget städat rum och inget tvättande. Istället bestämde jag med Frida att vi skulle boka biljetter till svinalängorna idag. Så istället för att leka städerska blir det att sitta i en mysig biosalong med Frida och Amanda.

Balder ligger så fint i sin lilla korg och sover. Ska låta han sova så länge som möjligt så jag slipper hans dampryck.

Sitter också och funderar på vad vi kan äta till kvällsmat, eftersom bara jag är hemma och resten av familjen kommer hem någongång ikväll så får jag förhoppningsvis bestämma :P

hehe det bir köttkorv med potatismos... (NOT)


Elin - Tre dagar kvar!!

En dag till som jag inte kommer göra någonting vettigt. Har massor som borde göras men hittar ingen motivation. Har känt mig ovanligt trött och tråkigt de senaste veckorna. Men nu är det endast tre dagar kvar till det nya året och då ska ni alla få se på andra bullar! Jag ska ge allt i skolan, hitta på massor av olika saker hur trött jag än är. Men det är sista terminen och den ska jag inte bara få låta gå utan att göra något roligt!

Idag är mamma och pappa på Ikea och köper nya gadrober till får nya farstu. Vi barn fick inte följa med för då skulle gadroben inte få plats o.O undra hur stor den är egentligen!

Jag tog en lång sovmorgon (som om jag inte brukar göra det då xD), lagade lunch till systrarna och mig själv såklart (makaroner och köttbullar för er som är intresserade) Har sedan kört Julia till en kompis och nu väntar jag på amanda som ska komma hem med Balder. Jag har laddat upp med första OTH boxen, julmust, mobil och dator så att jag kan sitta här nere och titta, så får jag både se min älskade serie och hålla kolla på balder samtidigt är inte det suveränt?

Senare idag får jag väll ta och rensa ut all tvätt ur mitt rum och ta ner och tvätta lite och sen städa.
Så gör jag mamma lite stolt i alla fall :P

Vad ska ni hitta på idag?


Elin - stanilistan

Jag har världens mest korkade syster som inte kollar sitt pass innan hon förbereder sig för att åka utomlands. Vi skulle åka in till resebyrån vid nio i morse, tidsoptimister som vi är kom vi inte iväg förrens halv tio men det hör inte till saken. Hon springer runt som en galning i huset för att leta efter passet och märker att det gick ut för ett år sen. Snabbt in till polisen för att beställa ett nytt som förhoppningsvis kommer på torsdag om vi har tur och då om vi har ännu mer tur finns resan kvar på torsdag som hon tittat på.

Det som jag ville komma till var att jag spenderade halva dagen på stan, först med mamma och amanda och sen ida och sosso. Grymt mycket folk på stan. Så mycket att både jag och Ida höll på att svimma. Vi åkte hem tidigare än sosso för vi var grymt trött på allt folk. Somnade direkt när jag kom hem och sov enda till klockan åtta. Så nu är jag pigg som en lärka. Jag hittade inte så mycket på stan, ett par knäsockar och lite smink. Orkade inte leta som alla andra galningar på stan.

Nu tittar jag på Pirates of Carrabien med Syster som troligen redan har somnat i soffan. Men jag kila ner och hämta lite choklad ur paradisasken och mysa till det lite.

Hoppas ni har haft en bra dag. Nu är det endast 4 dagar kvar till nyår som jag ska fira med mina bästa vänner, alltså plenisgänget!




Nicco - Jocke bloggar

Hejsan allihopa! :D
Jocke som bloggar här idag :) Det har varit en väldigt händelserik dag idag!!! Jag och Nicolina har fikat, ätit, dushat och bajsat :) Jag vet att ni kanske är avundsjuka på vårat glamorösa liv men så är det i Småland ;) Om en halvtimme så ska vi åka till halm staden och äta den stösta och fetaste pizzan någonsin! Awsome, jag vet. Sen ska vi kolla på en liten filmis på bio :) myselipys. Efter många om och men blev det Tron Legacy i 3D. Det kanske låter gott... men *andas ut* jag är hemma hos Catrin och Samuel nu.
Och ha det så kult på restaurangen! Hej då! :D

Elin - Måndag 27 december

Godnatt!

