Elin - sommardagar

Godmorgon!

Har redan varit vaken en timme men har suttit ute på verandan och njutit av morgonen samt läst lite bloggar.

Gårdagen spenderade jag och Lizi på studsmattan, halvt stekandes och så hade vi vattenkrig. På kvällen var det även personalfest, helt okej.. men kunde varit roligare.

Då jag brände mig lite igår så stannar jag i skuggan idag. Blir antagligen en tripp in till staden med Lizi ( om hennes chef inte ringer och ber henne jobba). Då ska det inhandlas lite nya kläder.

Men först ska jag ta och fixa ihop lite frukost!

Kram

Elin - Sommarvärme påväg hit!

Halloj!

Har tagit en paus från solandet och sitter på verandan och väntar på att Lizi ska komma hit och göra mig sällskap. Det är en helt underbar dag, solen skiner, himlen är blå och det vinden fläktar skönt. Har intagit min plats på studsmattan där man kommer bort från alla småkryp som lever i gräsmattan.

Idag är det en helt vanlig tisdag. Familjen jobbar och jag är ledig. Jobbade ju hela midsommarhelgen så tycket jag förtjänar fem dagars ledighet innan jobbet drar igång igen. Ska snart ta ut balder på en liten kissrunda, kanske till kiosken för att inhandla en liten isglass? Vi får se. Han lär inte orka gå mycket längre.


Förra året när vi var i Idas sommarstuga!

Ida - Sommaren är kort?

Sommaren är kort och det mesta regnar bort? Men nu är den här och det är dags att ta för sig. Dessvärre har jag blivit sjuk för andra gången sedan studenten (att ha roligt tär på krafterna), vilket gör att jag missar Peace and Love. Det ska jag fanimej ta igen genom att hitta på en massa annat kul så snart jag blir frisk. Roadtrip till USA? Here I come ;D

Fram tills dess får jag väl hänga framför datorn och andra stillsamma aktiviteter. Typ designa klänningar på nelly.com. Kanske ska göra det IRL istället?

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Elin - Torsdag 23 juni

Godmorgon!

Har precis tittat på sommarlovsmorgon med lillasyster. Flyg 29 saknas är ett program som de igen spelar för alla barn (inklusive mig) men när jag var lite mindre så gick detta programmet och jag bara längtade till varje tisdag och torsdags morgnar då just det gick på sommarlovsmorgon. 

Nu har jag precis ätit lite frukost bestående av fil, banan och flingor och hade tänkt gå ut och lägga mig på studsmattan och sola lite men nu när jag tittade lite nämre så var det inte så fint väder trots allt, gråmulet och blåsigt. Det gillar jag inte.

Imorgon drar jobbet igång och sommarschemat damp ner i brevlådan igår och det ser ut som om jag kommer jobba varenda helg denna sommaren. Inte alls kul men jag få se pengarna framför mig!

Nu ska jag se ifall jag hittar något spännande att göra!


Elin - kokos craving

Jag är helt galen i kokos. Kan sitta en vanlig kväll och äta kokos rakt ur påsen utan något annat till. Jag älskar kokos.

Lillasyster bakade precis en kladdkaka med sin kompis och istället för att lägga en klick grädde vid sidan öste jag upp ett halv kilo kokos istället! Det var jätte gott.. rekomenderar det faktiskt :)

idag har jag i alla fall än så länge lyckats städa köket, städa ovanvåningen och plocka ihop allt trädgårdsskräp (pinnar, löv osv...) i trädgården.

Nu ska vi se ifall jag hittar något annat att göra. Kanske sätta sig på framsidan och läsa lite. Äte lite till kokos kanske? =) Vi får se.

Ha det bra
Kram


Elin - Tre otroligt charmiga pojkar i America´s Got Talent!




Petra - Ni ser rätt

Rätt länge sen man skrev något på den här bloggen.
Sitter lite smått rastlös hemma och bestämde mig för att bidra med min beskärda del.
Här får ni ett litet smakprov på hur mitt liv ser ut för nuvarande. Jag drar det i snabb hast och med en poetisk kryddning för att göra det till en "Ala Petra".

Stunden går fort.
Betalda hjärtslag.
Letar, rotar och försöker hitta.
Förflutet blir nuet.
Gräver efter hopp och mål.
Ser bara en fotbollsplan.
Erbjudanden står som uppradade på kö.
Kan ändå inte välja.

Någonstans är jag lycklig,
vilsen är jag ledsen.
Saknar allt som varit, hatar allt som komma skall.
Vill minnas men är glömsk.
Ser hur alla försvinner.
Hoppas så att jag ska hinna,
har massor med tid över.

