Elin - Sommar och sol

Solen steker på som bara den och jag har fått årets första bonna bränna. Korkat att ligga och sola med shorts på. Förhoppningsvis så lägger sig färgen som jag fått idag så kanske det kan se rätt så normalt ut.

Jag har inte gjort så mycket mer än att sola och slappa. Sjukt härligt om ni frågar mig. Klockan är bara lite över två så har hela dagen framför mig. Jag ska snart fortsätta skriva klart min projektrapport. Men när det är fint väder kan jaginte bara sitta inne. Det dåliga samvetet kryper då fram om man inte nyttjar solen till fullo. 

Som lizi skrev i förra inlägget så är det åter igen skola. Ganska slapp vecka då det inte är så mycket skolarbete utan mer roliga saker. PÅ onsdagkväll är det dags för några tjejer i min klass att redovisa sitt projektarbete. En modevisning och det ska bli hur spännande som helst att se hur det går, sen på fredag har vi något som heter Kulturdag. Då får vi gå runt och äta olika sorters maträtter från olika länder. Lyssna på musik, se dans och teater uppvisningar och själv ska jag förhoppningsvis visa upp min projektarbete tillsammans med Amanda och sen ska jag och Anna sjunga i kören. Mycket roligt! 

Nu ska jag fortsätta sola sen hjälpa mamma med veden. ( om det finns något kvar när jag har solat klart ;))

Hoppas ni har en lika varm och solig dag som vi här i Halmstad har. 

Puss&Kram 

 

Lizi - Slutet på årets påsk!

Ja nu är påsken snart slut vilket även betyder att påsklovet också snart är slut för imorgon är det dags för skola igen, känns helt okej förutom att jag inte fått gjort allt skolarbete jag skulle gjort under lovet...

Denna påsken har varit SnajsNajs =) Pappa har även fyllt år så honom har vi firat! Jag bakade en citrontårta men hallonspegel som va väldigt uppskattad =D 
Jag har även läst ut en bok på bara denna helgen, grymt bra bok! Det är "Karriär och köksbesvär" av författarinnan Sophie Kinsella.


Så här ser boken ut!


Så här såg tårtan jag bakde ut :)

Ha nu en superbra måndag!

Elin - Påskafton

Glad påsk allesammans!

Kanske lite sent och skriva det nu när klockan är över tolv men har inte haft tiden till att sitta vid datorn idag. Redan klockan halv åtta steg jag upp idag, kilade bort till idas kaninen och gav dem mat och städade till dem och sen bar det av till Ikea. Vi köpte en ny soffa, två fotöljer, tv.bord, tv.bänk och lite annat som vi behöver till vår nya övervåning. Vi kom hem runt halv tre och då la jag mig på studsmattan och somnade.

Vid fyra tiden gick jag och syster ut med Balder och sen gjorde vi oss iordning för att åka till stranden med ett par kompisar. Vi hade bestämt att vi skulle köra inom maxi för att handla lite picnik men allt var ju stängt. Så det fick bli Max hamburgare. Det blev i alla fall en mysig tripp till stranden och sen vid nio blev det att jag och Liz satt ute på altanen i två timmar och snackat om allt och ingenting. Super mysigt!

Nu ska jag snart krypa till sängs då PRIO 1 imorgon är att den ska bli klar. Då slipper jag ha den efter mig när skolan tar fart igen.

Har ni alla haft envmysig påskafton?






Elin - en helt vanlig onsdag

Nu har jag stirrat in i datorn i snart två timmar och jag har inte kommit någonstans med varken slutarbetet i turismen eller projektrapporten. Det känns inte heller som om jag kommer hitta någon motivation till att ta tag i det ordentligt heller även fast det är två rätt så roliga arbeten att skriva. Det är ju för fasiken påsklov.

Jag struntar i allt plugg idag med och börjar på alvar imorgon och på fredag. Jag lär ju hinna tre arbeten på två dagar (säger jag nu). Istället ska jag ta ut min lilla bebis från hundgården och ta med honom på en långrunda, sen ska jag sätta mig lite i solen om det fortfarande är framme när jag kommer hem.

Vår ovanvåning är dessutom på totalrenovering. Nymålade väggar, nyslipat och målat golv och pappa håller nu på att tapetsera en fondvägg. Det ska bli väldigt roligt att se när allt är klart, inredning och allt annat som ska på plats. Ny soffa, tv,n ska upp på mattan m.m.

Nu måste jag ta hand om min lilla bebis innan han dör av trisstess i hundgården.

Ha det mega super kanon bra idag!



Elin - Sommarvärme!

Godmorgon!

Att jag aldrig ska gå och lägga mig i tid så jag kommer upp i tid. Dagen blir ju så fruktansvärt kort när man sover såhär länge. Magen min kurrar så ska snart gå ner och käka lite frukost/lunch.