Klockan börjar närma sig två och det börjar bli dags att krypa till sängs. Ska upp klockan åtta imorgon för att åka in till stan och gå på mellandagsrean och sen hjälpa Amanda så att hon får bokat sin flygbiljett till grancanaria. Mamman i huset börjar bli lite smått hönsig. Efter lunch ska jag möta upp Sosso och Ida så ska vi titta på nyårsklänning till Sosso och titta på balklänning.

Att jag sitter här och drar i soffan framför ett dubbat dåligt Hannah Montana program så är det för att min säng är full av saker och jag orkar verkligen inte plocka undan allt! i-landsproblem jag vet xD


Nää, nu ska jag sova (i soffan).

NattiNatt


Elin - hej du vinterland

Snön trillar ner från den också vita himlen. Klockan är nu runt elva tiden och jag har packat och ätit frukost. Bilen rullar väll hem om två timmar eller något. När resten av familjen sitter ute i köket och är sociala sitter jag här inne i min ensamhet med en liten dator. Är man facebook beroende så är man ;P
Resten av dagen vet jag inte hur jag ska spendera. Packa upp alla julklappar och förbereda mig för morgondagens mellandagsrea shopping med Sosso. Vi ska även gå och titta på balklänningar. Det är ju nu dags att köpa en sådan.
Hoppas ni får en underbar dag i snön och det kallas vädret.
PussHej

Elin - julfirande

God jul på er alla!
Igår hade vi fullt upp innan vi tog bilen ner till skåneland. Inpackning av presenter, julfrukost, den obligatoriska julfilmen tillsammans med systrarna, packning av övernattningskläder, packning av varma kläder (vantar, mössor, dunjackor, termobyxor, vandringskängor) mamma kan vara lite hönsig när det gäller att åka bil i väntat snöoväder.
Jag och familjen hade en helt underbar jul tillsammans med mammas släkt. God julmat, första gången sen jag började äta julmat som jag tyckte att det smakade helt okej, stor mysstämning, jultomte x2, massor av paket och i slutet av dagen fanns där en riktigt julstämning inom mig. Jag fick mycket fina julklappar bla en ny pyjamas ( jag är pyjamasgalen) en röd/vit prickig morgonrock & en inrednings bok i vintage (?) stuk.
Denna mysig och perfekta julafton avslutades med att i mitten på i en igensnöad väg stå stilla i väntan på att både bilen bakom och två bilar framför ska bli uppdragna av kusinen med traktor, efter mycket om och med stog vi oskadda i farmor&farfars hus.
Dagen idag har vi spenderat hemma hos farmor och farfar för en minijul tillsammans med dem släkten på pappas sida. Mysig dag med julklappsutdelning och trisslotts skrapning. Jag vann 10 kr. Wohoh :) Farfar har som tradition att alltid köpa tre lotter till varje person i släkten och det är alltid lika spännande att se om man kommer ha turen att vinna mycket pengar.
jag har haft en helt perfekt jul, som alltid. Mycket mys och mycket kärlek.
Jag såg precis att Nicco har ändrat designen. Jultema! Mycket bra tänk Nicco. Du läste nog mina tankar när jag funderade att be dig fixa lite julstämning på desigen, dessutom har vi bytat bilder och satt oss i PLENIS ordning.
Nu har farmor gjort klart kvällsmaten så får gå ut och proppa i mig lite mer mat, man lär ju gå upp ett par kilo nu under jul så mycket mat och godis som man proppar i sig.
Hoppas att ni mina vänner har haft en underbart mysig jul.
Jag kommer skriva igen när jag kommer hem till Halmstad. Dator tillgången här är mycket liten ;)
PussHejLeverpastej

Nicco - Julefin! :D

Så här ser jag ut idag. Men en ny klänning som låg under granen imorse. Rött på läpparna,guld på ögonlocken och lockar i håret. Juligare än så blir det inte ;)


Ursäkta andra bilden, men det blev inte bättre än så och batteriet i kameran höll på att ta slut.

