Elin - dålig på att komma på rubriker

Tjohsan allihopa!
Hela dagen har jag suttit och pluggat, jag hoppade till och med över en lektion för att hinna med allt då jag kände att tiden inte riktigt räckte till. Nu har jag kommit i kapp lite och det känns lite bättre. Nu har jag en uppsatts kvar och att plugga på histora provet kvar och några frågor i religion och sjukvård. Men det känns som om jag har kontroll på allt nu. Imorgon ska jag till skolan och efter det ska jag stanna kvar i stan med Frida och plugga på biblioteket eller så ska jag åka och köpa skor. Sen så kommer både fredag och lördag bestå av plugg och tjejfest hos Angelica. På söndag ska jag, Nicco, Petra och Lizi åka ner till Malmö, till the studio. Det ska faktiskt bli vädligt roligt och spännande.

Nu ska jag börja skriva på den sista uppsattsen och sen ska jag krypa till sängs.

Har ni haft en bra dag?

Elin - KÖRKORT

nu har jag bokat om alla mina körlektioner, jag har bytat lärare och lagt två körlektioner i veckan. Nu j*vlar ska jag bli klar med körkortet så jag kan glida runt i min fina lilla bil ;). problemet är bara att jag måste köpa den fina lilla bilen :P.

Elin - Kom ihåg lista till mig själv

Historia prov
- Medeltiden
Alternativ medicin
- reflektera över 2 föreläsningar
- fördjupa dig i en alternativ medicin
- Studiebesök
Sjukvård
- Skriva om en sjukdom som är vanliga på kirurg avdelningen
- fallbeskrivning
Religion
- frågor om islam
Projektarbete
- projektplan

KÖRKORTSTEORI


Hej på er!
Har ni haft en bra dag idag? Min har varit fullspäckad. Först en lång och seg skoldag, träning & Jobb. Jag kan berätta att jag är lagom trött nu. Att vara duktig och göra alla läxor som ska göras också går inte så bra då alla pappar glöms i skolan eller tappas bort. Istället sitter jag här och har lite ångest. Nu ligger jag i soffan och har ont i ryggen (för jag ligger helt konstigt) och glor på dåliga program iväntan på resultatet från Idol.

Imorgon är det också en lång skoldag med avslutningsmöte med studentutbytet och tandläkarbesök så det kommer bli mycker bussåkning hela dagen. till skolan, från skolan till stan, från stan  till tandläkaren, från tandläkaren till stan, från stan till skolan, från skolan till stan, från stan hem. Blir åksjuk av bara tanken.

Nu ska jag gå ner och hämta ett äpple och sen titta på idol och sen krypa till sängs.


Min bebis har blivit stor =)




Nicco - Multimedia

Hej hopp alla glada små människor. Sitter här och har multimedia, vilket innebär att photoshoppa ihop olika bilder. Jag har gjort två zebror som äter ett lejon :D

Men nu är det typ en halvtimme kvar bara. Sen blir det hard work på TV-lektionen... Bara tre dagar kvar till vårat första internTV-avsnitt!! :O




Elin - Söndagar ger ångest

Känner ni också att varje söndag ger typ ångest. Varje söndag känner jag lite panik i magen.

* Att behöva gå och lägga sig tidigt
* Rålugga och ha panik för alla läxor man inte gjort
* Att behöva gå upp tidigt
* Att man har en hel vecka framför sig med massor som ska göras.

Varje söndag vill jag bara att helgen precis ska ha börjat. Att det ska vara fredag och att jag har hela helgen framför mig. Varför måste allt gå så snabbt?

Annars idag så har jag pluggat lite teori, fixat med en massa tvätt och tittat på Camp Rock 2 final jam eller vad den nu heter. Jag har även fixat nya lösnaglar på mig och syster. De blev faktiskt hur bra som helst, jag tycker att det ser lite ut som naglar man gör på salong om jag får skryta lite ;).

Snart börjar jakten på lyckan som jag ska titta på och sen blir det sängen :( En ny dag i morgon med mycket som ska göras, skola och körskola!



