Elin - Pengar på vift

Jag räknade precis ut att jag har lånat ut pengar till en summa av ca 600 kr till olika kompisar och familjemedlemmar.




Elin - inget lov här inte

Man får väll ta och krypa till sängs, upp tidigt imorgon för skola nu när lovet är slut! Hade gärna haft en veckas lov till.

Godnatt


Elin - Söndagen kallar

Godmorgon! Sovit gott?

Jag själv har sovit som på nålar, tjejerna somnade inte förrens klockan närmade sig halv tre, ( bara för att jag denna kväl var skit trött och ville somna redan tolv ) men kunde inte gå ut och säga till dem att det var dags att sova för de var så otroligt gulliga, låg där ute och viskade och skrattade precis som det ska vara på sleepovers.

Men jag trodde i alla fall att de skulle sova till klockan var nio, halv tio men när klockan slog åtta började de leka ballongleken, det hoppades, skreks och skrattades och ibland fick man höra, SCHHH ni väcker Elin och Amanda. Sötungar.

Idag är det i alla fall söndag. Dagen innan måndagen vilket innbär lite ångest och små klumpar i magen för att det är dags för skola igen.

Min söndag ska jag spendera med historiaboken, på dagis (städjobb) och i biosalongen. Klockan två ska jag och Amanda överraska Julia med bio. Trassel i 3D. Tror hon har velat se den rätt så länge och dessutom vill både jag och Amanda se den!



Sen ska jag väll bara njuta av att det söndag. Äta rester från godispåsen, äta mammas goda söndagsmat pch titta på Wallander.

En söndag ska precis se ut såhär!
Ha en bra dag.



Elin - madrasshav

Just nu är hela vardagsrummet förvandlat till ett madrasshav, det går knappt att öppna grinden till trappan. Tjejerna ligger där ute och kollar på Bratz och jag har lovat att vara vaken tills alla har somnat + stänga av tv;n. Det lär inte bli något problem att hålla sig vaken eftersom jag har varit vaken till tre hela lovet.

Så länge får jag väll roa mig med att läsa lite bloggar, lyssnar på wake up call med Knappen och Hakim och läsa lite felskickade sms på felsms.com.

Har ni alla haft en mysig lördagskväll?


Nicco - Min dag

Idag vaknade jag upp hemma hos Joakim. Vi låg och gojsade jättelänge och sen åkte vi på fotbollsmatch. Det var kallt som faaaan! Sen åkte vi hem och fikade och sen spelade vi Smarty Pants. Det var jämnt som attan!
Sen kastade vi godis i luften och nu laddar vi ner Mario Party (och det kommer ta fem timmar!)
Ikväll är det mello. Såååååå spännandeeee! IHIHIHIHIHHIHI!!!!!!!
Jahar en bykksa!!!

Elin - Barnkalas

Nu är det snart dags för barnkalas här hemma i huset, eller rättare sagt sleepover party. 13 tjejer kommer busa runt i huset, leka lekar, titta på film, äta mat och en massor av snacks.

Det är Julia som firar att hon fyllt 11 år.

Jag får väll låsa in mig i mitt rum eller något!

Ha en toppen lördags kväll :)


Elin - det kliar...

väldigt mycket i mina tänder när jag ätit mycket godis, vilket jag har gjort ikväll! Ida kom med den brilljanta ideén att jag kunde låna Balders tuggben och tugga lite. Jag testade men det funkade inte riktigt, dessutom luktar det super illa och kom nu på att tuggbenet är gjort av djur skinn. Lita äckligt?



Michaela kom nu med ideén att tugga på hennes vantar (för dem tuggar Balder också på ). Det kanske funkar?  Hon skickar dem på posten imorgon!



Tror ni det kommer fungera bättre?


Elin - Love and other drugs

Hemma från bion nu, en mysig kväll med Ida blev det men...

...Filmen var lika förutsigbar som alla andra kärleksfilmer...

HejHopp


Har lagt upp denna bilden innan men den är från i Sommras då jag, Ida och Nicco spenderade några dagar hemma hos min farmor och farfar. Här besöker vi turning torso.


Elin - godmorgon?