Och God Jul på Er alla!!


Nicco - Prataomdet

I flera dagar nu har jag varit besatt av att läsa om folks olika upplevelser på http://prataomdet.se/

Jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt, men jag kan inte låta bli. Jag får en enorm klump i magen, men samtidigt är jag så jävla tacksam att jag inte har något att skriva där själv.

Och jag tycler det är något väldigt bra, och välbehövligt. Alla behöver nog prata om det lite...


Elin - Nattblogg!

I och med att jag sov så länge idag så har jag inte blivit trött förrens nu. Efter att jag varit och hämtat min syster och hennes kompis i stan så tittade vi på en film Älskar, älskar inte hette den, konstig men bra.

ögonlocken trillar nu länge och längre ner och jag tror att det är dags fög mig att sova.

Godnatt


Elin - 22 december 2010

Godmorgon eller godförmiddag kanske jag ska säga!

Jag vaknade för en halv timme sen av att Julia och hennes kompis sjöng super högt ute i fin rummet. Mina planer var inte att sova såhär länge idag utan jag ville gå upp tidigt och hjälpa till hemma nu inför Julen, det är ju endast två dagar kvar.

Mamma kommer i alla fall snart hem från jobbet och då ska vi kila in till stan och se ifall vi kan hitta något fint att ha på oss på julafton / juldagen då mamma tyckte att den klänningen jag köpte inte passade till julafton utan mer till nyår.

Jag och amandaB tränade igår på friskis&svettis och herregud vilken träningsverk jag har, både i mage, rygg och ben. Jag körde ut mig totalt igår så det var kanske därför jag sov så länge idag!

Nu ska jag göra mig iordning.
Ha en bra dag mina vänner


Nicco - Julemanikyr!

Titta titta titta titta vad jag har gjort!!! 8D



Julemanikyr! :D Tyvärr så är inte mina nagelband på topp just för tillfället, menäää skit i det! Nu har vi kul istället!


Elin - julradio är det nu som gäller!

Godmorgon!

Jag har precis stigit upp, eller nej det har jag inte. Ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Det är helt otroligt att jag lyckats sova såhär länge medan Amanda och hennes kompisar sitter i tv.rummet och tittar på film och medan byggarbetarna bytar fönster på nedervåningen.

Lyssnar just nu på julradio.se för att försöka skaffa mig lite julkänsla. Ingen julkänsla i varken mig själv eller i mitt rum. Känns verkligen inte som om det är julafton om fyra dagar! Fast all snö utanför ger lite julkänsla, får väll ut och åka pulka senare idag!

Idag ska jag städa min gadrob för just nu ligger alla rena kläder i ett hörn och gadroben står tom. Sen ska jag ta bussen in till stan med Amanda B för att inhandla de sista julklapparna och en jul/nyårs klänning.

Har ni skaffat er den här perfekta julkänslan som man hade när man var liten?

När jag var liten blev jag alltid julsjuk. Jag kunde aldrig sova på kvällen utan kunde vara vaken til tolv, ett tiden och det var länge när man var liten. Dagen före julafton pirrade det i magen innan jag gick och la mig och på julaftonsmorgon var det bästa när man sprang upp och hittade alla paket under granen och även fast man inte fick tjuvkikade man och letade upp paketen som var till en själv. Åhh, vad jag saknar när man var liten.