Ha det bra vänner <3

Sosso - OnePiece

Jag är med och tävlar om en OnePiece hos Dennis M. Ser de inte grymt sköna ut? Tänker lätt ha på mig den på våra tjejkvällar om jag vinner! Ni som känner mig vet ju också att jag förmodligen är stans frusnaste tjej...

Ha en mysig söndag folks.
hej

Nicco - Nu är det dags för...

...TJEJKVÄLL HOS IDA!! :D


Det gör vi tummen upp för!

Jag och Ida var nyss i stan och hyrde några filmer.







Vad ska ni göra ikväll folks?




Nicco - Livet

Kära blogg!

Livet är en finurlig liten sak.
Men det funkar.
Idag har det varit drama drama i skolan. UPPFRISKANDE!

Nu softar jag.




Ida - åt helvete med denna dagen (morgonen)

Dagen började kasst. Mer exakt såhär:
1) Sen till bussen - gick
2) Glömde mobilen hemma - hämtade den
3) Ännu mer sen till bussen - sprang
4) Missade bussen (panik)
6) Gick till en annan busshållsplats
7) Hoppade på en av de två bussarna som kom
8) Frågade chauffören om jag tagit rätt buss - det hade jag inte
9) Hoppade av bussen och hoppade på andra
10) Kom in till stan, åkte förbi ett par gymnasieskolor och sen...HÖGSKOLAN?!

Visst, hittils låter det väl som en lite sådär trist morgon, men tro mig - det blev värre. Framme vid högskolan meddelande nämlingen busschauffören att hon skulle till garaget och jag var tvungen att hoppa av. Med gråten i halsen frågade jag om den inte gick till min skola, men icke. (Trots att både den andra busschauffören sagt detta och det stod i busstidtabellen.) Frågade henne också lite desperat vad jag skulle göra nu och fick svarat "tjaa, det enda du kan göra är att hoppa av nu, gå över vägen och åka tillbaks till bussterminalen. Sen får du ta en annan buss därifrån". PANIKIFIKI!!!!!!!


Bild av mig föreställande mig (wow) springandes till bussen. Ungefär såhär såg det ut.

Klockan var 08.05 och mitt superduperviktiga filosofisemenarium skulle börja 08.20. No way att jag kommer hinna åka både till terminalen och sen till skolan på en kvart tänkte jag. Lika bra att åka hem, stanna där och sova bort resten av dagen. Uppenbarligen är jag fortfarande inte helt frisk eftersom att jag inte ens kan åka buss, heh... Drog iväg i den riktining jag trodde att jag skulle (hittar pinsamt nog inte särkilt bra i min egen stad) och hann en bra bit. Då kom räddningen!!!

EN BUSS KÖRDE I DEN RIKTINING JAG VAR PÅ VÄG, WAHAAAOW. Sprang efter den som en galen gnu och hann ikapp den på nästa busshållsplats. Klev på bussen och såg ett par välbekanta ansikten - det var bussen på väg mot skolan. JAG VAR RÄDDAD!!!

Slutet gott, allting gott? Inte riktigt tyvärr, att springa fick min förkylning att dundra på igen och kände mig halvt svimfärdig hela förmiddagen. Nu känns det bättre och tur är väl det - imorgon väntar nya äventyr ;D

Nä, nu ska jag vara duktig flicka och sova!
(Snart)

Nicco - Lite underhållning

Hahahah jag vet att den är lång, men kolla på den ändå, det är värt det XD





Elin - fullspäckad dag

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Det har hänt så mycket idag att jag nu är trött så jag bara vill gå och lägga mig. Det var en vanlig dag i skolan, slutade redan klockan ett. Det blev en shopping tur med Amanda och en mascara och deo åkte med hem. Det blev 3 timmar på körskolan och sen blev det en teorikurs i två timmar och jag höll på att somna, eftersom jag redan varit på den en gång och tagit fel på dagen fick jag sitta kvar och lyssna på denna med. De som satt bakom mig trodde säkert jag hade myror i byxorna men om jag inte rört på mig hade jag somnat. Vid sju tiden åkte jag och Amanda och tränadepå friskis och blev hämtad av pappa vid nio tiden. Nu är klockan redan halv elva och nu ska jag skriva klart min svenska dikt. Önska mig lycka till och sen blir det sängen för min del. JAG BEHÖVER SÖMN! :D

(en tråkig text men orkar inte skriva mer)

Hur har er måndag sett ut?