Idag steker solen på och det verkar som om det är riktigt sommarvärme ute. Jag vet dock inte då jag inte stigit upp ur sängen än. Idag blir det en dag fullspeckad med grejer. Vid halv två ska jag ta bussen in till stan. Träffa Petra och Lizi och ha en galen shoppingrunda, bla inhandla grejer till Rhodos. Vilket påminde mig om att jag måste skriva klart packningslistan ( tjejerna ville ha en sådan) samt skriva ut den. Senare på kvällen ska jag jobba lite snabbt på dagis (städa) och sen sticka hem till Lizi, grilla och sen blir det sleepover till 100 procent.



Nu måste jag upp och hoppa så att jag hinner göra mig iordning.

Ha en super bra dag!


Elin - Jag och sova fungerar inte riktigt

Jag kommer nog aldrig lära mig att man ska gå och lägga sig när man är trött. Istället tvingar jag mig själv till att vara uppe tills jag blir helt svimfärdig. Det är jag nu och klockan är halv fyra. Sjuk!

Denna långa lördagskväll spenderades hos Amanda B. Hon har ett litet sminkparteyyy och det var väldigt trevligt.
Vid tio for jag in till stan för att köpa godis till mig och syster. Min kära syster hade försökt på alla sätt och vis att få mig att köpa godis, men alla affärer hade stängt förutom hemmakväll inne i stan. Vi tittade på 27 dresses och tryckte i oss 1 kg godis. Sjukt det med.

Nu måste jag verkligen sova, som jag för det mesta behöver. Imorgon ska jag och Amanda B göra klart vårt projektarbete, och det kommer krävas pigga ögon. Dagen kommer spenderas framför en dator.


Nicco - I värme!!

Ida kommer aldrig bli en varg. Bara så ni vet.

==Aldrig



Elin - påsklov

Nu är det entligen påsklov. Tiden har gått sjukt snabbt. Nu är det endast 56 dagar kvar tills jag springer ut med studentmössan på huvudet. Hela gårdagen var fullspeckad, från skolan, till jobb, till studentfest så idag är jag rätt sliten (fredag). Imorgon (idag) är det lördag och det jag ska göra är att sova precis hela dagen för att sen gå på sminkparty hemma hos Amanda. Jag ska inte göra någonting alls. Bara ta det lungt och vila.

Nu är jag så trött att jag somnar här framför datorn. Det är nog ett tecken på att det är dags att släcka ner.

Ska ni hitta på något roligt på lovet?


Nicco - Playa Del Inglés

Om några timmar åker jag, Ida och Amme till Gran Canaria. Bara så ni vet :D:D:D:D:D

Lizi - Springa i regn och livsåskådningsdag

Igår så hade jag och Petra planerat att springa men då det regnade blev det att vi stannade inne och åt en massa x) Men senare vid sex-tiden regnade det bara lite så vi bestämde oss för att springa, eller ja... Jag blev övertalad :P Haha Så på kvällen va man super trött :P Men de va skönt ändå!

Idag skulle jag igentligen varit ledig som jag brukar på onsdagar men idag skulle vi ha llivsåskådningsdag, så nu sitter jag i skolan och väntar på att det ska börja... Sen efter skolan blir det att träffa  Madde och hennes lilla Vovve =)

Nu ska jag nog gå och göra lite matte kanske, har ju prov på fredag... :(

Ha en SnajsNajs onsdag!

Elin - Tisdag 12/4 2011

Regnet vräker ner utanför fönstret. Det var ju sommar igår! Mina nya ballerina skor åkte i alla fall på idag med. Om det inte är vår/sommar väder ute får man lossas. Idag är det en lång dag i skolan och min första lektion slutar om en kvart. Då är det dags för en lunch dejt med Lizi. Hoppas matsalen har något gott att servera. Säker på att det blir tisdagens panerade fisk, som det alltid är på tisdagar.

Efter skolan blir det snabbt hem för att gå ut en långrunda med Balder, sen iväg och jobba lite och sen ska jag slappa resten av kvällen framför Oc - beroende framkallande.

Nu ska jag ta och fortsätta jobba med min drömresa i turismen.


Ha en bra tisdag!





Lizi - Bio igår

Igår var jag och Elin på bio, vi såg "Hur många lingon finns det i världen". En film jag rekomenderar er att se! =) Det va en mysig film med bra budskap i sig, det är ingen film kan kanske ser flera gånger men man måste ha sett den en gång i alla fall! =)



Idag är det måndag och idag har inte varit någon rolig dag i skolan direkt, har haft prov och nu har jag en lektion där jag inte har nått att göra och sen är det matte! Inte kul! Men efter skolan blir det en liten runda på stan med Elin =) Sen blir det hem och då väntar läxor och troligen blir det att springa en runda med pappa också :P

Men nu ska jag se om jag kan hitta något vettigt att göra denna lektionen.

Jag hoppas ni alla får en helt underbar vecka!


