Nicco - Valborg

Snart kommer Ida hit och sen bär det av till Elin för lite valborgsfirande! Vilket innebär pizza och film, hehe. Men men, vädret tillåter ju inget annat ;)
Elin - Engelska nationella och ryska mössor

Har då haft engelska nationella skriftligt idag och det gick rent ut sagt piss. Det blev inte alls som jag vill så nu ska jag satsa stenhårt på läs/hör/prat proven istället. Efter skolan åkte jag och Amanda hem till mig för att baka ryska mössor till kulturdagen imorgon i skolan. Det blev också katastrofalt dåligt. Bottnarna brändes, fyllningen ville inte stelna och ingredienserna ville inte gå ihop med varandra. Det slutade med att av ungefär 40 stycken hattar blev det fem stycken och det blev inte med den riktiga fyllningen utan det fick bli vanlijkräm, detta toppat med choklad och cocos. MISSLYCKAT..tror jag springer ner och bakar en kladdkaka istället för att ingen ska komma ihåg hur illa de ryska mössorna smakade och såg ut.
Sosso - Crazy Thursday!

Nu har jag inte hunnit blogga på ett bra tag! Men här sitter jag nu, fast jag egentligen borde göra annat. Oh well. Idag har jag missat bussen, haft en fyra timmar lång håla som ägnades åt induktionsbevis och lite annat sånt, tittat på skor, haft ett ganska långt samtal med Ida och struntat i att träna trots att mitt frenetiska packande av träningskläder imorse var anledningen till att jag missade bussen. Imorgon är det kulturdag vilket säkert blir trevligt och sen ska vi göra något mysigt eller hejdlöst roligt eftersom att det är Valborgsmässoafton. En ganska soft fredag tycker jag. Resten av helgen blir jag dock så illa tvungen att prata, tänka, andas, sova och äta matematik, eftersom jag knappt börjat på min internal... ångest! För tillfället har jag så mycket annat att tänka på dessutom! Tur att det finns musik som gör allting en aning lättare.

En låt som gör mig lycklig....
Yeasayer - O.N.E.

...och en som gör mig lite ledsen!
Shout Out Louds - Impossible

Det var allt för mig denna eftermiddag, nu ska jag titta klart på Sophie Scholl - The Last Days som jag missade på historian. Jag gillar den skarpt! Eller så är det bara för att jag är en sån sucker för filmer om andra världskriget... Inglorious Basterds och Pianisten är två favoriter.

Herrå!

Elin - dagen rann iväg

Herregud, det har varit fullt upp hela dagen. Skolan och träningen har tagit upp min dag idag. Jag fick reda på mitt provresultat från matteprovet i måndags och jag KLARADE DET, hörde ni ? JAG KLARADE DET. Ni kan nog inte förstå hur glad jag är. Även fast det bara va g så är jag otroligt nöjd eftersom jag brukar få IG. Resten av dagen har vid diskuterat vad som är manligt och kvinnlig och fortsatt spela in filmen till samhällen och räknat matte. Direkt efter skolan var jag hemma om och vände och slängde i mig mat och stack sedan iväg till Friskis och Svettis, tränade ett pass som var jätte tråkigt, så ansträngde mig inte så mycket. Istället när jag kom hem gick jag och syskonen ut och joggade en runda.

Sen har jag städat mitt rum, rensat min gadrob och skickat pappa till att hämta alla nummerlappar till vårruset som är nästa vecka.

Nu ska jag ta och läsa lite inför nationella provet i engelska imorgon. Önska mig lycka till för det lär behövas.


Jag saknar kreta och sommaren.


Nicco - En bra åsikt.

Ana Gina har fan bra åsikter alltså...Ida - VIRUSHOT (Obs, läs igenom hela inlägget)


Läs & vidarebefordra!!
 
Förmedla till alla dina kontakter snarast!!
Var uppmärksam under de närmaste dagarna: öppna inte några budskap med en
bilaga med titeln 'Vykort från HALLMARK' oberoende vem som har skickat det
till dig!
Det är ett virus som öppnar en vykorts-bild, som 'bränner' hela
C-hårddisken i din dator!
Detta virus kommer att tas
emot av någon som har din e-postadress i sin kontaktlista. Det är
anledningen till att du måste meddela alla dina kontakter! Det är bättre
att få detta budskap 25 gånger, än att ta emot viruset och öppna det!! 
  
Om du får ett mail kallat POSTCARD, trots att det skickas till dig från en
vän; öppna det inte!! Stäng av datorn omedelbart!!! 
  
Detta är det värsta virus som aviserats av CNN.
Det har varit indelade efter Microsoft som den mest destruktiva viruset
någonsin!!
Detta virus upptäcktes av McAfee nyligen, och det finns ingen reparation
ännu för denna typ av virus!
Detta virus förstör hårddisken, där
vital information hålls!!!
 