Nicco - Lat som jag är...

... så länkar jag till någon annans inlägg. Men jag tycker helt enkelt att Lady Dahmer uttrycker sig så otroligt bra. Läs hennes inlägg om SD, särskilt andra halvan.

Det är allt jag har att säga.

http://ladydahmer.blogg.se/2010/september/utkast-sept-20-2010.html#comment


Lizi - Äntligen ska den bli min!





Nicco - -.-'

Men vafan är det med svenska folket?
Jag skäms... SD som vågmästare? VERKLIGEN? Vad är det för bra med det? :S
Snälla kan någon förklara det för mig?


Nicco - Lars Ohly

Någon mer än jag som blev lite stolt när Lars vägrade gå in till sminket när Jimmy Åkesson alldeles nyss? :)


Nicco - Ville bara säga...

... att ni måste gå och rösta nu. Det är val. Rösta.


Nicco - White



Idag kör jag på vita naglar. Bara så ni vet.


Elin - vad ska man ha för rubrik till detta inlägg?

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sen och har nu ätit en rejäl frukost med hönekaka och apelsinjuice.
Idag ska jag råplugga till ett religionprov jag har imorgon och så ska jag skriva klart min svenska dikt som ska redovisas på tisdag. Jag ska även hinna med att rösta och övningsköra in till stadsbiblioteket.

i fredags kväll hade vi det super mys. Min överraskning var arosfortet och det var verkligen spännande, stressande och grymt roligt. Man kan säga att arosfortet är som fångarna på fortet. Vi klarade i alla fall 3 av 25 rum och jag kan faktiskt skylla på att de var väldigt väldigt svåra. Efter arosfortet åkte vi hem till Anna och fixade oss lite och åkte sen in till stan vid elva tiden. Vi kom hem till anna vid fem tiden igen så jag spenderade hela lördagen till att sova.

Nu ska jag ta religionböckerna och trycka in allt i huvudet.

Ha en bra söndag


Nicco - Inception

Jaha, tror detta är tredje inlägget om denna filmen i bloggen. Men skulle bara meddela att jag också har sett den nu. Och jag tyckte den var grymt bra! Joseph Gordon-Levitt och Ellen Pagie! Mwaaah me love <3
Och Leo då såklart :P

Men ja, ni som inte sett den, se den.




Nicco - Lördag = nörddag


Igår filmade vi återigen Din dåre-sketchen, för den första blev inte bra. Vädret var inte på  vår sida. Det skvätte regn till och från, blåste och var svinkallt.


Moln.


Jag coolar mig framför TV-bussen...


Jocke, jag och Alex vandrar upp för kullen med utrustningen


Jocke posar i sina fina (höhö) kläder...


Sen ville inte msn tillåta mig och Eric att dela bilder längre, så jag fick inte över fler :(


Idag har jag sysselsatt mig med att göra animationer i photoshop.




Elin - Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys

Sitter vid kökdbordes färdig och klar och väntar på att bussen ska gå. Börjar ju inte förrens halv ett så hade en rejäl sovmorgon imorse. Jag vaknade till och med utav mig själv och det har jag inte gjort på länge.

Det öser ner regn och blåser ute så man kan väll säga nu att hösten har kommit till Halmstad. Jag tycker det är ganska mysigt med höst väder, när man sitter inne och tittar på tv med massor av tända ljus. Men när man tvingas gå till bussen och man saknar paraply då är det inte så jäkla roligt längre. Som tur är så hittade jag ett paraply för en timme sen efter att jag vänt upp och ner på hela huset.

Nu ska jag ta och vara lite duktigt och läsa på historian som vi har tills idag och sen ska jag försöka skirva klart min svenska dikt, eftersom att jag hela helgen måste plugga på religionen som vi har prov på, på tisdag.

