Elin - Resan i bilder del 1

Elin - Resan

HejHopp!

Nu är vi hemma från vår tripp till rhodos! Det går knappt att beskriva i ord och jäkla underbart och roligt vi hade det. Vi solade och badade, shoppade och åkte båt. Vi har även utforskat havets botten, dykt på fem meters djup. Det var en upplevelse kan man säga.

Nu är vi i alla fall hemma och som man alltid säger, BORTA BRA MEN HEMMA BÄST! Det stämmer ju så klockrent.

Nu ska jag ta och sätta mig framför tv;n. Sen ska jag sitta där hela kvällen. Har ju inte tittat på tv på en hel vecka. Katastrof!

Bilder kommer senare i veckan

Ha det bra så länge.


Sussu återuppstår på den tredje dagen från idag.

På måndag får jag mitt liv tillbaka. Det känns helt obeskrivligt bra, med tanke på vilket helve IB har varit det senaste året. Jag har tagit mitt liv tillbaka lite i smyg redan dock, eftersom jag bara har ett enda Svenskaprov kvar på måndag morgon att plugga till och sen har jag gått ut IB och gymnasiet. Fan vad fett eller?! :D Så, nu kan ni kanske förvänta er lite fler inlägg ifrån mig. Jag vet att ni har saknat mig. Dock kanske jag ska varna känsliga läsare för att mitt liv kommer vara helt underbart den närmsta månaden och att ni kanske blir lite avundsjuka. Nu väntar nämligen party, Greklandsresa, bal och student och inget plugg så långt ögat kan nå! Och sommar... Mmm. Nu ska ni få en ganska ultimat sommarlåt bara för det.

Edwin van Cleef - Lisztomania (feat. Jane Elizabeth Hanley) by Edwin van Cleef
Rhodos västkust!

Om en halvtilmme åker vi till tåget. Mellanlandar hos Elins farmor och farfar och klockan fyra inatt bär det av till flygplatsen.

Vi alla hoppas på att vi kommer få  en mysig vecka med varmt väder och mycket sol!

Hörs igen (med massa bilder) när vi kommer hem den 17 maj!...


Nicco - Extreme makeover

Idag sminkade jag Jocke, tog en bild och photoshopade den. Det blev rätt bra ;)


Jockes alterego Vanessa...Elin - Rhodos

Jag och Lizi sitter och diskuterar om man ska använda cocosolja! Lizi är totalt emot det, vill du se ut som en skrynklig gris när du är 30 fick jag rakt upp i ansiktet. Meeeh, jag vill bli brun!

Såklart ska jag inte köpa cocosolja då jag skaffade mig två rejäla brännskador uppe på bröstet när jag var på Kreta för två år sedan. Och det vill jag inte uppleva igen.

Vår resa börjar imorgon då vi kommer ta tåget ner till Skåneland. Vi ska övernatta hos min farmor och farfar innan vi tar flyget på söndag morgon från Sturup. Farmor och Farfar är så snälla och stället upp och leker chafförer klockan fyra på natten.

Vi landar på söndag förmiddag/eftermiddag på Rhodos och sen ska vi ha en hel vecka med sol, bad, mys och avkoppling!

Ikväll är det fredag och jag har två uppgifter kvar att göra innan jag ligger i fas igen och samtidigt måste jag hinna packa alla mina saker som jag ska ha med mig.

Får väll ta och börja med någonting så jag kommer igång. Mitt rum skulle även behövas städas.

Hoppas ni får en forsatt trevligt dag!

KramIda - Bästa minipc:n som finns?

Det är vad jag är ute efter att hitta! Du också?
Anmäl dig till Smartsson testpilot du också på http://smartsontestpilot.se/hp-pavilion/bli-testpilot/ så kanske just Du har chansen att få testa HP:s nya minidator (HP Pavilion dm1-3110eo Notebook PC) under en månads tid.

Den är lätt, snygg, klimatsmart och har låång batteritid. Kan det bli bättre? Vet inte. Vore grymt kul att få jämföra med min Compaq och lilla Asus jag har hemma! Haha, vilket teknikfreak jag är...


Visst blir du lite sugen? Glöm nu inte bort att anmäla dig ;)

Nä nu ska jag ut i solen en sväng, sen plugga och såklart pyssla lite med företaget. Fullt upp som vanligt, alltid på språng. Börjar närma sig SM nu...nervöst!


Elin - Rhodos närmar sig                                                   

RSS 2.0