Meddela alla dina vänner.
KOM IHÅG: Om du skickar till dem, kommer du att gynna alla!

Med vänliga hälsningar,
Jessika Karlsson
 
Polismyndigheten i Stockholms län
Personal- och utvecklingsavdelningen
08-4010266 0702-756528
jessika.karlsson@polisen.se

Har ni också fått detta mejl? I så fall, skicka inte vidare! Härligt att folk är så hjälpsamma och verkligen skickar runt denna typ av mejl till alla för att skydda deras datorer mot virus, det är toppen! Meeen...grejen är att de flesta är så kallade "hoax". Det betyder helt enkelt att de är myter, det vill säga de är falska. Det är lögner, gå inte på det. Googla upp skiten först! ;] Kolla vad jag hittade om ovanstående mejl:Najs, då var det utrett!
Finns en hel massa mer att hitta på internet om sådana här kedjebrev så jag säger, från mig till er alla - Google is your friend. Eller vad än för sökmotor ni nu använder...kolla upp vad det är ni skickar vidare innan ni skickar det och var lite kritiska. Då kanske vi till sist slipper sådana här kedjebrev eller oroa oss i onödan för massa "faror" som egentligen inte finns, och det vore väl trevligt om vi slapp?


Elin - zebra naaails och stomp the yard


Såhär blev mina naglar häromdagen. Det ska se ut som zebraränder men det ser faktiskt lite ut som dalmatinprickar nu när jag tittar närmare.

Idag i skolan var vi på en timmes debatt om MUF VS SSU (tror det hette så). Jag är inte så insatt i politiken och kan därför inte heller säga vilket parti jag står på då jag fattade nada komplada under diskutionen. Vi slapp i alla fall en lektion och det var det väll värt.

Efter skolan gick jag och Amanda till torget och köpte avokado som jag precis satt och smaskade på och nu sitter jag och äter havrefras. Haha

Nu ska jag och Amanda titta på stomp the yard och sen är det väll sängen som väntar.Haft en bra dag idag?


Ida - IKEA

Jag gillar verkligen IKEA
Vet inte riktigt varför, men jag gör det. Helt okej möbler till väldigt okej priser liksom, plus att jag gillar inredning. Minns att jag alltid ville åka till IKEA som liten (nu med fortfarande i och för sig) eftersom att jag älskar sättet de visar sina möbler på - som uppbyggda små hus/lägenheter. Übertrevligt!
   Häromdagen var mina föräldrar på IKEA, men tyvärr kunde jag inte åka med. Dock bad jag dem att införskaffa ett par grejer till mig:
 
Set med bestick, 16 delar 39 kr     Set med gryor, 5 delar 99 kr                    Stekpanna 25 kr (Wooow)


Billigt billigt! Kanske inte de bästa eller finaste produkterna, men förmodligen helt dugliga och verkligen bra priser! (!) Lite dyrare grejer kan man köpa sen, men det lär bli dyrt nog ändå att flytta hemmifrån. "Men GUUUD vad skriver Ida nu" tänker kanske ni, "ska hon flytta hemmifrån redan?". Nej, den tiden är inte kommen än, men det gäller ju att vara lite förberedd när den tiden kommer ;] Eller hur? Dessutom tänker jag det vore bättre att införskaffa små saker lite hit och dit nu och då istället för på en gång - annars lär jag ju inet ha råd att betala min första hyra och det vore ju för trist.
   Har hittills inte särskilt mycket "flytta-hemmifrån-saker", men har åtminstone sakerna ovan, några kak/bak-böcker, en hel del olika små kaffekoppar, tårtspade, tårtgafflar + strykbräda och strykjärn. Hah, jag vet...strykjärn och strykbräda. Hemmafru nästa? Tjoho ;D

Nu ska jag kolla igenom matten, har prov imon.
Någon som är villig att göra det i mitt ställe? Häpp, antog det. Ses sen då...
Med kärlek,


Nicco - En trevlig person

Jag blir så himla irriterad/trött/arg/besviken på folk som inte kan föra ormala diskussioner utan att försöka överdriva eller provocera bara för att den andra personen ska bli upprörd. Hur svårt är det att föra en seriös diskussion? Jag undrar verkligen hur folk kan vara på så olika mognadsnivå trots att man är lika gammal. Eller är det så att man är så osäker på sig själv och sina egna åsikter att man inte vågar argumentera och diskutera på ett ärligt och allvarligt sätt, utan gång på gång på gång måste tramsa och överdriva och hålla på hela tiden för att folk inte ska få en egentlig bild av vad man egentlige tycker, för att de då kanske skulle tycka att man är konstig? Men vafan, jag respekterar ju en person som verkligen kan stå för sina åsikter mer än jag respekterar någon som flamsar bort allt hela tiden. Det slutar ju bara med att man aldrig tar den personen seriöst. Hur kan man vilja det?