Elin - Underbara söndag

Som Lizi skriver så är det omöjligt att vara på dåligt humör när solen skiner och när det är lika varmt som en sval sommardag. Jag har tillbringat halva dagen ute på trappen och läst Godnatt Mister Tom, tagit en tur till affären och köpt glass och spelat kort och kubb med syster. En perfekt söndags eftermiddag.

Trots att det är sista dagen på helgen så har jag inte den ångesten i magen som jag brukar ha inför en ny vecka. Kanske är det för att det är påsklov snart?

Igår var jag och syster på 20 års fest hos min kusin och hans två kompisar nere i Skåneland. Riktigt kul var det och jag verkligen älskar riktiga skånegillen. Stora tält/lokaler, mycket folk, rolig musik och alla kan dansa sjukt bra. Vi bestämde oss för att vi skulle köra hem direkt så var hemma i Halmstad igen vid halv tre tiden på natten.

Nu ska jag ta och plocka undan lite i köket och sen hjälpa mamma med maten.



Ha en fortsatt mysig söndagskväll!


Lizi - Helt underbart!

Solen skiner från blå himmel idag också! =D Det är helt omöjligt att vara på dåligt humör, vädret gör att man bara måste vara glad! =D Vilket är helt underbart!
Har precis varit på Virsehatt med pappa :) Cyklade dit sen blev det att gå runt på berget, mycket mysigt :) Så lite motion har man också fått idag!
Får se vad resten av dagen kommer att erbjuda, troligen blir det att sitta ute i solen och plugga lite... känns helt okej att plugga när man kan göra det utomhus, Haha! Kanske blir att man hittar på nått skojsigt också om nått dyker upp!

Men nu ska jag se om jag kan hitta min lilla Kise och busa med honom lite ^^


Gammal bild på Jonte (och igelkott) =) Hihi

Lizi - Solsken!

Underbara sol som idag visar sig ifrån en helt blå himmel! Helt underbart måste jag ju säga! Sitter ute i trädgården och myser i solen, sitter även och pluggar lite och kollar info om högskolan i Helsingborg! Kanske, kanske kommer man gå där om några månader? Vem vet :P
Dagen idag kommer bli att bara sitta ute i solen med datorn i knät och plugga och njuta :)

Min lilla Jontis är så söt och springer omkring i trädgården, han tycker det är kul att busa runt när vi är i närheten, fast nu är han lite trött och ligger och vilar under en stol :P Hihi Han är så söt ^^

Nä nu kanske man ska återgå till att plugga lite, har ju prov på måndag i arbetsmiljö och säkerhet!

Hoppas ni alla får en underbar helg!


Elin - Fredagseftermiddag den 8 april 2011

Har precis varit ute och kissad min bebis, målat naglarna, tittat på Oc, ätit pepparkakor och glass, läst alla bloggar jag kan komma på, gått igenom facebook grundligt, tittat på ett program på tv där jag inte har någon som helst aning om vad det är för något ( som just nu visade sig vara en film som min syster bara älskar).

Ska snart börja göra mig iordning för ska hem till Nicco ikväll och fira henne. En mysig tjejkväll med mat, gottis, filmtittande och massa tjejsnack. Underbart!

Imorgon ska jag och syster hem till min kusin som har 20 års party tillsammans med två av sina kompisar. Det ska bli trevligt! Funderar fortfarande vad jag ska ha på mig!

Nu ska jag se ifall jag fattar vad filmen handlar om.




Lizi - Två år!

Idag är det två är sen min lilla kise Rasmus lämnade jorden!

Men detta lilla inlägg vill jag ge en tanke till min lilla Rasmus som jag saknar en massa! <3


Lilla rasmus som är saknad!

Nää nu måste jag sluta skriva här och leta upp min lilla kisemise Jonte och krama honom!

STORT grattis Nicco ;D

Skulle vilja säga en sak med denna egenhändigt gjorda paintbild. Nämligen...STORT grattis Nicco som idag fyller 19 år! Plenis-gänget önskar dig en bra dag och så ses vi imorgon ;)




Lizi - Paniken stiger högt!

En vecka kvar och och jag vet fortfarande inte... Ibland far tankarna åt vissa håll men stoppas av jag kan inte, jag vågar inte... och ibland är det helt tomt!
Varför ska det vara så svårt? Varför kan inga val i livet vara lätta? Valet om man ska plugga vidare och i så fall till vad känns som ett beslut som man kommer få leva länge med och jag vet inte vad det är jag vill!

Har nu i alla fall bokat till hos skolans Syo och jag hoppas verkligen att de ska hjälpa!

Nu ska jag göra läxa eftersom man har en uppgift som ska in imon :S

Ha en bra Onsdagskväll alla! =D

Nicco - Picknick :D

För Ida Spoléns skull så bloggar jag idag.
Klippte Joakim lite idag och plattade håret. Så här ful var han före.
Min fula pojkvän.

Så här fin blev han :D
På eftermiddagen köttade vi picknick hemma hos Jocke :D
(i skogen)
Söt.

RSS 2.0