Nu måste jag hoppa upp ur sängen och städa gadroben, lär ta några timmar, halv två går bussen till stan

Haj på Daj




Elin - fika och livsåskådningsdagsreflektion

I ett iskallt rum sitter en liten flicka och fryser. Hon sitter i sin säng med både morgontofflor, kläder, morgonrock och täcke på sig. Utanför hennes rum springer det fyra stora män med borrmaskiner och hammare. Dem springer runt, runt och runt, borrar lite, hammrat lite, skrattar lite, pratar lite. Den lilla flickan sitter på sitt rum och försöker koncentrera sig. Denna lilla flicka heter Elin och går trean i gymnasit och dagen före skolavslutningen sitter hon och koncentrerar sig på en uppsatts i religion. Utanför byts fönstrerna ut så lika kallt som det är ute, är det inne. Männen utanför gör allt för att bli klara så fort som möjligt men när 9 fönster ska bytas ut tar det tid.

Ja, då vart det bara en dag kvar på denna terminen. Tiden har gått sjukt fort och jag vet inte riktigt hur jag har spenderat den. Jag har nu tagit en liten paus från mitt uppsattsskrivande och fikar nu på havrekex med choklad och dammsugare.

Senare ikväll ska jag iväg och jobba, (städa dagis) sen iväg till Petra på lillejul!

Men mitt mål nu är att bli klar med uppsattsen, inlämnas senast idag.


Elin - det blir aldrig riktigt som man tänkt sig!

Det är en sak som är säkert! Under praktiken hade jag bestämt mig för att göra klart alla uppgifter som nu ska vara inne denna vecka, men som alltid har jag skjutit upp det. Så nu sitter jag här med paniken i ögonen och vet inte hur jag ska lösa det med allt annat som händer!.

Jag har en stor inlämmning i religionskunskap som kan avgöra betyg, samma i alternativmedicinen fast jag ska istället lägga till en massa på alla uppgifter vi lämnat in, en redovisning och två inlämmningar om praktiken (maskin och sjukdom) i sjukvården, och åter igen en uppgift i alternativ medicinen då vi ska skriva om en aroma doft. Samtidigt är det julklappsshoping på gekås imorgon, lillejul hemma hos petra på torsdag och sen är det helt plötsligt jullov! Paniiiiken stiger för varje minut!

Imorgon ska jag ta bilen till skolan för att sedan kunna hämta lillasyster och köra lika fort hem som det tar för en höna att värpa ett ägg och sen fortsätta till Gekås med familjen. Sen får det väll bli att jag sätter mig och pluggar när jag kommer hem vid nio tiden. Grrrrr...

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, höll på att somna idag när vi var på marinens musikkår (försvarsmakten) julkonsert i kyrkan. Gud vad det var fint!

Hoppas ni har haft en bra dag!

PussHejLeverPastej!


Nicco - Dagens...

...ja, look eller nåt. Idag kör jag på taktiken att väga upp mitt eländiga humör med en galen look. Och förhoppningsvis så gör den så att jag blir lite gladare med ;)

Varför är det då för fel med mitt humör?
Håll i er nu.


Det är synd om mig.

Jag menar allvar. Är påväg in i en förkylning känns det som, och dessutom har jag ett enormt blåmärke på sidan av ena skinkan, för jag klantade mig och halkade på isen igår. Så jag går lite illa och kan knappt sitta ner. Det suger.

Men med röda läppar löser sig allt ;)



Hmm, webcamen gör verkligen inte färgen rättvisa...

Elin - lussevaka

Ska nu ta fram lite nybakta lussebullar, nybakta pepparkakor och julmust, julmusiken är på och jag är redo för en mysig lite lagom lussevaka med mina bästa vänner. Ska se om jag hittar någon julig film som vi kan titta på också.

Imorgon är det lucia och dagens schema, 07.45 lucia tåg, 09.30 luciatåg i skolan, 15.00 på ett äldreboende. Nu kan jag ju i och för sig inte låtarna och jag ska var lucia i luciatåget halv tio. Hur ska detta gå?




Nicco - Bakis

Lite. Men nu är det inte så farligt längre. En dusch och massa vatten, sen var jag på banan igen ;)
Vilket var nödvändigt eftersom jag ska iväg lite senare och kolla på min brors lucia-uppträdade i kyrkan, och sedan ska jag jobba. Och dessutom måste jag plugga lite med.