Och ja, jag VET att man bara ska strunta i när folk håller på så och bara försöker provocera fram en reaktiion, och jag KAN göra det med. Men jag är så jävla trött på det nu, det är inte själva diskussionerna och åsikterna i sig jag blir irriterad på, det är människorna som gör det. Jag pallar inte ha sådana diskussioner flera gånger i veckan, om samma eller helt onödiga ämnen, som inte kommer någonstans, bara för att vissa omogna personer har ett behov av att göra andra människor upprörda. Jag vill kunna komma någonstans i diskussionen, kunna bolla idéer få djupare förståelse varför folk tycker som de tycker, osv. Som sagt är det själva beteedet jag är sur på, inte personerna eller åsikterna. Alla får ha den åsikt den vill. Men stå för den då.

Och väx upp.
Elin - Måndag 26/4

Tjooosan alla fiskoooovar :)

Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft en väldigt bra dag, ganska lugn och roligt. Amanda, Anna och jag började filma in till vår film som ska vara klar nästa vecka. Det är inom samhällskunskapen och ska handla om barnmisshandel. Tror att det kommer bli super bra faktiskt.

Resten av dagen har jag sovit, ja ni hörde rätt igen. Jag sov i hela två timmar och jag vetefan om jag kommer kunna somna ikväll. Jag undrar hur många timmar av en vecka jag sover.

Nu ska jag som Ida titta på Svenska Hollywoodfruar. Det som är roligt med det programmet är att se hur blåsta dem är. Jag undrar om dem spelar eller om de är så blåsta som de verkar.


I går målade jag också mina naglar i zebra mönster. Tagit bilder och massa men kameran la av och måste laddas så därför får ni inte se hur det ser ut förrens batteriet är laddat igen. Typ ikväll. Ni får nöja er med en bild på en zebra så länge. Jag och några vänner satt också och diskuterade hur ränderna på en zebra såg ut och här får vi svaret.

 


Ida - Kollade på förkväll nyss

Skulle slå på tv:n för att kolla på Scrubs
(haha ja, kollar på det) men första som poppade upp var en intervju med Kissie och tja, där fastnade jag. Det första som slog mig var att hon faktiskt hade så stora läppar som det står ut på hennes blogg = inte så stor redigering av dem men att hennes hy faktiskt var ganska hmm...prickig = stor redigering av dem bilderna på bloggen. (Btw, varför har så många stora bloggerskor problem med acne?) Det andra som slog mig var att hon var väldigt lugn och faktiskt kom med helt okej argument för hennes beteende. Däremot var den andra gästen Amelia eller vad hon nu hette ganska omogen, speciellt med tanke på hennes ålder. Bland annat sa hon  något i still med att "vem som helst kan bli känd i 15 sekunder, kanske till och med 15 minuter, men det gäller att skaffa ett bestående intryck och fortsatt intresse", vilket enligt mig var väldigt nedvärderande.Kissie i tv4:as "Förkväll"
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/forkvall?videoId=1.1613217


Sure, jag tycker inte att alla borde vara som Kissie eller något sådant, men jag tycker att äldre borde försöka förstå att folk faktiskt har sina bloggar som extrajobb - det är ett arbete som vilket annat jobb som helst. Är det nu så lätt att skapa bloggar och få runt en miljon läsare i veckan...ja, men skapa en själv då?

Näe, nu är det nog dags för lite plugg
Önska mig lycka till, det lär behövas!
Föresten, vad ska ni själva hitta på ikväll? Blir det tv-time eller plugg? Själv ska man ju som sagt plugga lite, men blir också tv - Anna Anka söker assistent och Svenska Hollywoodfruar. Ja, jag vet, det är nästan så jag skäms...
Nicco - Ansiktsburk (mask)

Sitter här med en av ansiktsmaskerna jag fick när jag fyllde år på. Och det svider som bara den! Men den luktar gott i alla fall. Hoppas den hjälper bra med!


Ser ni som jag lider?

Men gud vilket härligt väder det var idag! Kunde gå utan jacka och allt ju! :P
Synd att det inte ska hålla i sig... Lite fint väder hade verkligen kunnat mutra upp mig, har nämligen inga pengar, men däremot massa skolarbete. Hmpf.

