Elin - 30 Juli 2011

Godnatt!

Klockan är långt över midnatt och jag ska strax gosa ner mig bland täcke och kuddar och sova efter flera timmars bilresa. Nu är jag i alla fall hemma igen efter en mysig vecka i fjällen tillsammans med familjen. Vi har vandrat, spelat spel, ätit god mat, sovit och bara tagit det lungt. Tiden står stilla när man är omgiven av fjäll, träd, sten och bäckar. Ett perfekt ställe att åka till för att skapa sitt egna lilla hälsohem. I onsdags var vi bla 1 timmes bilresa rakt ut i ingenstans för att hälsa på Sveriges högsta vattenfall. Och igår (fredag) var vi i trollskogen och hälsade på både skogstroll och tandtroll.

Har lagom mycket bilder att visa er då kameran gick sönder efter halva veckan då jag klumpigt nog tappar den i golvet så objektivet pajjar. Vi får se vad det kommer kosta att laga den annars blir det att köpa en ny och då siktar jag in mig på en systemkamera. Har länge velat ha en sådan men när det väl kommit till kritan har jag blivit för snål. Men nu har jag både tagit studenten, fyllt år och fått löner så nu ska jag väll kunna unna mig något som jag verkligen vill ha, eller?

Idag är det lördag och jag ska (när jag vaknar om några timmar) städa mitt rum som varit stökigt sen ett bra tag tillbaka, hjälpa mamma med tvätten och sen på kvällen hitta på något med resten av plenisgänget. Vi får se vad det blir men vi kommer alltid på någonting.

Resten av helgen kommer bjuda på släktträff i skåneland!

Ha det bra!

Kram





Elin - Ingen vanlig dag!

Halloj

Idag är det ingen vanligt dag för det är min födelsedag. Wiiihhi! Vännerna kommer hit ikväll för mat och mys. Jag kommer bjuda på bulgursallad & kycklingspett och till efterrätt lime cheesecake toppat med kiwi. Men innan de trillar in i huset ska jag och mamma åka och handla lite mat och jag ska komma på lekar så vi har något att göra ikväll!

Väcka lillasyster ska jag göra nu och få henne och dammsuga ovanvåningen! HejHopp!


Elin 19 år!

Stort GRATTIS till Elin som idag fyller 19! =D

Elin - 12 juli 2011

Hallojsan!

Idag är det tisdag. Dagarna bara rullar förbi.. Känns som om sommaren kommer vara över innan jag hinner blinka. Dagarna fylls med jobb och mysiga stunder med vännerna och familjen. Igår var jag och Amanda och letade kronjuveler på biografen. Filmen kronjuvelerna var en typiskt svensk film, bra med en verklighetstrogen och sagolik handling. Den röda tråden fanns i filmen hela tiden och säcken knöts ihop i slutet.

Vädret idag är inte på topp så idag blir det att städa mitt rum, gadroben och träna på Friskis&Svettis med syster. Ikväll blir det en tidig kväll för mig då jag jobbar imorgon 9-16, sen är jag ledig i två dagar till men jobbar hela helgen. Tyvärr!

Nu ska jag ta och fixa lite lunch tror jag!

Ha en bra dag


Elin - Ingen bra rubrik

Godkväll!

En lika underbar sommarkväll har vi idag. Varmt, sol och vindstilla. En perfekt kväll! Efter jobbet var jag totalt slut så jag somnade i soffan. Sov i hela 2,5 timme! Det är sjukt vad man kan vara trött. Nu är jag i alla fall pigg så nu kan jag göra tv;n sällskap hela natten!


Vad har ni alla gjort idag?




Elin - Lördag 9 juli

Halloj alla sommarglada människor!

Idag är det lördag och jag jobbat hela dagen, började klockan sju och landade hemma igen vid halv fem tiden. Ikväll har jag inte gjort någonting. Jag har tittat på Harry Potter med mina systrar. Nu sitter vi och väntar på att James Bond ska börja. Ska dock upp halv fem imorgon så blir en tidig kväll för mig. Hade hellre varit ute med resten av halva plenisgänget och partajat lite. Men så kan det vara ibland.

Imorgon är det söndag och så jag somsagt jobba. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Är antagligen ledig på måndag så det blir kanske att gå på bio, filmkväll eller något annat. Kan ju inte sitta inne och mögla hela sommaren.

Btw så fyller jag år om nio dagar och några timmar. Då blir jag 19 år och det ska firas med tjejkväll men mina favorittjejer.

Hoppas ni har haft en bra lördag och har en fortsatt bra kväll!

Pusshej Leverpastej





Elin - krångligt internet

Halloj!

Internet har krånglat i några dagar pga av att vi bytat hastighet och lite sådant. Idag har jag varit ledig, jag har fixat lite med tvätt, hämtat pappa i båstad, fikat, läst och bara varit.

Allt är dessutom toppen!

Nu ska jag njuta av det fina vädret.

Kram


Elin - Dags för nattugglan att krypa till sängs?

Halloj!

Har ni alla haft en bra dag? Jag har bara slappat hela dagen. Läst en bok, solat, pysslat lite hemma, kelat med Balder och lite sånt. Imorgon är det fredag och har inget speciellt inplanerat. Det ska dock bli rätt så dåligt väder så vi får väll se vad som kan hittas på. Kanske fortsätta läsa lite?

Igår kväll åkte jag, Lizi, Nicco och hennes pojkvän ut till klipporna på stranden och käkade pizza och njöt av det fina vädret. Därefter stack vi hem till Ida och tittade på Bröllopsfotografen. En helt okej film faktiskt. När klockan började närma sig ett tiden sprang vi hem genom vår kolsvarta lilla skog. Man ser ingenting och allt kan gömma sig där inne. Så trots att man är tre stycken är det sjukt läksigt. Lite likt en skräkfilm!

Nu har jag precis tittat på slutet av America got talen och nu spelas Twiligt på tv. Hade tänkt och se en liten bit av filmen innan jag kryper till sängs. Upp tidigt imorgon för att kunna somna imorgonkväll då det är jobb klockan nio som gäller på lördag.




RSS 2.0