Är det okej att säga godmorgon nu när klockan börja närma sig fem på eftermiddagen? Kanske inte, men det känns som jag har sovit hela dagen. Vaknade klockan nio av att lillasyster kom in och sa att om vi ville ha scones till frukost fick jag komma ner nu, och scones kan man ju inte missa. Detta resulterade i att jag fick ca sex timmars sömn vilket är lite om man bara ska ligga hemma, man eller i alla fall jag blir bara tröttare av att vara hemma och inte göra något. Jag somnade i soffan igen vid ett tiden när jag precis satt på The dark night på tv;n. Sen sov jag till klockan var tre. När jag sover mellan dessa klockslagen på eftermiddagen känns det som om jag har sovit hela dagen. Men nu är jag vaken och ligger och väntar på att mamma ska komma hem från affären så att vi kan laga lite mat, både kylen och magen ekar just nu.

Ikväll ska jag och Ida gå på bio, Love and other drugs. Den verkar väll vara okej, huvudsaken är att jag får göra något annat än att bara ligga och halvruttna hemma och då passar det väll bra att göra något med en av sina bästa vänner?




Elin - I väntan på kvällen

Har suttit och väntat hela dagen på att kvällen skulle komma och den börjar äntligen närma sig! Ikväll är det nämligen dags för en tjejkväll med alla plenistjejorna. Vi sju tiden drar vi alla hem till Nicco för att snacka hela natten lång men först ska jag äta kvällsmat, spagetti och köttfärssås och duscha. Bara pappa kommer hem någongång så jag slipper stänga in Balder i farstun, om jag inte gör det och lämnar honom på nedervåningen är det nästan 100% chans att han river hela huset.

Nu ska jag tina lite köttfärs så det finns en chans att vi får mat i magen idag.

Ha en super mysig kväll, det ska vi tjejer ha i alla fall


Nicco - Tjejkväll på G

Min L-tagent på laptopen har blivit helt seg, och det suger :/

MEN ikväll är det tjejkväll här hemma :D
Och vi hoppas att vissa har mycket information att dela med sig av...




Elin - what to do?

Jahop, vad ska man hitta på? Har inte pluggat någon historia som jag egentligen skulle göra, men det är så mycket att jag inte ens orkar börja istället sitter jag här och tittar på Top Chef och väntar på att kvällsmaten ska bli klar, efter maten ska jag och syster åka och träna och sen blir det en sväng inom hemmakväll! Kanske hyra en film att se på ikväll? Något får jag väll hitta på.


Elin - Bakdag

Jag älskar verkligen att baka, det är avslappnade, roligt och samtidigt gott då man alltid smakar på smeten och resultatet blir ju ännu godare. Efter lite insperation från Niccos inlägg där hon bakade cupcakes tänkte jag också att jag skulle ge mig på detta. Men det blev totalt fail. Smeten blev inte klar, allt säckade ihop, frostingen stelnade inte och det ser ut som en stor bajshög med lite strössel på. Smaken blev inte heller så super bra, gott smakar det men inte wow bra.









Misslyckad bakning idag helt klart!


Elin - Onsdag

Godmorgon!

Vaknade vid åtta och var rätt så pigg men tvingade mig själv att somna om för jag vet hur trött jag blir frammåt eftermiddagen. Gick istället upp vid tio och nu är jag super pigg!

Jag är också hemma från en super mysig och härlig helg i Stockholm tillsammans med min familj. Vi gjorde inte så mycket förutom att strosa omkring på stan och gå på slottet, representations, bernadott och gästvåningen och tre kronor museet, väldigt intressant och roligt.


Utanför slottet

Utanför slottet

En liten vakt uppvisning

Gamla stan

Jag och syster på torget där Stockholms blodbad ägde rum.

( alla bilder är tagna av min iphon pga att jag glömde kamran i lägenheten hela tiden)

Idag är det i alla fall onsdag och det är sportlov. Har inget speciellt inplanerat idag men jag funderar på om jag ska låna bilen och sticka till Friskis&Svettis och träna lite och sen begrava mig i historiaböckerna. Har ett jätte historiaprov om 1,5 vecka så det är bäst att börja i tid (vilket jag aldrig gör men).