Ida - Sitter i skolan

Idag är en deppig dag
Inte för mig, men för Petra. Alla har vi våra dåliga dagar då vi känner att livet är lite mindre meningsfullt än annars, och idag är en sådan dag för Petra. Så låt oss alla muntra upp henne genom att lämna en liten trevlig kommentar, kul länk eller läsvärda bloggtips!Det här ska då föreställa
Petra då ja...visst ser ni väl
likheten? ;]Ha det bra!
Och psst, ät lite mat åt mig va? Är hungrig som en galen gnu, men har inte lunch än på ett tag. Undrar vad skolans "underbara restaurang" serverar idag? Get kanske? Nej usch, det var makabert sagt av mig.


Elin - Äntligen

Äntligen har vi fått reda på vilken valpis som ska få flytta in hos oss. Det blev den som jag vill att det skulle bli, den valpen som var lite större än dem andra, den gosiga och underbart söta de andra var ju såklart också söta, men denna var lite extra söt. Vi vet inte riktigt vad den ska heta men vi funderar på Bamse eller Balder.

Vad tycker ni passar bäst på denna lilla krabaten?

Bamse eller Balder?

Lizi - Min Helg!

I fredags så började dagen som vanligt med skolan... På engelskan så hade vi nationellaprov, de muntliga... de gick väl sådär... men skönt att ha den delen klar i alla fall :P Efter skolan kom pappa och hämtade mig sen va det bara att åka hem och börja baka, pappa fyllde år i fredags så vi hade gäster :)
Till efterrätt gjorde jag Passions- och apelsinmousse och till kaffet blev det en chokladpaj :)
När jag hade bakat klart skulle jag hämta min bror så det gjorde jag :)
När jag sedan skulle köra hem min bror igen på kvällen så kan ni inte gissa vad som hände! När jag lämnat honom och kör själv så måste jag stanna för en älg! Det stod en fullvuxen älg på vägen som jag var tvungen att bromsa för! :O Blev lite skakis efter det, så körde sakta hem, orolig över att jag skulle stöta på något mer djur... som tur var gjorde jag inte det!

I lördags så va jag med Petra och vi körde till danskafall och hade lite picknick och fottade lite :) sen på kvällen spelade vi kort och gick promenad:) Sen somnade vi ganska snabbt när vi satte på en film x) så vi såg inte speciellt mycket av den :P

Nu är det söndag och jag sitter här och skriver istället för att göra läxa vilket jag verkligen borde göra! Om en timme ska jag hämta två kompisar så ska vi köpa present till en klasskompis som vi ska till senare :) Vi ska bowla! :D

Nu ska jag försöka göra lite läxor....

men här kommer lite bilder från helgen!Chokladpajen jag gjorde!

(skulle lägga upp fler bilder men min dator vill inte sammarbeta med mig...)

Kramizar

Nicco - Myslördag

Igår sa Pierre "Ska vi inte gå på bio?"
Då sa jag "JAA!!"

Så vi gick på bio.

Träffade där Elin med vänner.
Himla bra film faktiskt, bättre än vad jag trodde. Förväntade mig en helt vanlig romantisk drama, men på slutet hände något som lyfte hela filmen. Ska inte säga vad, för då pajar jag det för er som vill se den ;)
Kan även tilläggas att den inte är så tjejig som den har stämplats. Synd när det blir så.

I alla fall, sen gick jag och Pierre och fikade på Vattenporten (Chai latte FTW! :D) och sen åkte vi hem till våra hus.

En väldigt mysig kväll var det, för jag ÄLSKAR BIO! Synd att det är så dyrt bara...

Idag borde jag skriva idrottsfördjupingen. Borde. Men vi får se vad som händer.

Elin - Uppe med tuppen

Såhär tidigt på en helg har jag nog aldrig gått upp men idag är ett undantag. JAG SKA PLUGGA MATTE!!. Jag ska tillbringa hela dagen eller åtminstonde halva till att plugga inför matteprovet imorgon för jag måste få Godkänt på detta prov annars kan jag ju säga att det är rätt så kört för mig.
Så ska nu gå ner och äta en ordentlig frukost och sen är det bara dags att köra...även fast jag helst skulle vilja sitta här och glo tv hela dagen.hoppas ni ska hitta på något mer spännande än vad jag ska göra.Elin - remember me och pizza

Har haft en mysig kväll med Amanda, Matilda och Emma. Vi gick på bio och tittade på Remeber me som jag inte hade en aning om vad den handlade om men den var verkligen jätte bra och hade ett väldigt oväntat slut. Jag ska inte berätta för det förstör hela filmen tycker jag. Men det är verkligen en film som man ska se.
Efter bion gick vi och åt pizza och snackade en massa strunt.