Efter skolan sticker jag hem till Anna. Hon, Frida och Amanda har hittat på någonting som vi ska göra för att " fira" att jag fyllde 18 i somras, och jag har ingen aning om vad det är. Förhoppningsvis behöver jag inte skämma ut mig. Jag berättar såklart imorgon vad vi gjorde. Sen senare Ikväll ska vi fira Anna som fyller 18 år med utgång. Jag har packat ner mina svara jeans och en puderrosa tunika och mina svarta pumps.

Jag och Amanda förra sommaren
Ska ni hitta på något mysigt ikväll?


Elin - Skolval imorgon

Imorgon är det skolval och jag har bestämt mig nu för vad jag ska rösta. Jag är fortfarande inte så insatt i det men efter att ha gjort olika test och resultatet har blivit samma varje gång och läst om de olika partierna på internet så har jag bestämt mig.




(jag har fortfarande inte lyckats ladda över musiken så nu går jag och lägger mig istället.)
Natti Natti



Elin - En onsdag som alla andra onsdagar

Det är redan onsdag och om några timmar är det torsdag. Veckorna bara rullar iväg och vi har redan mycket att göra i skolan. Prov och inlämningar proppar almenackan full.

Denna onsdag har varit som alla de andra onsdagarna dessa veckorna. Gå upp tidigt på morgonen, åka till skolan, sega sig igenom skoldagen, åka hem och somna framför tv:n när man egentligen har inlämningar som man måste jobba på. Så det blir istället att man sitter uppe halva natten och jobbar på dem.

Denna vecka och nästa vecka ska vi:
 - Skriva en dikt & läsa upp för klassen
 - Skriva en argumenterande text (skulle vara klart förra veckan)
 - Ha prov på judendomen
 - Göra två reflektioner & analyser i alternativ medicin
 - Skriva en uppsatts i sjukvården

Men allt detta ska jag ta och göra imorgon och till helgen. Nu blir det istället att försöka klura ut hur man lägger in musik på telefonen. Alltid krångligt med iphone och itunes. Någon som har ett förslag på vad man kan göra för fattar verkligen inte.

Nu märkte jag att det är värsta stormen utanför dörren.. Jag längtar tillbaka till sommaren!

Haft en bra onsdag idag?



Nicco - Wohooo

Om någon undrar så är jag ledig idag. Eller tja, inte ledig, men eget arbete = behöver inte åka till skolan = glad Nicolina.





Nicco - Är med och tävlar...

...om en godiebag från Linda! :D




Nicco - En ny dag

Hej hopp små loppor! :D

Idag var vi nere i källaren i K-huset. Det är en riktig skattgömma. Titta bara vad Enrique fann!!



EN BI-DRÄKT!!!! OCH EN SVERIGEFLAGGA!!! WOHOOO!!!


Elin - pluggiliplugg

Nu ska jag sätta mig ner med historan, svenskan och alternativ medicinen. Har haft fullt upp hela dagen med körlektion och övningskörning hemma så det är först nu som jag orkar göra det.

Imorgon börjar jag nio, så blir en liten sovmorgon eftersom jag åker med mamma in till stan.

Har ni haft en bra helg?

Nicco - GaGa

Tja den där Lady GaGa. Vad ska man säga om henne alltså? Vilken brutta! :D

Ska för övrigt också gå på balen i en köttklänning.
Det ska symbolisera allt kött jag inte har ätit de senaste åren.


Ida - Har hittat min framtida balklänning

Härlig skoldag idag, slutade lagom tidigt (=halv 10). Hade bara lite projektarbetesinformation och sen var det slut. Sånt gillar vi! Ska strax äta men tänkte bara visa en snygg klänning jag hittade på Msn news. Kanske något att satsa på till studentbalen i juni? Helt klart unik ;] Tips till alla er som har lite kött över hemma (Nicco och Sosso) - gör en klänning som Gaga. Whaaahaow! Höll nästan på att sätta mangon i halsen när jag såg den.

    
Köttklänning. Inte så gott.                                         Mango. Väldigt gott.