Nicco - Andra försöket

Eftersom det blev både halloncurd och frosting kvar sen baket igår så bestämde jag mig för att göra fler cup cakes idag :D
Denna gång med vanlig muffinsmet som grund.


Blev lite nöjdare denna gång :) Fast har inget kul att pynta dem med, måste fixa det till nästa gång :D


Nicco - Mina första cup cakes någonsin

Idag gjorde jag cup cakes för första gången i mitt liv. Det resulterade i de fulaste cup cakes världen skådat, men jag är lite nöjd ändå, för det blev inte katastrof i alla fall. Får se om jag är lika nöjd när vi ätit dem dock...




Cup cakes in progress...



Resultatet. Som mamma uttryckte sig, "de är som små tomtar!" och "man kan peta sig i näsan med dem"



Nicco - Jag bor i en bubbla :D

Jag och min vita vän Joakim lekte fotomodell idag i det fina vädret :D



OBSERVERA ATT BILDEN ÄR MYCKET PHOTOSHOPPAD!!!! (det är egentligen Jocke på denna bilden med ;D )


Elin - Stockholm dag 1

Godmorgon!

Hela familjen har varit uppe ett tag, vi har ätit hemmagjort hotellfrukost och just nu håller vi på att göra oss iordning. Man blir lite bortskämd hemma där man har två toaletter, tar ju dubbelt så lång tid att göra sig iordning när man endast har en liten toalett.

Idag ska vi i alla fall gå ner lite på stan och strosa runt. Det är helt underbart väder ute, blå himmel, sol och väldigt många minus grader. Men det spelar inte så stor roll när man ska springa in och ut mellan olika affärer.
Vi ska gå till min älsklingsaffär Drömhuset. Ska se ifall jag kan hitta lite småplock att köpa med hem.


Elin - Stockholm

Tjenixen!

Nu har vi äntligen kommit fram till Stockholm. Eller för två timmar sen ungefär. Vi har mest packat in oss i en liten etta och tittat på en kass thrillerfilm med Hugh Grant.

Försökte att uppdatera med mobilen innan när jag satt i bilen men den ville inte riktigt som jag ville, men nu har jag i alla fall fixat internet med hjälp av min Iphone till datorn så kan fortsätta att uppdatera som vanligt.

Imorgon vet jag inte riktigt vad mamma och pappa har planerat men blir väll en sväng på stan kanske. Men vi har all tid i värden och kommer ta dagen som den kommer.

Sov gott mina vänner <3


Elin - music in a playlist

Navy CIS spelas på tv;n och jag ligger i soffan och funderar på vad jag ska packa ner i väskan. Åker ju till Stockholm imorgon direkt efter skolan så hinner inte hem inom och packa utan familjen hämtar mig direkt på skolan. Lillasyster har precis hjälpt mig att lägga över lite musik på mobilen så man har någonting att lyssna på under 6 timmars bilresa och lyxigt som vi har det med DVD inbyggd i ryggstöden i bilen funderar jag på om jag ska packa ner några filmer som man kan titta på också.

Idag har jag sökt lite jobb och förhoppningsvis hör någon av sig och på eftermiddagen kom Amanda till mig och vi fick gjort lite på projektarbetet. Äntligen börjar vi komma någonstans och det blir bra tror jag. Städat på dagis har jag också gjort.

Imorgon är det skola som vanligt, privatekonomi och historia har jag imorgon (turismen är inställd) med en stor fet håla mellan lektionerna, men kommer väll på något att göra, plugga vore bra kanske?

Jag kommer inte att blogga förrens på tisdag igen, eller måndag natt för kommer antagligen inte ha tillgång till internet i lägenheten vi ska bo i. Men jag kan ju alltid försöka fixa det! Men för säkerhetens skull överlåter jag allt ansvar för att det uppdateras dagligen till mina andra bloggkamrater.



Men nu måste jag verkligen gå och packa om jag ska komma isäng innan det är morgon igen!

NattiNatt


Lizi - Otur eller vad?

Jag har sån otur... jag har haft praktik två gånger i veckan i ca ett år och har under den tiden inte varit sjuk en endaste gång. Men idag skulle vara min sista dag på praktiken, hade planerat att bjuda på smaskig fika och få säga tack för att jag har fått vara där, men självklart så blir jag sjuk! Vad är oddsen liksom? Va jag tvungen att bli sjuk just den sista dagen? Moooooor säger jag bara! Men får åka dit nästa vecka och lämna lite fika och tacka för allt!

