Nicco - Get trashed

Sitter och lyssnar igenom en massa Killers-låtar som jag aldrig hört. Fastnade av någon outgrundlig anledning för denna... Det kan vara dest smutsiga soundet och Brandons hanover-röst som gör det så... Gött att lyssna på.

Sitting here on the bed,
Trying to clear my head,
But Brooke you just won't budge,
So I look back instead,
Why'd you go away?
Useless when I say,
Hey,
Baby I'll be the best
'Cause I'm a jealous mess,
So wash your hands from all this dirt,
And take my words for what they're worth,
Baby I'll be the best,
But you stand to protest,
And my stomach has been so abused,
Your confusions got me so confused,
But everything will be alright
If I get trashed tonight.




Idag är det ingen vanlig dag...

FÖR IDAG ÄR DET IDAS FÖDELSEDAG! GRATTIS IDA!



Många tusen kramar till denna unika, underbara och absolut bästa tjej som nu blivit myndig! Äntligen får I:et i PLENIS friheten att helt och hållet bestämma över sig själv i all lägen, vilket hon kommer att klara galant!



Nicco - utgång

Hahaha, ikväll blir det UTGÅNG. Först kommer Ida och Amme hit, sen drar vi till Anton och sen vidare ut i den stora staden :P

Börjar bli dags att duscha eller nåt... Såhär kan vi ju inte ha det!



Nicco - Dags för kalas!

Inom en timme kommer jag befinna mig hemma hos Ida för att fira att hon fyller 18 år imorgon!
Dagen till ära har jag köpt en ny klänning.



Och ätit en banan. Det var ett tag sen sist...


Elin - 29 oktober 2010

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan och trodde att det var lördag. Hade varit underbart skönt då det hade inneburit att jag var klar med historiaprovet och historia uppsattsen. Jag har fortfarande inte pluggat alls till provet så jag har lite smått nervös inför hur det ska gå.

Men nu är det inte lördag utan fredag så det är bara att låta det gå som det går och sen se vad som händer. Ikväll blir det i alla fall en mysig kväll då vi ska hem till Ida som fyller 18 imorgon.

Förresten så börjar höstlovet idag klockan fyra för min del. Ska bli så underbart skönt att få en veckas ledigt och slippa tänka på skolan. Det härliga är sen också att efter höslovet ska jag ha fem veckors praktik på sjukhuset och det kommer bli så roligt. Slippa skolan, jobba som en vuxen osv. sjukt kul!

På själva höslovet kommer det hända mycket saker. Maskerad/halloween fest, the studio i göteborg med anna, frida och amanda, skåneland och mycket mer.

Klockan tickar och jag får väll ta och stiga upp hur sängen och hoppa in i duschen och fräscha till mig.
Bussen går halv tolv så jag har gått om tid! Ska se ifall jag hinner plugga lite också.


Elin - ett nattligt inlägg

Tjolahopp!
Hur har alla fisar mått idag?

Skoldagen var en perfekt dag, ingen stress och inget viktigt som skulle göras. En slappedag helt enkelt. Efter skolan blev jag och mamma bjuden på lunch av pappa på en kina resturang. Jag har helt kommit underfull med nu att jag inte tål den sortens mat. Illamående och magknip är ej roligt.

Jag även storhandlat med mamma, övningskört, sovit, jobbat idag och från klockan åtta tills nu har jag suttit med en uppsatts som ska vara klar imorgon. Problemet är bara att jag har kommit halvvägs och det jag har skrivit är bara en massa flumm. Tur för mig att vi får lektionen på oss också.. vi har ju dock också ett historia prov på den svenska historian som jag inte ens har kollat på... får göra det imorgonbitti då jag inte börjar förrens halv ett.

ett lycka till till några i plenisgänget som ska köa imorgon för att få en chans att köpa studentbiljetter, det är kanske tur att man har praktik kvart i sju dagen efter.