Hmm känner mig plötsligt inte så sugen på att äta längre men det kanske går över. Måste ju vara pigg och glad inför teorilektionen. Är lite drygt även fast de skämtar mer än informerar. Jag vill ju köra bil - inte prata om att göra det! ;(

Pusselipusspuss,



Elin - Mamma mia

Tjolahopp mina vänner!

Idag gick jag upp redigt tidigt, redan halv nio faktiskt. Mamma bestämde att vi skulle åka och plocka äpplen i båstad. Det blev en väldigt mysig förmiddag och jag övningskörde både dit och hem. Klockan sprang iväg och vi var hemma vid tre tiden. Meningen var att jag skulle plugga teori och skriva klart en uppsatts i Svenska B men istället somnade jag vid tv:n.

Nu ligger jag och tittar på Mamma Mia men funderar på om jag ska krypa till sängs. Det är ingen sovmorgon imorgon så ska upp tidigt tidigt. Har även körlektion på eftermiddagen så måste vara fit for fight. Imorgon ska det tränas speglar och trafikljus grejs.

Har ni haft en mysig söndag?


Nicco - Update


Naglarna på


Ett lager grått



Sen flippade jag ur totalt...



Var och städade på BK80 nyss, helt i min ensamhet. När jag skulle torka golvet i en av duscharna så bara ser jag hur en enorm, ENORM, spindel springer mot mig för att attackera. Jag reagerar på pure instinct och gör ca 20 utfall mot den med min mopp under två sekunder. Det var som att slåss med ett lejon. Den var VILD och STOR. 

I alla fall så drog vi oss båda undan. Andrenalinet pumpade. Vi stirrade på varandra i ca 3 minuter. Sen försökte jag liksom kasta rengörngsmedelsvattnet på den. Men det nådde inte riktigt fram. Och moppen var inte så lång att jag kunde stabba den. Så efter några sekunders övervägande så backade jag försiktigt ut och stängde dörren.

Ja, jag vet, kul för nästa lilla 8-åring som ska gå in där och duscha.

Men jävlar vilken adrenalin-kick.



Nicco - Varför inte bara göra detta till en nagelblogg?

Godmorgon folks!
Gårdagen var trevlig!
Vi kollade bla på Pantomim, Klara Andersson, Aim For Murder och Vincent Vicious.

Som sagt, det var trevligt.

Nu tänke jag berätta att mina naglar ser förjävliga ut.


Men detta ska det bli ändrig på, för jag ska sätta på lite lösnaglar!!! :D:D:D:D:D

*eufori*




Nicco - Galen!!

Här sitter jag och är cRäÄzYyY 8D







Haha, den fjärde bilden är psycho


Vad gör ni små muppar?


Nicco - Mwihihihiiiiiiii

Ikväll ska jag på kulturnatten med diverse vänner :D

Nu lyssnar jag på Save Tonight och alla Lasse Lindh-låtar och har nostalgi. Saknar redan sommaren!!




Du behöver aldrig mer vara rädd.



Nicco - Din dåre!

Idag filmade jag, Eric, Ida, Pierre, Anton och Alex vid Torsjön i Åled :)

Låter bilderna tala för sig själva.















Vad har ni gjort idag era fiskorvar?


Elin - finally

Wihooo äntligen kommer det ett inlägg från mig. Jag har haft fullt upp med båda skola och körskola ända sen belgarna åkte hem. Missade rätt så mycket den veckan så hade ganska mycket att ta igen. Men nu känns det som om jag ligger rätt jämsides med de andra i klassen.

Imorgon är det äntligen fredag och först då bär det av till skolan. Jag har värsta sovmorgonen för skolan börjar inte förrens halv ett. Efter skolan ska jag hem till Anna och fixa oss inför kräftskivan i smålandstenar.


Resten av helgen ska jag bara plugga en massa körkortsteori. Jag ska f*n i mig klara körkortet innan jag går ut i praktik vecka 45.
   Nu ska jag ta och beställa hem bilderna från fotograferingen i skolan och sen ska jag ta och göra något annat roligt. Kanske fundera över vad jag ska ha på mig imorgon!

See you later my friends =)

Nicco - Ännu mer naglar...