Så nu har jag då inte praktik längre så nu kommer det bli att helt fokusera på skolan den sista tiden. Kommer att sakna praktiken lite faktiskt, de är långa dagar men nu när man har varit där i ett år kommer det att kännas ganska så tomt....

Så idag kommer jag bara ligga hemma och inte göra nått då min kropp bara orkar ligga i soffan... Någon som har några tips på vad man kan göra när man är sjuk om man liksom inte vill ens flytta sig från soffan? :P Har ni några tips så skriv gärna en liten kommentar :)

Hoppas ni får en bättre dag än den jag kommer att ha!

Elin - Åter igen torsdag!

Ja, då var det torsdag igen. Har precis gått upp och fixat mig och ska snart köra iväg och köpa lite papper så att jag kan skriva ut mitt cv & personliga brev, sen så ska jag åka överallt och lämna ut dem. Jobbigt värre.

Men först ska jag äta lite frukost/lunch och gå ut en liten sväng med Balder.

Just det, ska inom Banken också och sätta in lite pengar som jag har haft lite överallt i huset också. Nu innan Stockholm kan det behövas lite pengar på kortet.

I eftermiddag kommer Amanda hit och då ska vi arbeta på vårt projektarbete, innan dess ska jag ta fram lite mer recept än dem jag redan hittat och komma på lite ideer till hur vi ska skriva.

Vad ska ni hitta på idag?


Elin - har en sak att erkänna

Jag är kär...























I Bruno Mars, lyssna bara på hans låtar så blir ni också kär i honom!



Elin - 16 februari 2011

Tjenixen!
Jag var för en stund sedan och lämnade lillasyster och hennes kompisar på deras fotboll uppe vid skolan och samtidigt passade jag på att köra inom vår lilla affär och köpa lingonsylt och frimärke.

Jag har inte fått gjort alls så mycket som jag velat ha gjort idag, jag har sökt ett jobb (vilket är bra) men sen har jag inte gjort något annat än varit ute med hunden och degat framför datorn.

Pappa står i köket och lagar fläskpannkaka, anda lillasyster är borta på dagis och städar, mamma är på möte och om cirka 30 minuter ska jag köra och hämta fotbollstjejen i familjen.

Men nu ska jag kela med Balder.

Har ni gjort något roligt idag?


Elin - Skräckfilm, the dead outside

Igår så körde Amanda, Vickan och Angelica och hyrde film för vi kom inte riktigt på vad vi skulle hitta på och i slutet av kvällen var vi alla lite halvtrötta men ville ändå inte avsluta kvällen. De hyrde filmen The dead outside som handlar om ;

" En epidemi sprider sig som en löpeld över Storbritannien. Det enda tillgängliga vaccinet fördröjer bara döden och i väntan på det ofrånkomliga förvandlas de smittade till våldspsykopater. Daniel, en ensam man som jagas av sitt förflutna, söker tillflykt på en enslig gård på landsbygden. Där träffar han April som i månader lyckats hålla sig isolerad. Snart börjar Daniel misstänka att världen utanför inte är det enda han har att frukta … "



Enligt mig var inte den här filmen ett dugg bra, det fanns ingen riktig handling och det enda som hände var att de dödade folk, det fanns också ungeför två hoppa till scener och enligt mig ska en skräckfilm innehålla hoppa till scener hela tiden så att man sitter som på nålar. The dead outside rekomenderar jag inte att se för den var inte sevärd enligt mig. 1,5 timmes film som kändes snarare som 3 timmar. Om ni vill se trailern finns den ovan!

Ni som sätt den, vad tycker ni?


Nu ska jag fortsätta titta på mer om oss barn i bullerbyn. Astrid Lindgrens filmer är så mycket bättre än några andra filmer som finns. Kan se dem om & om igen och tröttnar aldrig på dem. Kan nog också de flesta utantill.

Sen blir det väll att sova. Morgondagen väntar med mycket läxor, projektarbete, jobbsök och träning.