Bilder gör mig ledsen, gråter floder.
Vill men kan inte.
Pengar, pengar, pengar.
Lever i en dröm,
men vaknar när det blir som bäst.
Ser inte hur vardagen ska bli ljus,
när det nu börjar gå mot höst.

Planer blir krossade
vardagen oviss.
Fröken upptagen med läget under all kontroll,
är som en fisk utan sitt stim, ute på okänt vatten....



Nu har ni allt lite att spekulera kring och försöka "knäcka nöten".
För den som har tid över så kan detta vara en rolig läsning för ett tag.
Nu väntar... mer tid över... :D
Ni tror säkert inte era ögon, men det är sant.

Bye !



Elin - Överraskning

Tjenixen!
Allt bra denna halvt gråa dag? Själv kom jag precis hem från en kompis. Jag och några kompisar överraskade henne med present och tårta då hon fyllt år. Planerna blev lite misslyckade men huvudsaken är att vi försökt och lyckades lite smått.

Kvällen är fortfarande ung och har ingen aning om vad som händer. Ska vid sex tiden iväg och städa på dagis men sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Imorgon är det onsdag, redan liksom..den här sommaren kommer vara över innan man hunnit blinka.

Ska ni hitta på något kul i sommar?


Elin - 20 juni 2011

Klockan börjar närma sig halv tre och tidningsbilen körde precis förbi och la hallandsposten i vår brevlåda. Jag har suttit fastklistrad framför livet enligt Rosa serierna som jag såg när jag var mindre. Det ger lite nostalgikänslor.

Imorgon eller idag egentligen är det måndag och det är en ny vecka. Jobbet börjar inte förrens på fredag så har fyra dagars ledighet till innan allvaret drar igång. Dessa dagarna ska jag ta tillvara på för fulla muggar. Hoppas på bra väder så man kan stekas lite till.

Nu borde jag krypa till sängs så att jag inte sover bort hela dagen imorgon, vilket jag kommer göra, det vet jag redan nu. Lär vakna vid tolv tiden eller något.

Hoppas ni har haft en bra helg i alla fall!
Kram

Elin - Lördag 18 juni

Godmorgon!
Vaknade för en timme sen hyffsat utvilad. Idag ska ja börja måla i vårt gamla arbetsrum, det ska bli en walk in closet till mig och min syster. Det behövs faktiskt för just nu ligger alla våra kläder i en hög i vardagsrummet.
   Det är väll det som jag har planerat att göra idag. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Ikväll ska jag i alla fall laga mat till familjen. Hemmalagad pizza får det bli.

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost/lunch och sen är det bara att börja arbeta!

Ha en bra lördag!
Kram


Elin - äntligen sommar <3

Halloj!
Här har det varit tomt. Det är mycket som har hänt de senaste veckorna och tankarna har varit åt andra håll.
Studenten, studentbal, fester, tjejkvällar & jobb är det som tagit upp mina dagar. Det har alltså varit fullt upp.
   Nu börjar sommaren och jobb står på schemat. Börjar jobba på midsommarafton och kommer förhoppningsvis jobba hela sommaren, kanske ännu längre om jag har tur. Jobbar som städerska på ett hotell så arbetet är både jobbigt och stressigt, men när lönekuveret kommer i brevlådan är det inte så jobbigt längre.
   Det har redan gått en vecka sedan jag och mina galna klasskompisar och vänner sprang ut genom skolans dörrar som galna höns sjungandes för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeeenteeeeen. FYFAN VAD VI ÄR BRA! Det var helt klart den bästa dagen i mitt liv hitintills, skulle gärna göra om den och känna den glädje som alla treor i hela halmstad kände den dagen. 

Förhoppingsvis kommer vi har tur med vädret i sommar också, så man kan springa runt på gröna ängar med brunbända ben. Sitta ute på altanen när klockan slår om till kvällstid och lyssna på fåglarnas kvitter och trädens sång. Det är sommar för mig, även heldagar på stranden och mysiga kvällar med vännerna...

Nu ska jag återgå till att titta på film med lillasyster och hennes kompis. De tittar på en film som heter Amanda, som handlar om en häst. Lite lassie stuk...

Imorgon är det lördag och jag ska fortsätta på att göra klart min och Amandas lilla walk in closet som vi innan bara haft som ett förvarningsutrymme till alla våra grejer som inte får plats i våra rum eller någon annanstans i huset. tömt och skurat golvet har jag redan gjort så imorgon ska det målas både väggar och golv. Tror det kommer bli awsome när det väl blir klart! 

Som ett slut på detta inlägg bjuder jag på lite bilder från studenten och balen! De dagarna var verkligen perfekta!
 








RSS 2.0