Jag vet att ni är trötta på detta nu, men har inget bättre att skriva om så jag slänger in en bild som jag snodde från min kära klasskamrat Ida.



Vi är lite fanatiska om man säger så. Amalias, Idas, mina och Jaminas. Även Mikaela brukar ha fina naglar, men idag hade hon inte det, så hon fick bli utstött ;)


Lånade en bok idag.



Det kändes som att jag ville läsa den. Som att det är något man borde läst. En klassiker.

Någon som läst den?



Ida - Fullt upp idag

Är hungrig. Är trött. Har slutat skolan. Ska jobba.
Japp, japp - har haft fyra lektioner idag; Filosofi, Naturkunskap B, Matte C och nu sist Aktier och obligationer. Fullt upp från 8.20 fram tills nu, förutom en liten håla på morgonen. Då drog dock jag och Amanda och mötte upp Sosso med vän för ett kort litet infomöte om Asti. Kanske ska vara med på ett utbyte med Italien nämligen, kuuul!

Fem minuter kvar, sen går bussen in till stan. Då blire köpa lite mat så jag blir pigg igen inför jobbet. Jobbar 17 -21 idag. Huuuh :/

Hörs imon, pusselipuss!


Nicco - En timme kvar...

...tills skolan börjar. Och tio minuter. Anton kommer och hämtar mig vid 11.
Och jag är förkyld. Näsan rinner som Niagarafallen. Trist.



Och watt is upp med att sjunga i duschen? Varför brister jag (och många andra med mig) ut i spontansång i duschen?

Det är ett mysterium.



Nicco - Naglar



Har gjort små lila naglar med mörklila toppar och en liten smily och en glad stjärna på :)
Jag orkar inte vara djupare än så idag.

Vad har ni gjort idag?



Ida - no comments







Lizi - Artikel

Blev aldrig att jag åkte in till stan utan stannade i datorsalen, för en stund sedan gick jag in på aftonbladet och hittade en artikel som berättar om en tjej som hade tagit 6 hundvalpar och kastat dem ut i en kall flod, inte nog med det utan hon filmade allt och la ut det på youtube! Jag förstår inte att det kan finnas männsikor som är så hemska, den sista tiden tycker jag att man har kunnat läsa hur mycket som helst om personer som gör hemska saker mot djur. Som tur var för dessa hundvalparna så hade en äldre dam hört något och hon kom dit och lyckades rädda 5 av valparna.
En liknande händelse som jag läste för någon vecka sen var någon som hade grävt ner kattungar levande! Även dessa hade en skyddsängel för några svampplockare hade hört dem och hunnit rädda dem i tid!

Jag blir så fruktansvärt arg när jag läser om sånt här! Vart är människan på väg!?
hade kunnat skriva hur mycket som helst nu känner det som men måste gå för jag börjar snart....


Lizi - funderar på att åka in till stan...

Sitter i skolans datorsal för nu har jag lite mer än 3 timmars håla, funderar på att åka in till stan och kolla efter en present till mamma, hon fyller år imorgon :)
Slutar klockan 2 idag vilket är skönt, men bussarna går så konstigt så man är ändå inte hemma försen tjugo i 4 :/, när jag kommer hem blir det att städa och plugga, har svenska prov på fredag om romantiken... inte kul als :/
Nää nu får jag snart gå till bussen om jag ska hinna in till stan :)

Ha en bra tisdag!


Nicco - Förkylning

Hmm, tror jag har lyckats dra på mig en förkylning. Inte den bästa tajmingen. Har mycket att göra i skolan, mycket som ska filmas, mycket som ska planeras.

Lördagen var i alla fall superkul. Lägtar tills alla är 18 så att hela plenisgänget kan gå ut tillsammans.
Kanhända att in får se lite bilder från helgen när jag får min USB-sladd tillbaka... ;)


Looking totally not fresh



Petra - WOW ett inlägg!

OMG!

Kan ni tänka er att ni entligen ska få ett inlägg från den personen som alltid har så mycket annat att göra, att hon inte ens hinner skriva ett inlägg!? Haha men det är sant, här är ett!