Elin - alla hjärtans dag

Hade en helt underbart mysig kväll igår med några av mina bästa vänner. Det blev skräckfilm och massor av godis och mycket snack, snackemajor som vi är.

Bilderna nedan får visa hur mysigt vi hade det. Såhär vill jag spendera alla mina hjärtans dag.


Mamma lagade söta hjärtbiffar till oss till kvällsmat.

Bakade söta hjärtkärleksmums till vännerna

Dukade upp med choklad, rosa godisar, saft, ljus och kärleksmums.


Fick en söt ros av Petra och Amanda, Angelica och Victora gav mig en liten söt kruka med rosa rosor och geléhjärtan + under dagen fick jag en massa goa kramar.


Av mammi fick jag en söt pandora berlock, svårt att se på bilden men det är små hjärtan på den.

Hoppas ni alla hade en super mysig dag tillsammans med nära&kära.




Nicco - Snö

Okej, man kanske inte ska klaga på att det fortfarande är lite snö och kallt... Förra året såg det ut så här utanför mitt förster den 21/2... :S




Nicco - Alla Hjärtans Dag...

Ack denna hysteri!
Själv nöjde jag mig med fika både med min käraste Jocke och mina käraste vänner.

Och att bära en ny söt klänning från H&M (SOM JAG UPPTÄCKTE HADE FICKOR!!! :D) och ett halsband med ett hjärta på så klart ;)


Psycho blick 2000


Elin - alla hjärtans dag

Godmorgon!
Ska snart göra mig klar för att sticka och hämta upp Ida och sen åka vidare till skolan. Har en lektion idag, lite onödigt att åka in men får dåligt samvete. Jag har faktiskt aldrig skolkat, inte en kommit försent med vilje utan det har alltid varit att bussen varit sen, tittat fel på schemat eller att man glömt bort tiden.

I alla fall så är det alla hjärtans dag idag och då ska man ta extra mycket hand om sina nära och kära. Mina bästa vänner ( plenisgänget) kommer hit ikväll + några till och då ska vi titta på film och gråta över killen som vissa av oss inte riktigt har hittat och vräka i oss lite kakor och godis, dock inte lika mycket som förra året, för den natten drömmde jag mardrömmar om kakdeg. 

 

Nu måste jag verkligen gå och göra mig iordning, annars kommer både jag och Ida komma föresent och det vill vi inte! Efter skolan blir det att åka till Maxi och inhandla lite sött till ikväll.

Ha en underbar dag idag!

Många hjärtkramar från mig till dig


Elin - Min söndag

Godmorgon eller det är ju egentligen tidig eftermiddag. Jag har varit vaken i några timmar och precis ätit några lunchmackor med nutella på. Denna dag ska jag spendera hemma (ovanligt?) och plugga, städa och söka jobb lite överallt. Först ska jag bara samla lite motivation.

Imorgon är det skola som vanligt, men endast en lektion. Detta är sista vecka på hela terminen då jag kommer ha såhär soft schema som jag har haft nu i snart fem veckor, för snart kommer alla andra i klassen tillbaka från sin praktik. Wonderful! Hur ska ni spendera er söndag?


Sussu - Jag kommer...

...inte på några ord att beskriva mina känslor för den här låten med! Lyssna! Liberalt, feminisitiskt, lagom provocerande och helt enkelt skitbra. Awesomeness!



Nicco - Gäsp

Fågade mig själv i en gäspning som beskriver mina känslor just nu rätt bra..





Lägg märke till hur söt min näsa blir :P


Lizi- pluggeliplugg

Sitter i datorsalen, Elin sitter bredvid och letar efter plånböcker på tradera, har ni några tips till henne? :D

Elin - många bollar i luften

Det är så mycket som händer nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Om några veckor har jag ett stor historiaprov + en histora inlämning så jag borde egentligen börja plugga just nu, men imorgon har jag ett arbete i privatekonomi som ska lämnas in och även ett arbete i Turism som redan är en vecka försent så prioriterar det först. Samtidigt så måste jag skicka in en massa jobbansökningar eftersom det inte är många månader kvar tills jag slutar skolan, men allt som har med jobb och anställningsintervjuer gör mig nervös. Men saker som måste göras så får ta ta i det nästa vecka.
   Men det roliga i det här är att imorgon ska vi åka till resebyrån och betala första betalningen av vår resa till Rhodos i Maj. Det ska bli så sjukt underbart att jag önskar att det vore Maj just nu!