Men nästa studentfest får ni se upp ;)

John blund slängde just nu lite sömnpulver över mig så nu somnar jag snart.

Godnatt

Nicco - Shopping :D

Idag köpte jag en sån där halsduk utan ändar som bara sitter runt ens hals sådär smidigt :D




Sen vill jag bara säga att som Sosso skrev så är jag med smått besatt av Bon Iver. Mest låten Blood Bank, så om ni inte tryckte på Sussens länk så gööör det!! *befaller*

Skolfotot kom idag med. Blev helt okej faktiskt, men jag ser typ överlycklig ut på gruppbilden XD



Nicco - Making of the kittel

Många har undrat hur jag tillverkade Den Otroliga Kitteln. Eller okej.. Ingen har brytt sig..

Men ändå! :D
Tänkte visa lite WIP från making of the kittel :)


Började med att böja till ett stycke hönsnät till lämplig kittel-form. Detta var den svåra delen, så om man vill ha en jämn(are kittel än mig) så bör man lägga ner bycket tid på detta. Pilatesbollen hade jag i mitten som stöd.


Sen papier mache-ade jag hela kitteln två gånger.
Om man inte har tapetklister hemma så kan man enkelt blanda till eget genom att blanda 4 dl vatten och en dl potatismjöl, koka upp ytterligare 4 dl vatten och sedan hälla i potatismjölvattnet och låta allt sammans koka upp igen tills det blivit genomskinligt, och sen blanda i 1 dl socker. 
Sen är det bara att vänta på att det svalnar. 
Efter det kletar man bara in rivna pappersbitar i klistret och klär in hönsnätet. Sen låter man det torka i ca 8 timmar :P


Efter det målade jag med svart, halvblank inomhusfärg.
Kitteln var så vild att jag var tvungen att stänga in den, om ni undrar om buren...


Sussu - Löv

Hösten är fin. Vill inte ha vinter. Möjligtvis en bon hiver. Åh, jag älskar härmed Bon Iver. Och jag vill gifta mig med Bright Eyes. Ville bara säga det. Nu ska jag fortsätta att plugga som fan.

Bon Iver - Flume
Bon Iver - Blood Bank

Nicco - Filmning

Eftersom jag är lat så har jag snott bilder av Ida igen. Denna gång från filmningen igår då våra otroliga skådespelare blev lite Halloweeninspirerade... ;)


Jag sminkar Issa. Blev grymt nöjd med både håret och sminket ;D


Tydligare bild på sminket


Issa, Zara, Kevi och Ahmad. Kolla hur sjukt läskig Zara ser ut :S
Cred till Amme som sminkade henne :P


Min del av inspelningen, i Bergmansalen på Sture. Lägg märke till min OTROLIGA kittel av papier mache. Under den står en rökmaskin och en redhead med grönt färgfilter. det blev grymt häftigt! Vill ni se resultatet så kolla på veckans interntv-avsnitt, det är HALLOWEEN-SPECIAL!!! :D


Elin - 24 oktober 2010

Klockan är redan tre och jag har inte hunnit med någonting idag. Kom hem från amanda för några timmar sen men då skulle man duscha, äta och jaa sånt som man egentligen inte behöver göra men som är roligare när man har något som är super viktigt. 

I eftermiddag ska jag plugga massa teori för det hann jag inte igår och sen så ska jag skriva ihop mitt tal i svenska B nationella som vi ska på på tisdag eller onsdag.

Kära klasskamrater....

Det är så långt jag har kommit.. haha.

Tänkte precis baka en kladdkaka som vi kunde haft som lite söndagsfika.. men då har vi inga ägg blir man sur eller blir man sur... Hoppas mamma köper ägg när hon åker för att hämta pappa.

Nej, nu får jag ta mig i nackskinnet och återgå till det som måste göras.


Btw så är det en hel månads väntetid på att få köra upp så nu är jag mer deppig än vad jag var innan.




Elin - Vad gör jag uppe nu?