Vad ska ni ägna er tredje advent åt?


Fräsch.


Elin - får väll säga godmorgon!

Så nu har jag halvsovit i en timme. Ska snart börja röra mig frammåt så att tjejerna slipper stå och frysa ute. Huvudet bankar lite men det lär nog försvinna när jag kommer ut i den kyliga luften..

Håll tummarna för att jag inte slirar av vägarna..kan ana att det är rätt så halt nu när det ligger runt nollan på termometern.


Elin - Lycka

Äntligen är praktiken slut, ingen mer praktik inom vården i mitt liv. Slippa tidiga mornar och sena kvällar. Det har varit tre väldigt lärorika praktiker under tre år i skolan men jag har nu verkligen insett att detta är ingenting för mig. När jag tagit studenten ska jag ta och inrikta mig på något annat, just nu vet jag inte vad det är förnågot, men det lär jag väll komma underfull med.

Fredagskvällen spenderades hemma hos Amanda F, 18 års tjejkväll stod på kvällens lista, god mat, roligt sällskap och mycket singstar gjorde kvällen toppen.

Idag tog jag och syster bilen ner till Skåneland för att överraska mormor, farmor & farfar. Det blev en lyckad överraskning för det tog ett tag för dem att förstå att vi stog i dörren. Mycket fika och mycket mat och en mysig dag blev det och nu ligger jag i min säng, fullt påklädd och väntar på att klockan ska bli halv tre så jag kan köra och hämta delar av plenisgänget inne i stan. Jag gör allt för mina vänner :). Funderar på om jag ska ta en liten tupplur men risken är att jag inte vaknar igen hhe.


Hoppas ni har haft en bra lördag! Imorgon vankas det storstädning av mitt rum + toalett, pepparkaksbak och lussevaka med bästaste!






Nicco - Mjöffs!

Ikväll ska jag ut med tjejerna och det tycker jag e sköööönt!




Nicco - Är det bara jag...

...som har upptäckt hur SJUKT lika Katherine Heigl och Petra Marklund (September) är?!




Kolla bara på näsan, ögonbrynen, huvudformen och leendet! :O


Ida - Dags för mig med...nu har jag KÖRKORT! ;D

Wohoo! Idag fick jag också körkort, känns superbra ;D Gjorde ju teorin samtidigt som Elin och nu, en vecka efter var det dags för självaste Uppkörningen. Började att tagga redan på morgonen med Övningsköra från Slagsmålsklubben och dansade runt som en galning fram tills det var dags att ta bussen. Var inte särskilt nervös förrän min körlärare lämnade över bilen till mig och sa åt mig att andas och ta det försiktigt - då satte nerverna in! Klarade trots allt av det ganska bra och nu har jag äntligen mitt körkort. YEEEEEEEY



Söt kaktus i bil (!) jag fick av pappa idag eftersom jag fått körkort. Söt!



Elin - Hej du vinterland

Godmorgon! 

Idag är det tisdag och jag har min lediga dag denna vecka. Jag ska spendera den på så sätt att jag ska ta bussen in till stan tillsammans med Ida om 1,5 timme ungefär. Gå och sjunga tillsammans med kören, det börjar närma sig lucia och julavslutning & sen blir det lite julklappsshopping med Lizi.

Resten av veckan jobbar jag som en galning. Sista veckan på praktiken, ändast tre dagar och jag tyker det ska bli super skönt. Slippa stiga upp klockan fem på mornarna och jobba till halv tio. Det är ren lycka. Även ha mer tid att träffa klasskamrater mer än i bussen påväg till sjukhuset, utan även i skolan. Vi är ju trots allt den flummigaste och roligaste klassen på gymnasiet!