Nu sitter jag här hemma med mjukisdressen på och väntar på lillasyster och hennes kompis så ska vi kolla på ALVIN OCH GÄNGET! :DHa den fortsatt trevlig, mysig och roligt lördagskvällElin - skooor :)mee waaants :D

Elin - jordgubbar doppade i choklad

Det var egentligen meningen att jag skulle äta det ikväll till vår lilla hemmabio. Hade handlat hem massa jordgubbar och choklad och när jag plockar fram och smakar på jordgubbarna är dem helt smaklösa. De smakade alltså ingenting och det var inte gott. Istället plockade jag både fram ostbågar och godis som tröst för att jordgubbarna inte var goda och nu sitter jag här och mår illa. På hemmabion idag visades båda arn-filmerna och de var hur bra som helst. Helt klart min typ av film. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad dem handlade om men typ om krig mellan ätterna (stavning?) i Sverige för länge länge sedan.

Skolan idag var helt okej, inte så värst jobbigt utan mer så lamt att man verkligen höll på att somna mitt på lektionen. Efter skolan tog jag och Amanda bussen in til stan och gick och kollade i lite affärer. Amanda handlade ett supercoolt nagellack och jag handlade bara en massa onödiga saker. (som jag oftast alltid gör).

Jag landade väl hemma runt tre tiden, snackade lite med mamma och pappa och sen så tittade jag på tv, eller jag sov till halv åtta.. Haha. snacka om att vara trött.

Ikväll har jag somsagt tittat på film och myst lite och nu ska jag krypa till sängs för det är en ny dag imorgon med en massa som ska göras.
Städa rummer
Städa gradroben
Plugga matte + människan socialt och kulturellt

dettta är då det tråkiga och det roliga är
Träna på friskis och svettis
Bio med Amanda, Matilda och en tjej till. Remember me tror jag det var vi skulle se.

Nä, godnatt då :)


Nicco - Slappefredag

Yes, äntligen fredagkväll! NU ÄR DET FREDAGSMYS!!! :D

För att svara på det Ida skrev om typsnitt och sånt: Ja, det är olika typsnitt och sådant om man kollar i Internet Explorer. Kollar man däremot i Mozilla Firefox så trr jag att det är bättre, i Firefox är även menytexten blå/grön (som den ska vara) och inte rosa... :S Det är något fel på hela bloggen tror jag, för det går inte att ändra, har försökt tuse gånger. Så ni får bara stå ut eller anväda Firefox istället :)

Kollade på Bonnie & Clyde idag på filmkunskapen. Jävla jobbigt slut alltså... ;__;

Shoppade lite med. Syoss värmeskyddande spray och H&M ögonskuggepalett. Någon som vet ifall det är ett bra värmeskydd?

Ida - Är det bara för mig det ser konstigt ut?

Eller är det faktiskt lite olika typsnitt och storlekar på de olika inläggens texter?
Hmm, kanske något att ta upp med vår bloggmaster - Nicco. Tror att hon, eller möjligtvis Elin, borde ha bäst koll på det...


Ida - Hemma från helvetet

Haha nej, så farligt var det inte.
Faktum är att praktiken var riktigt kul och faktiskt riktigt intressant, blev inte alls som jag trodde. Tänkte lägga upp ett litet inlägg om det senare (eventuellt ett tillsammans med min käre vän Petra, som ju också var med) ;D
Så länge kan ni få hålla till godo med dessa goda nyheter - jag har blivit uttagen att delta i nomineringsfasen för yourmoda.se' tävling "designa ditt drömskyltfönster" - wohoo!

Okej, det var goda nyheter för mig åtminstone...


Japp, det är jag, woow! För den nyfikne, spana in
http://www.yourmoda.se/ för mer information om tävlingen samt större
bild på mitt bidrag. (Och de andra två finalisterna såklart!)

Nu blire nog lite tv-time, men hörs förmodligen senare idag eller åtminstonde imorgon.
Ska bli bättre på att uppdatera, snart ska jag väl orka fixa bredbandet, haha. (Japp, det är jag som är familjens "teknikmaster", tyvärr fyller jag dock inte mitt syfte utan är inte så bra på det jag heller...ajaj.)
Ha det bra och simma lugnt!
Elin - dagarna rullar vidare

Idag känns det inte lika stressigt längre, kommer väll till helgen då det är en massa som ska pluggas på, specielt till matteprovet och nationella engelska.

Dagen idag har varit lugn och vi har inte gjort så mycket. Efter skolan var det hjärt och lungräddnings kurs så nu har jag tagit "examen" i det så nu kan ni gå och få hjärtstillestånd för då kan jag rädda er :D.

Pappa håller just nu på att riva farstun för det ska vi bygga om nu tills hunden kommer så att det inte blir så trångt när man kommer inte genom ytterdörren. Det kommer bli så fiiiiiint :D.

Nu ska jag fortsätta skriva lite på en redovisning som Masaiier. Det är jätte intressant att läsa om deras kultur och traditioner. Om ni har något bra tips på hur jag kan lägga upp redovisningen får ni gärna säga det till mig för det har jag inte kommit på än.