Varför är det så att man kan sova hur länge som helst på vardagarna, då man inte får sova länge?
Varför är det så att man vaknar tidigt på helger då man får sova hur länge man vill?

Nu är jag i alla fall vaken och ligger i min varma säng och hör regnet utanför. Ska snart gå ner och äta lite frukost och sen ska jag städa min gadrob, igen jag vet men denna gång har jag en extra rullbar gaderob som jag ska använda mig av också så nu blir det dubbelt så mycket plats.

Sen ska jag såklart också plugga en massa, massa och då menar jag massa teori. Så mycket teori att huvudet nästan sprängs.

Ikväll ska jag och amanda ta tåget till smålandstenar för att fira fridas pojkvän som fyller år med henne och deras kompisar och sen ska jag sova hos Amanda.

En full späckad dag som avslutas med någon roligt!


Jag satt i skolan här om dagen och amanda visade mig en video på en tjej som använt sig av ricinolja i fyra månader, hennes hår hade både blivit tjockare, glansigare och ungefär 3 decimeter längre. Jag sprang till närmaste hälsobutik och köpte en flaska.
Ricinolja är då bra för håret, intressant då man förr använde det som laxermedel. Men det funkar i alla fall och magen har inte kraschat. Du tar ungefär en matsked med olja och så smetar du in det i fuktigt hår. Håret blir superfett så shamponera det efter år.

Resultat - håret blir lent som silke
Kostar runt 70-80 kr i en hälsobutik beroende på om den är ekologisk eller inte.





Nu kurrar magen så nu blir det frukost.


Elin - sovmorgon egentligen

Inte ens denna fredagen kan jag ta min långa sovmorgon. På fredagar börjar jag inte förrens klockan ett så har räknat ut att jag kan sova till klockan tio. Men till saken.. Varje fredag har jag anting pluggat i skolan innan lektionerna eller så har jag spenderat några timmar på körskolan. 

Och idag entligen så kunde jag få min sovmorgon men nej, då ska det hagla så mycket att jag inte vill låta Balder vara ute i hundgården. Går ut och hämtar honom och sen har han betett sig som en redig gris, hoppat, river sönder fotöljen, skällt och morrat. Nu har det slutat regnat så han får gå ut i hundgården igen. Det gör faktiskt lite ont att han tvingas vara där ute men han lär riva huset annars.

Idag ska jag till skolan (som vanligt), tar bussen vid halv tolv efter det blir det en fika på stan med Amanda och några fler. Sen ikväll blir det hemmakväll med popcorne och idol.

Ska ni hitta på något trevligt idag?


Nicco - Hej Ida och världen

Hurmårdujagmårbra.
Nej, det gör jag inte. Jag har ont. I löv mens.

Idag har jag haft naturkunskapsprov. Det slutade med att läraren sa "men nu räcker det väl!"
Ja, de får vi bannemig hoppas.
Sen hade jag inget mer, så jag ocj Eric skrev lite på manuset till nästa veckas internTV. Det gick väl sådär.

Nu ska jag lyssna lite på Placebo och sen ska jag sova. Ha det bra alla små vänner.


Jag är en sork!!!


Nicco - Hej världen

Jag veeet att jag inte har bloggat på långe, men har verkligen inte haft lust. Men nu har jag inget bättre för ig, så tänkte jag i alla fall kunde slänga up en bild på mitt nya nagellack.


Frensh Kiss, från H&M


Elin - vad ska man göra?

efter en sömnlös natt, sjukanmälde jag mig och tog en lång sovmorgon. Helt rätt enligt mig eftersom jag inte somnade förrens halv fyra och skulle upp igen klockan sex. Jag skulle bara varit som en vandrande zombie. Nu är jag istället pigg och glader och redo för några timmar på körskolan och nån timmes träning med Amanda.

Väskan är packad och står vid dörren så det är bara att hoppa i skorna och gå till bussen som går om ungefär 20 minuter.