Lördes var super! Partygirls så det skrek om det. Vet inte hur plengänget egentligen kände sig dagen efter. Själv var man pigg som en näktergal, fit for fight always ;) !

Igår fotade Lizi mig och mina hästar, blev luvliga bilder! Inte för att jag är den finaste, men ljussättning och allt var bara magiskt! Jag älskar dem allihopa, att det var svårt att radera några av dem 714 bilder som Lizi tog under bara loppet av drygt 1.5 timma! XD galning du, Liz! :) <3
Ni kanske får ett smakprov såsmåning om. Mina kära vänner kan ju kolla facebook ;).

Idag är det måndag då ja... en helt vanlig måndag. FÖRUTOM att jag ska träffa Pau! :) Ska upp på ett möte och får träffa den här fina pepparkakan på köpet ;). Haha det lät billigt... inte så jag menade. Pau är dyrbar! :)

Ida sitter bara några datorer ifrån mig, i den stora allmäna datorsalen. Hon ser ganska bekymrad ut, håller mobilen vid hakan och stirrar in i datorn. Vill inte veta vad folk skriver om mig XD. Ida är i alla fall väldigt fin idag, men nya fina skor och en fin uppsatt hästsvans som gungar när hon går... väldigt charmigt, som på filmer ni vet;). Haha, gulle Ida...

I den här datorsalen sitter då också jag, och stirrar kanske ännu mer in i datorskärmen. Dessutom skriver jag fanatiskt och ler för mig själv ibland. Jag är fan hopplös jag, helt otrolig! Snart börjar min samhäll. Rädda mig...

Något ni bör notera är att jag var uppe till HALV 12 igår! Höll på som en galning med bilderna och hann helt enkelt inte lägga mig tidigare... hopplöst! XD

Nu ska jag göra något vettigare, kanske träffa Lizi? :) slutar 16.40 idag, så´det gäller att underhålla sig ;) XD :D

Ha en fortsatt strålande dag läsare och bekanta!
Det ska jag ha! :)


kramar från


 


Sussu - Lök

Wow. Det slog mig precis att Sourcream & Onion Chips smakar lök. Det är sant.



Sussu - Inception

Eftersom att jag och Idus bara är 17 så får vi ägna oss åt mer barnvänliga nöjen, så som bio. Ikväll blir det Inception! Mina förväntningar är typ sååååhääääär höga.



Nicco - Fixi

Partygirl gettin' ready to hit the town. Eller nåt.


Blås på dem.




Nicco - Hos Pierre

Hejsan hoppsan

Nu är jag hos min kära haanii och äter kebab. Jag har ätit en hel kebabrulle med kött och falukorv till mellanmål. Massa kött. Mums. Not.

Igår körde jag bil. Det gick sådär.
Nu ska jag lägga upp lite bilder från Pierres dator från i sommras när vi spelade in film.


Lastbilen med all utrustning


RED-kameran :O


Några i teamet


Nestor Salazar på Steadycam


Inspelning pågår


Makeup


Regissör, A-foto och B-foto


Mustash och Rasmus


Producent Mattias Dimfeldt


Eric ute till vänster och några andra i teamet


Mustash med riktigt gammal cykel :P
(som han sedan även cyklade på)


Sjukhusscenen


Lite knark vi hittade på inspelningsplatsen



Vad ska ni göra idag små råttor?


Elin - 3 september 2010

Tjolahopp!

Jag somnar snart men tänkte skriva ett litet inlägg först. Det har varit fredag, jag har varit i skolan, käkat pizza och godis och tittat på roliga klipp från one tree hill. Nu är somsagt klockan snart ett och ska upp vid lagom tid imorgon för att hinna plugga en massa massa teori till körkortet. Jag ligger lite efter på den biten. Imorgon kväll ska de 18 åriga tjejerna Plen gå ut och käka och sen se vad vi kan hitta på stan. Snart kan alla i plenis gänget följa med då vi alla är 18. Så då kommer ni få se upp..;)

Nej, nu somnar jag
Natti natti 

Elin - nagelfixelifix

Tjoho=)

Allt bra med er? Med mig är det bra, ät trött som en gris så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Håller på att fixa mina naglar igen. De förra trillade av innan jag hann ta ett fint foto så ni får se på dessa istället. Jag köpte även idag ett graffiti nagellack, det delaar typ på sig, det kommer bli så coolt när det är färdigt.