Vad har ni hittat på idag?

kraaaamisar

Elin - skola = ingen tid för bloggen

Just nu har jag fullt upp i skolan, en massa arbeten som ska lämnas in och en massa prov som det ska pluggas på. På detta är det långa dagar i skolan till ungefär 4 varje dag. (jag är inte hemma förrens då i alla fall).

Idag har har den sett ut så här;

Yrkesmässa hela förmiddagen på kattegattgymnasiet
Lunch på Sandys med Amanda och Anna
Skola till halv fyra
Buss hem (ca1h)
Hem och fixa mellanmål 
Plugga

detta är det som jag har hunnit med idag, jag hade velat hunnit med och tränat men det fanns inte en chans i hela världen att jag skulle hinna det om jag inte hade velat sitta med plugget till klockan tre inatt.

Nu har jag i alla fall jobbat av hälften av det som ska göras och är ganska nöjd med mig själv så nu ska jag unna mig en hel natts sömn. Imorgon ringer klockan 06.00 phhuuu jag orkar inte :(

haft en bra dag idag? :)

 


Nicco - Yrkesmässa och arga snickare

Hellu folks!

Dagen började med yrkesmässa på Kattegatt, vilket innebar att man skulle gå omkring på olika föreläsningar av folk med olika yrken. Jag var på tv- och radioyrken, arbete utomlands och konstnär. Den första var hyfsat underhållande, den andra tråkig och negativ (arbete utan arbetstillständ kan i vissa länder leda till tre piskrapp och fängelse bla bla bla) och den trdje var en liten söt, ensam konstnärsgubbe.
Tjej: Är det kul att bara konstnär?
Gubben: Ja, vissa dagar är det ju kul. En del dagar går ju allt dåligt och då är det inte så kul, men när det går bra så är det jätteroligt! Då kan man jobba tills man nästan svälter, men då får man ju gå in och äta.
Alla: HAHAHAHA!!
Gubben: (Uppmuntrad) Vad var det nu som var så kul? :D
Kille: (Förklarar)
Gubben: Ja, när det går bra får man ju ta sig en pilsner på kvällen med! Då är det JÄTTEROLIGT!
Alla: HAHAHAHAHA!

Haha, ja, han var söt.

Sen var det dags för mig och Mickan att leka arga snickare när vi var tvungna att skruva brt alla j***a skruvar från alla väggar, flytta reglarna en millieter och sedan skruva tillbaka alla skruvar... Sen dog skruvdragade typ 3 skruvar innan allt var klart. Då la vi ner.

Men imorgon! Då är det dags att bli klar! :D

Elin - avskavet nagellack

Om en nagel förstörs så ska de andra naglarna också förstöras, så är det alltid när det gäller mig.. om nagellacket går av på en nagel då river jag bort allt annat. Jag går alltså inte till toaletten och använder  nagellackborttagningsmedel, utan jag sitter och river av det.

Så fallet är just nu så att jag sitter här utan nagellack och funderar på om jag ska måla om dem.

jag läste precis igenom detta och kom på att detta är ett riktigt tjejigt problem..

Oneeeeeej, mina naglar


Nicco - Körskolan

Japp, nu folks, nu är det äntligen på gång. Var med pappa på Ahlbäcks körskola idag och anmälde oss till handledarkursen! :D (YAY)


Sen ska jag ut och göra Halmstads gator osäkra, så passa er ;)Ida - Jag har varit här hela tiden

...jag har bara inte haft något internet.

Eller jo, det har jag visserligen också haft, men inte trådlöst. Sitt på "tråd" då tänker ni kanske, och ja, det gör jag också nu. Men framtills härom dagen har min laptop inte varit portabel, utan bara fungerat helt stillastående med fasttejpad sladd. Nu har jag dock övertagit mammas gammla sladd till en icke-fungerande dator och kan äntligen använda internet igen. Tjoho! ;D

Antar att ni alla är supernyfikna på att få höra vad jag gjort under hela denna otroligt långa tid jag inte bloggat på, men faktum är att jag inte riktigt minns. Det beror inte på någon blackout eller så, mer på¨att jag inte gjort något speciellt antar jag. Mer än att ha varit i Stockholm då. Det var najs.
   Kollar faktiskt runt på lite lägenheter där just nu för att liksom kolla priser för att se precis hur fattigt jag kommer tvingas leva och hur många jobb jag kommer tvingas ha samtidigt som jag pluggar ;S Vill gärna bo där ändå hursomhelst, finns så mycket människor och så mycket liv jämför med vår "lilla by". Haha...Strax ska jag titta på Svenska Hollywoodfruar (hej ytlighet och eventuell avsaknad av en del hjärnceller) och efter det packa. Ska nämligen på överlevnadscamp/ledarskapsläger hos millitären med skolan imorgon. Ska väl bli sådär kul, ser inte direkt fram emot att sova utomhus. Fryser nämligen redan nu...huuuh!