Ha en bra dag


Ida - klumpigt uttalande av Sveriges självutnämnde Casanova?

Läste nyss ett inlägg på Peter08’s blogg som fick mig att reagera. Peter, som mest är känd för att vara lillebror till den skandalomsusande bloggerskan Kissie, hade nämligen skrivit om den så kallade ”våldtäcktskondomen”. Han beskrev den som en toppenidé i Afrika, men inte i Sverige. Anledningen? Kort saxat från bloggen:

”föreställ er svenska fjortisar som pillar upp den här plastbomben, blir as - kalas - full, glömmer monstret mellan bena och därför ligger med en kille - haha en överaskning åt den stackarn!”


Bild lånad av http://www.finest.se/peter08

En tjej som blir så ”askalasfull” som Peter beskriver tror jag knappast är fullt medveten om vad hon gör = inte lämplig att ligga med. Minns jag läst någonstans att de flesta våldtäkter händer när man är full (och dessutom oftast av någon man känner). Detta bland annat på grund av att folk missuppfattar varandra på fyllan - kanske tror en kille att en tjej gärna vill ligga med honom när hon i själva verket bara är för full för att protestera.
   Jag försvarar inte supande fjortisar, men det är ändå fel att utnyttja dem. Och det är då fan inte ett vettigt argument att inte införa våltäktskondomer i Sverige bara för att det finns fulla fjortisar här. Det är ju just i sådana situationer de behövs!

Skärpning Peter!


Elin

Inte mycket att säga här heller

klockan tickar sekund för sekund, minut för minut, timme för timme. Vad ska man göra när man inte kan sova, huvudet bankar och jag mår illa.

Jag vill sova


Nicco

Har inget bättre att säga, så:




Nicco - Oj


Är den här bloggen på stand by eller? :O

Igår var jag i alla fall på Halmstad Arena och filmade Thomas Petterssons stand up-show tillsammans med Ida, Amalia, Jocke, Eric och Pierre. Det var rätt coolt :D
Och Thomas var väldigt trevlig :)

Snodde lite bilder från Ida..





Sjukt mycket folk var det. Typ 3000. Och showen var jättebra :)



Nicco - Ville bara säga..





Nicco - Varför...

... åka ända till Malmö för att vänta hela dagen på att bli stylad och ta bilder när man kan göra det i skolan istället och det blir tio gånger bättre? ;)

Skämt åsido, det vär jättekul i söndags, men bilderna Eric tog på mig och Ida igår blev mycket bättre :)




Fler bilder kommer säkert upp :D
Btw, detta är vad jag har ägnat min mulitmedia-lektion åt... Photoshopa mig själv XD


Lizi - Får hålla mitt löfte!

Om att lägga ut en av bilderna från The Studio :)



Jag köpte 4 bilder och denna blev jag mest nöjd med :)

Det va en rolig upplevelse att vara på The Studio, det ändå va att vi fick vänta väldigt mycket men kul hade vi :)

Idag är det skola till 2 men man är ju inte hemma försen vid tjugo i 4 :/ Jag gillar inte bussar, det tar så lång tid att komma hem eftersom det aldrgi går bussar på de tiderna jag vill. Just nu sitter jag i en av skolans datorsaler eftersom jag idag som varje tisdag har 3 timmars håla... Blää...
När jag kommer hem blir de nog att städa en del och om det blir lite finare väder ska jag nog ut och fotografera lite också :)

Hoppas alla får en bra tisdag och en fortsatt bra vecka!


Nicco - Morgonblogg igen :P

Guuuuud mååååninig alla människor!!

Snart bär det av till skolan. Idag har jag multimedia och mediaproduktion. Helt okej :D
Lite väl tidigt bara, har ju börjat vänja mig vid att gå upp sent, då vi bara har två tidiga dagar i veckan :P

Men nu måste jag kila iväg så att Anton (min chaufför) inte blir arg (A)



Löööv my sexii pose


Petra - Who dosen't love the weekends?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå vilken helg!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tänk att det är Petra som skriver.
Jag skriver inte bara i bloggen, utan skriver världshistoria.