Nu ska jag kila ner och se om det finns något ätbart i köket.. jag förväntar mig en kastrull och en träslev som jag kan stoppa i mig. Nä men funderar på att köra fruktsallad och sen en stor kopp varm choklad.

Vad ska ni hitta på idag då?


Elin - vänskap!

Julklappar ska fixas, presenter ska fixas, storstädning ska ske, pluggning ska göras, praktiken ska avslutas!
Det är mycket som sker nu inför jul. Jag älskar verkligen julen. Ljus, kärlek, värme, klappar, gemenskap. Julen är nog den bästa traditionen som vi har här i Sverige. Inte bara det att man får god mat, träffa tomten och dansa kring granen. Man får mysa med sin släkt, skratta och ha roligt, ha hela tjocka släkten samlade framför kalle anka klockan tre med glögg och pepparkakor. Det är nog det mysigaste på hela dagen.
Min släkt är den bästa släkten som finns. Jag tror inte det finns någon som har så roligt som vi har det när vi träffas, hur mysigt och galet det är. Jag skulle inte byta bort min släkt för någonting i hela världen.

Kärlek och värme är någonting som behövs, varje person på denna runda jord behöver kärlek och värme. Man behöver en trygg famn att kunna gråta i, skratta, prata, vara tyst.Även fast varje person behöver detta så har inte alla det. Det är många som är ensama och rädda, har ingen att prata med som man kan lita på, utan man har bara sig själv, inte värme och ingen kärlek att få.
Jag har tur som har vuxit upp i en varm och trygg familj. Med två trygga och värmande föräldrar om jag alltid kan gå till vad som än har hänt. Visst kan de bli besvikna om jag har gjort något dåligt men det ställer endå alltid upp för mig. De känner mig och vet när någonting är fel. Två systrar som jag vet älskar mig även fast jag beter mig dåligt, två systrar som vet att jag älskar dem även fast de går mig på nerverna ibland. En hund som hoppar av glädje när han ser mig, följer vart steg jag tar, lämnar inte min sida. Jag har vänner som jag älskar. Bästa vänner som jag alltid kommer ha som mina bästa vänner. Mina bästa vänner kan jag ringa mitt i natten om det är något, kan säga allt och veta att det stannar mellan oss. Vara mig själv, galen, roligt, tråkigt, ledsen, glad. Jag kan vara hur jag vill och jag vet att de älskar mig för den jag är. Mina bästa vänner kommer föralltid att vara mina bästa vänner vad som än händer. Nu vet ni det! Jag har fått och har fortfarande mycket kärlek och värme. Ibland kan jag till och med tycka att jag har för mycket, jag skulle vilja dela med mig till alla de som inte har någon att lita på eller prata med. Jag skulle vilja kunna bota alla sjuka människor, ge alla ett gott liv.
Jag vet inte hur jag ska göra men jag har bestämt mig. Någon gång i mitt liv ska jag göra någonting för de som saknar det jag har. Jag ska dela med mig. Jag ska göra livet bättre för några människor i världen. Hjälpa dem som inte kan själva. Det är mitt mål och det ska jag sträva efter.

en vän är den som vet allt om en men som ändå tycker om en.
Elbert Hubbard

En riktig vän står på din yttertrapp med en nybakad sockerkaka.
En riktig vän vill att du ka komma och titta på hennes nyfödda kattungar.
En riktig vän klipper roliga saker ut tidningen och ger dig.
En riktig vän delar med sig av äpplena från sin trädgård.
En riktig vän skottar snö också framför din grind.
En riktig vän ger gärna din katt mat.
En riktig vän kan aldrig ersättas.
Judith C.Grant

en vän hör alltid sången i mitt hjärta och kan sjunga den för mig när jag själv glömt den.
P.G.L.




vänskap är allt för mig!


Nicco - Gurka





nom nom nom



Nicco - Photoshop

Här sitter jag och leker i Photoshop. Känner mig så himla frustrerad på helgerna, det känns som att jag bara går och väntar på att det ska bli vardag så att jag kan fortsätta jobba på allt som ska bli klart till Julshowen.