Nu ska jag skriva klart det sista i mitt privatekonomiarbete och sen titta på en film och sen sova. Imorgon är det första skoldagen för mig denna vecka. Känns faktiskt som det har varit lite lov.

Har ni haft en bra torsdag??


Elin - regnväder i africa



Jag tycker att det är häftigt att med hjälpa av fötter och händer skapa ljud som liknar ett riktigt regnväder med åska. Lyssna på videon ovan så ska ni få se ett exempel.


Nicco - Strawberries



Nya naglar :)


Nicco - Pink Lips, Green Eyes





Elin - I magsjukeland

Det här är helt sjukt! Var på släktkalas i lördags och nu så är halva släkten magsjuka. Tre stycken i min familj är drabbade, mormor, kusin, moster & kusinbarn. Det är en ättrig liten magsjukebakterie som härjar runt.

Både jag och mamma känner oss också lite halvdåliga men hos oss har det ännu inte brytit ut. Proppade i mig lite vitpepparkorn och håller nu tummarna för att jag ska slippa det.Vill helst inte bli sjuk nu när det är så mycket som händer!


Elin - Instuderingsfrågor och en sjuk syster

Tv;n spelar Hanna Montana The Movie, lillasyster ligger/låg i soffan och är sjuk och jag sitter på golvet och pluggar lite turism, har snart svarat på ett par instuderingsfrågor som vi kommer ha prov på imorgon. Ska snart ta en varm dusch och göra mig klar och sen köra in till stan och möta upp vännerna kanske på en fika? Och så ska vi såklart gå till resebyrån och se ifall vi kan bestämma oss för vilken resa vi ska boka. Men det lutar sig fortfarande mot Rhodos västkust? Har någon varit där som kan berätta hur det är, ser ut ?  

Senare ikväll skulle jag egentligen tränat spinning men eftersom jag har ett prov imorgon och jag inte pluggar specielt mycket stannar jag hemma och läser lite istället. Man måste prioritera!


(bild från stugan i sommras, (säkerligen har ni sett den innan)  men just nu har jag inga bilder på datorn)



Elin - Varför?

Åsnan dog - i sviterna av sin flygtur

Pr- jippo blev djurets död

Flygturen gjorde åsnan Anapka världsberömd.

Men det blev också hennes död.

I går meddelade Anapkas nuvarande ägare att åsnan avlidit i en hjärtattack, skriver flera medier.

Anapka skickades upp i luften i juli.

Varför ens få för sig att skicka upp ett djur i luften?

Läs hela artiklen här!


Nicco - Hos Jocke

Sitter här på Jockes rum och väntar på att han ska bli klar på toa så att han kan köra hem mig. Vi kollade på lite film igår, Get him to the Greek och första halvan av Pulp Fiction. Vi tänkte kolla på film hela natten men vi orkade inte... Heeeeh :$

Helt okej film



Elin - snarkelisnark

Hela familjen inklusive en liten hund ligger i vårt sovrum hos farmor och farfar och snarkar HÖGT. Men jag däremot ligger klarvaken och snackar med Ida. Men jag tror nog att om jag lägger ifrån mig daton och lägger huvudet tillrätta på kudden så lär jag somna jag med.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir det en tripp till ikea. Isåfall ska jag se ifall jag hittar lite gosedjursfiskar till min outfit som jag ska ha på studenfesten på torsdag. Den kommer bli suverän alltså! Så det vore helt enkelt bra om vi åker dit. Kvällens aktivitet blir att fira mitt lilla kusinbarn som fyller år ( har skrivit detta innan men skriver det igen) Och det ska bli både mysigt och roligt! Älskar släktkalas.
Nej nu måste jag nog sluta knappa på datorn innan pappa vaknar irriterat och säger till mig!
Natti natt

Elin - Längtar!

OjOjOj vad jag längtar till Måndag då jag, Ida, Lizi och Petra äntligen ska gå till resebyrån och titta på vilken resa vi ska boka och höra lite med dem. OjOjOj vad jag längtar till maj, slutet av trean och RESAN genomförs med några av de bästa!
Marsvinet Ida och Lizi är två av fyra som ska med på resan! Åhhhh kan det inte gå snabbt nu!