Idag hade jag även mina första körlektion på körskola. Det gick svindåligt och det blev bara pinsamt. Glömde växla, körde för fort, körde för sakta,  bromsade för mesigt och blablablabla... Hoppas att nästa lektion på måndag går bättre.

Jag gör som sagt mina naglar och samtidigt proppar jag i mig godis. Jag har ju sagt nu en bra tag att  jag ska sluta äta godis och andra onyttigheter men har inte lyckats. Så på måndag har hela familjen satt ett godislöfte, vilket innebär, inga chips, ostbågar mm, inget godis & ingen läsk. istället får vi käka popcorne.
Familjen Mårtensson ska bli nyttiga!

har ni haft en bra dag idag?


Nicco - Finfrämmande på skolan

Ohja, idag hade vi kändisar på skolan. Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly var där och pratade. TV-elever som vi är så passade vi såklart på att intervjua honom till internTVn. Han var mycket trevlig ch svarade så snällt på alla våra frågor.

Sedan gick han upp på scenen i mediteket och pratade. Han sa rätt vettiga saker faktiskt. Det var ganska intressant att höra, eftersom båda testen jag gjorde om vilket parti jag ligger närmast visade Vänsterpartiet.

Men vad jag sedan faktiskt röstar på är ju en annan femma ;)

Vi får se, vi får se.


Lars Ohly på scenen i mediteket. Ursäkt min mobilkamera.



Nicco - Goder morgon...

...mina kära trogna läsare.

Nu ska jag snart skutta iväg till bussen.
Visst är det härligt när man har så mycket tid över på morgonen att man kan blogga? ;)




Nicco - Fika

Glömde ju berätta att vi fikade lite på hålan med!
Och så hittade jag ju så fina bilder hos Ida att jag inte kunde låta bli att sno dem ;)



Jag nom nom noming på en kall chai latte och Pierre med wierd looking rygg... :S


Fina Amalia och fina Ida


Jocke, Anton jag och Pierre. Killarna ser en aning trötta ut, tycker ni inte? ;)
Även lite av Hampus ben syns i vänsterkanten :P


Närvarande var också Jonas, men det fanns ingen bild på honom :P

Tummen upp för fika!





Nicco - Ny skjorta/klänning

Jaa, jag har syndat. En snygg skjort-klänning från H&M. Och ett par svarta leggings.




Majs.

Idag i skolan så kollade vi på Hajen och promenerade i skogen.
Det var helt okej.

Nu ska jag nörda Sims.

Vad gör ni små puttinuttiduttisar?


Elin - kort skoldag och födelsedagskalas

Godmorgon alla pigga fisar!

Hoppas ni är pigga för det är absolut inte jag. Vaknade vid fem tiden av väckarklockan. Var nära på att slänga den i väggen och fortsätta sova och hoppa över skolan, men jag drog mig endå upp ur den varma sängen när jag snoozat i 20 min. Nu är jag fit for fight för att åka till skolan men först ska vi gratta lillasyster (amanda) som fyller 16 idag.

Endast två lektioner har jag idag och det känns skönt, efter det blir det att åka till stan och lämna tillbaka en väska, köpa godis till ikväll och prova ett par super snygga höst/vinter skor. Jag vill verkligen ha dem men de kostar närmare 1000 kr och för en som är fattig som en kyrkråtta är det mycket pengar.

Efter skolan blir det att plugga lite, bla svenska & historia. En argumenterande text och en analys av en film som vi såg igår (kommer dock inte ihåg vad den heter).

NixPix, nu ska vi smyga till Amanda och sjunga högt för henne, väcka henne och ge henne en massa fina presenter. Av mig ska hon få en jätte fin almenacka och tre stycken hjärtstenar. (hoppas hon inte ligger och läser detta nu)

Tjing Tjong


RSS 2.0