Frusna hälsningar,
(Btw sänd mig och Petra en extra tanke imorgon kväll när ni ligger där och gottar er i era varma sängar...)

Thumbnail

Elin - skoltrött och underbara klasskamrater

Även fast jag har varit ledig i ungefär 2 veckor nu så är jag skoltrött som jag aldrig varit innan. Jag orkar inte ett dugg, vill bara sova hela tiden. Tar hem böckerna men de sammlas bara på hög och blir högre och högre. Jag har ingen motivation till att plugga längre och vill just nu bara ha sommarlov.

Enda fram till sommarlovet är det mycket som händer både i skolan och hemma.
En liten bebis valp ska flytta in, vilket betyder väldigt mycket jobb (roligt dock)
En del av familjen ska iväg
Uppsattser, prov och nationella i både matte och engelska.

Det är så mycket som händer nu så mitt huvud vill inte riktigt hänga med.. allt känns som en ända stor smet som bara geggar runt där inne. Varje morgon känns det som om någon hällt salt i ögonen, de svider av trötthet och jag vill bara dra täcket över huvudet.

Det som håller mig uppe om dagen och gör att jag orkar fortsätta "sattsa" på skolan någerlunda är mina underbar klasskamrater. Det går inte en dag utan att det blir flera skrattanfall som gör att man vill lägga sig på golvet gapflabba helt enkelt. Så idag så får mina klasskamrater en storguldstjärna :D

Nu ska jag se ifall jag kan komma till skott och skriva ut mitt CV, skriva klart två uppsattser och läsa två kapitel i två lärobäcker.

Önska mig lycka till för det lär behövas ;)


Lizi - Dagen tankar....

... Jag hade inte bättre att skriva som rubrik x) men den ska nog duga ;)

Just nu sitter jag i skolan har håla fram till klockan 14:10 och klockan är nu ungefär 11:30... I vanliga fall har jag en håla på en timme bara men nu hade vi även en inställd lektion. Som tur var är det inte så lång dag idag... slutar 15:10 =) Igentligen slutar jag 16:40 men vi behöver inte gå på den sista lektionen :D

Nu har jag haft mitt körkort i en vecka! :D Och det känns helt underbart! Jag hämtade ut körkortet i fredgas =) Blev inte speciellt bra på bilden men det är mitt körkort i alla fall! :D
Jag har kört en del på denna veckan :) I fredags efter att jag häntade körkortet körde jag till skolan :)
Det är verkligen en frihet att ha körkort och det är super skönt att slippa plugga till det för nu känns det som att läxorna börjar rulla in... har haft en lugn period men den är nog tyvär slut nu... :/

Men nu ska jag se om jag hittar något annat jag kan roa mig med här i skolan ett par timmar xD :/

Ha en super bra dag!
 

Lizi - MusikJust nu gör jag inte så mycket mer än att jag lyssnar på musik!


Nicco - Ettochetthalvtår

Idag firar jag och Pierre ett och ett halv år tillsammans. Tyvärr var jag ganska död, efter Erics 18-årsfest igår (mycket trevligt var det dock! :D) så det blev inte så mycket firande, mest sovande fakiskt. Men det är ju också mysigt...


Jag och min Päääär <3

Gårdagens citat förresten:

(Vi sitter och lyssnar på "Jajamän" med Rolandz på Spotify.)

Pierre: Asså det finns ingen bättre låt på youtube!
Eric: Jasså det finns ingen bättre låt på youtube?
Pierre: Näpp.
Eric: Finns det någon bättre låt på Spotify då?
Pierre: Ja, Miike Snow!
Eric: Men finns inte han på youtube då?
Pierre: Äh, youtube är bara skit!

Hehe, så kan det gå om man inte riktigt är med... ;)
Det var väldigt trevligt igår och tack till snälla Johan som körde oss hem, trots att vi inte riktigt kunde vägen...

Plenis - Niccos 18 års minifest


Det blev en lyckad kväll med mycket skratt =)

Elin- sälen i lite bilder 

Under denna vecka tog jag inte så mycket bilder eftersom vi gjorde typ samma sak varje dag.
men tyckte dessa bilderna sammanfattade vår till tripp till sälenlandet.


Elin - varit på flygande fot

Har varit på flygande fot hela dagen. Mamma drog upp mig klockan tio och sa att vi skulle åka till torup för att titta på valparna. Tog ett tag att köra dit så passade på att plugga lite på samhäll (EU) och psykologi (anorexi & bulimi). Valparna var hur söta som helst, jag kunde inte slita blickarna från de tre små knytena som halkade runt på det hala golvet som tre som bambisar. I alla fall så kommer vi få reda på nästa vecka vem det är av de två hanarna som ska få flytta hem till oss.