Elin - allt för spännande alltså!

Jag är för lat för att sträcka mig över bordet och ta fjärrkontrollen och byta kanal så just nu tittar jag på människor som tävlar i boule. Det är verkligen jätte spännande. Så spännande att jag nästan kissar på mig! (no way in hell)
Ha en fortsatt trevlig lördagsmorgon. Själv har jag två alternativ. Antingen kissa på mig eller sträcka mig över bordet och byta kanal ;)
Pusshejs Leverpastej

Nicco - Möller 3 år

Idag fyller Möller 3 år. Grattis! Han skulle få en present, men han kom inte till skolan så han fick inte den :(
Så han får den på måndag.
Men anyways, grattis från Nicolina och Joakim.

Elin - fjärde februari!

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Efter att kommit försent till historian 20 minuter bara för att jag hade kollat fel på schemat så sitter jag här nu och väntar på att turismen ska börja. Jag och Hanna hann inte så långt på vårat grupparbete i går då vaktmästaren kom och stängde ner alla datorer. Så nu ska vi gå på lektionen och hoppas att vi hinner klart!

Sen så blir det snabbt hem om och packa väskan och sen åka ner till skåneland. Ska hälsa på farmor och farfar och fira mitt kusinbarn som fyller år.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll!


Nicco - Hahaha



Bara jag som tycker det är extra kul när snygga personer gör humor?


Elin - tredje februari

Jag var uppe med tuppen i morse för att sticka in till skolan och köpa en biljett till studentfestbiljetten. Hämtade Ida åkte in till skolan, köpte biljett och sen åkte hem igen.

Nu har jag sovit några timmar och ska snart åka till skolan igen för att göra klart ett grupparbete tillsammans med Hanna i turismen. Först ska jag äta nudlar med kycklingsmak, hoppa ur myskläderna och ta på mig obehagliga jeans, åka inom affären och köpa lite godis och sen ta mig till skolan vid halv tre. Just det, jag ska också inom mammas jobb och lämna en lönespecifikation, mamma stackarn ligger hemma och är sjuk.

Nej! Nu har jag inte tid att sitta här längre! Ha en bra dag mina vänner.


Elin - Blåbär och hallonglass

Ska snart gå en långrunda med min lilla fyrbenta älskling i detta gråa tråkiga vädret. Men först ska jag titta klart på filmen It´s comlicated med mammi. Idag har jag inte planerat något specielt. Bara att plugga och förbereda allt inför provet i Turism och provet i Historia om revolutionerna, svara på lite indstuderingsfrågor och sådärant.

Funderar på om jag ska ta och göra lite hemmagjord glass sen. Varför inte blåbär och hallonglass?

Hittade ett recept här

Ingredienser
250 g frysta blåbär
2 dl turkisk yoghurt
3 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

250 g frysta blåbär
2 dl turkisk yoghurt
3 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

  • Mixa de djupfrysta blåbären med yoghurten.
  • Tillsätt sockret.

Skeda upp i skålar och servera direkt. Du kan också ersätta blåbären med andra djupfrysta bär som t.ex. röda vinbär, hallon eller jordgubbar. Du kan också använda annan yoghurt som delikatessyoghurt med vaniljsmak.


bilden hittade jag här

Enkelt och snabbt och väldigt gott. Kommer ihåg att mamma gjorde detta när vi var mindre.  

Nu ska jag göra mig klar för att gå ut i det kalla vädret.


Elin - En helt vanligt tisdag!

Ska snart sticka iväg till skolan, bussen går om en halvtimme och ska innan dess gå en liten runda med balder så det börjar bli rätt stressigt.

Idag har jag endast två lektioner men en stor fet håla mellan de lektionerna så slutar inte förrens halv fyra idag (ledsam min). Efter skolan ska jag åka hem och sen sticka och träna. Antingen blir det ett pass, beror på om jag hinner det, eller så får det bli gymmet idag. Städa dagis ska jag också göra förstås.

Vad ska ni hitta på en grå tisdag som denna?


RSS 2.0