Åhh gud vad jag alltid känner mig stressad innan jul. Alla dessa j***a julklappar ><
Plus att det alltid är en massa i skolan då. Och att man får ångest över pengar.

Men man får väl tänka att det ordnar sig och fokusera på allt som är bra med julen/livet.


Jocke och jag


Elin - praktik eller skola!

Jag ligger här och funderar på hur jag ska hinna göra klart alla uppgifter som ska vara klara några dagar innan julavslutningen. Även fast vi är och har varit ute på praktik i fem veckor så har vi ändå haft mycket och göra och odisiplinerad som jag är så har jag skjutit på allt. Så nu har jag några arbeten som ska in, massa övning inför kören och fem veckor historia att ta igen ( historian får jag förhoppningsvis längre tid på mig).

Skriva om alla arbeten och inlämmingar i Alternativ Medicinen för att få höjt betyg
Utveckla fakta om en sjukdom som vi varit med om på sin avdelning
Uppsatts om en sjukhusmaskin tex blodsockermätare
Historia

Stressen börjar krypa sagt fram och jag vet inte riktigt vart jag ska börja!

Först ska jag ta mig igenom praktiken imorgon. Ska stiga upp klockan fem!


Elin - Två barbispappisar påväg till trelleborg!

Just nu är två söta paket med barbapappisar på påväg ner till trelleborg med mina två systrar. Vårat kusinbarn firar sin 5-års dag och jag kan inte följa med på grund av praktiken! Så typiskt, varje gång vi ska åka någonstans så kan jag inte följa med. Det var samma situation förra året vid hennes 4-års kalas.

Klockan är nu elva, funderar på om jag ska gå och titta på ett one tree hill avsnitt, såklart inte de gamla utan de nya avsnitten från säsong 7. Efter en lång tur på stan med Petra och Lizi utmattade av allt balklänningsprovande fick denna box lätt följa med mig hem.

Provade ett tiotal klänningar, olika modeller, olika färger men jag hittade inte riktigt någon som jag bara WOW. Lizi däremot provade sin första klänning och det var den! Förhoppningsvis har hon köpt den idag, den var verkligen super snygg.

Nu ska jag göra lite frukost/lunh titta på one tree hill och sen göra mig iordning.

Ha en bra dag. Min dag kommer somsagt va spenderas på sjukhuset!

Kramar

Elin - 3 december 2010

Jahopp, då vart det fredag igen. Snålt med inlägg denna vecka men vi har nog alla haft fullt upp.

Somsagt så är det fredag, det betyder att jag är ledig från praktiken, körövning till lucian den 13;onde, julshopping och mys med Petra och Lizi och sedan en gruppdejt med Angelica, Petra, Lizi och Harry Potter.

Bussen till skolan går om 1,5 timme, skulle egentligen med den bussen som går om 15 minuter men klockan elva vaknade jag och insåg att jag aldrig skulle hinna. Så nu ska jag hoppa in i duschen, fräscha till mig och göra mig klar och sen gå ner och äta frukost och hålla Balder sällskap, sen bussen till skolan för att sjunga.

Ha en kanon bra dag idag!



Elin - jag har kämpat!

kämpat har jag, haft nästan i teoriboken i många många timmar, använt mycket pengar och tid på att lära mig att köra.. det har nu resulterat i att jag idag torsdagen den 2 december 2010 fick mitt körkort klockan halv tio.

Nu är jag äntligen färdig och kan färdas ute på vägarna utan behov av föräldrar eller andra "vuxna".
Känner mig sjukt stolt att jag klarade det och det kommer nog bli en stor frihet att kunna köra vart jag vill och även en större möjlighet att hjälpa till hemma, tex handla mat, hämta småsyrrorna!

Nu är mitt liv helt perfekt!

WOHoooooo


Jag kommer köra runt i min vit/rosa prickiga bil så ni kommer se mig :D


RSS 2.0