Sitter för tillfället och ska plugga Projektarbete, men tänkte kika in och skriva lite om min underbara helg innan! :)
I Lördes var det massa party hos Angelica! Kvällen var mycket trevlig med pommes till "nattamat" och underbart umgänge! Fast kvällen gav mig smeknamnet glaskrossaren, vilket kanske inte är det bästa man kan åstadkomma XD. Ja, jag står för festen i alla fall ;) med en Party Petra i farten så är det ALDRIG lugn och ro... XD

Sen i söndes, var det Malmö som väntade... och ja.. det var kul! Väntan ggr 50 men trevligt sällskap skapar en trevlig dag! Tack alla fina myndiga älskade vänner!
Dock är jag inte fotogenisk och lyckades inte få några bra bilder alls...
köpte därför inga... men vi får se om det kan komma upp andra fina bilder som ni ska få ta del av... vi får väl se.

Nej hörrni.. jag är aldrig bra på att fatta mig kort, lyckades ganska väl med det nu om jag får säga det själv. Nu ska jag se om jag kan hitta lite bilder.

Ha'ett bra!
Kram

















Nicco - Snabbis-blogg

Japp, då var det måndag igen då :P
Fullt upp hela veckan!

Så här blev i alla fall håret :)




Elin - The studio

Tjolahopp

Hela dagen har spenderats nere i Malmö tillsammans med Lizi, Nicco och Petra. Vi var på The studio och fick leka modell för en dag. Jag hade haft ganska höga förväntningar och tyckte inte det var så speciellt. Det var mycket väntan och lite "modellande" och sminkning. Jag fick i alla fall med mig 11 stycken fotografier så nu är jag verkligen fattig som en kyrkråtta! Kommer inte har råd att göra någonting förrens december, men jag har i alla fall med dessa pengarna fixat farmor, farfar & mormors julklappar ;).

Nu ska jag ta och sova då det är en väldigt stressig dag imorgon, skola, övningskörning på körskola, panikplugg på histora som jag har prov på, på tisdag och fixa studentfest kläder. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna allt faktiskt. Men efter denna vecka så är allt lungt igen ska jag tro... om vi inte får mer läxor som ska göras.




Nicco - Det var minsann på tiden!

Ja, här sitter jag och färgar håret! Ska äntligen (förhoppningsvis) bli av med min fruktansvärt sexiga utväxt .
Tummen upp för det!!




Nicco - Nämen...

....HÄÄÄÄÄJ!!

Har ni saknat mig era små sorkar?
Har haft fullt upp i flera dagar!
Men nu är första avsnittet av vår interntv, "MAXAT", visat och det blev bättre än väntat! :D
Så nu höjer vi ribban ;)
Missa inte det nästa fredag, 9.22, Sturegymnasiet.



Elin - tjolahopp

Idag är det äntligen fredag och som jag har längtat efter denna helg. Har haft fullt upp hela veckan så ska bli skönt att inte behöva känna all stress. Inte för att skolarbetena tar slut utan hela helgen ska jag sitta hemma och plugga, eller på lördag i alla fall. Men att slippa tänka på att man ska iväg till skolan tidigt på morgonen är alltid härligt.

Jag börjar egentligen inte förrens halv ett men skulle få en OC box av amandas syster och så skulle jag plugga, det har inte gått så bra på pluggfronten då jag inte vet om jag kan skriva om den sjukdomen som jag vill. Det ska ju vara någonting inom kirurg avdelningen. Förhoppningsvis så har jag hela nästa vecka på mig med.

Efter skolan ska åka med Frida in till stan och plugga lite på biblioteket och sen ska jag åka med Ida och köpa skor.

Nu kom Lizi så nu ska vi gå och äta =)

PUSHEJS

RSS 2.0