En hane och en tik

Båda hanarna
 
En av hanarna                                                                                      någon av dessa små ska vi ha

Den andra hanen

Efter det lilla mötet med valparna åkte vi vidare till Ikea. Från Ikea fick ett påslakansätt, fem lådor och lite chokladbollar följa med hem.

Nu sitter jag här framför tv;n och tittar på körslaget för det finns absolut inget annat att titta på. Funderar på om jag ska orka slita mig från soffan och sätta på en film istället. (Nää, det orkar jag inte x))

Vad ska ni alla hitta på ikväll?

Elin - Belgien del 5 - louvain + sista kvällen och hemresa


Lina, Amanda och Ida på rundvandringen i louvain

En stor byggnad med en massa ...

...sådana här figurer överallt på hela byggnaden

Guiden berättade en massa om stadens historia

Den gamla muren som hade gått runt staden

Två killar som vi pratade med på bussresan. De frågade om vi åt mycket potatis i Sverige och så började dem kalla Thomas (vår lärare) för Mr. Potatoe :P

Min värdfamilj

Cissi och Amanda på partyt på kvällen i deras gymnastiksal

Ebba

Ebba och Yasmine

Precis innan vi svenska skulle hoppa på tåget som skulle ta oss til bryssel (hemresa)

Köpte denna lilla fanta burk för 26 spänn bara för att den var söt

Köpte även Magnum Gold för 26 spänn. Ja flygplatsen typ rånade mig x)

Amanda la sig på golvet och sov lite

Emmy och Sanna i väntan på att få gå på planet

Jenny

Amanda gav tummen upp för att flyga

Sandra läste historia (tror hon skulle ha historia prov)

Amanda satt på golvet för hon orkade inte stå :P

Så, dessa bilderna som jag har lagt upp i fem delar är ungefär en sammanfattning om vad vi har gjort under påskveckan i Belgien. Vi hade super roligt och skulle gärna göra om allt en gång till. Nu ser jag fram emot augusti då alla svenskars belgar kommer hit till Sverige.


Nicco - Presenter! 8D

Här är några av presentarna jag fick igår på mitt födelsedagskalas ;)Fick även ett litet stekjärn i form av ett hjärta och en spar-kaffemugg (som jag inte orkade springa och fota) :D

Tack för en härlig kväll tjejer! Det var jättekul att alla kunde komma!

Elin - Belgien del 4 - BrysselAmanda på tåget på väg till bryssel

Ebba på tåget

Någon hög byggnad som jag tyckte vore fint att ha på kort x)

Målade seriefigurer på de flesta byggnaderna

Stora sophögar låg utanför de flesta "små" affärerna

Påväg in till stan

En stor loppmarknad som dem har har varje dag sen 14 år tillbaka

Loppis

Busshållsplats

Postlåda

Some scary affär där det hängde en massa fejk huvud

Ett hus som var målat som schakrutor

Några av de svenska tjejerna på en bro

Ebba, Hanna, Jenny och Yasmine på det stora "torget"

Vilar efter några timmars shopping

Amandas "tvilling" Justine

Jenny gömde sig under ett paraply under tiden det småregnade

Slottet

Natalie och Cissi vilar efter mycket promenerande

gatuuppträdare som uppträdde varje gång det blev rött och gick och samlade in pengar

Europaparlamentet

Europaparlamentet

Naturmuseet, så här stort är ett höft ben på en långhals (dinusarie)

Jordgubbarna var supergoda

på kvällen blev det pommes tillsammans på lilla torget i Ciney

Lise ("min tvilling") på the snook (pub)

Lina på snook..trött efter en hel dag i bryssel!


Elin - 18 års minifest

Nu ska jag gå och göra mig iordnig inför Niccos mini 18 års fest. Alla vi som har denna bloggen plus 4 stycken tjejer från Niccos klass ska komma och det kommer bli super trevligt.

Hoppas ni alla får en super trevlig, mysig och roligt fredagskväll!


Tjingeliiiing

Elin - Belgien del 3 - "husvisning"


Såhär såg min värdfamiljs hus ut från sidan


Framifrån, fast de bodde bara på övervåningen

De bodde granne med en fabrik

grannarna

En slingrig trappa, tror inte ens man ser botten på denna bilden

Saker i hela trappan hade dem ( min väska och mina skor)

Vardagsrummet, jag undrar om de hade bytat gardiner och allt för allt var väldigt Sverige inspirerat x)

Deras kök, vi åt dock i vardagsrummet

deras kontor

Duschen, som ni ser så hade de blommor överallt, till och med på duschens tak så det stack liksom ner lite kvistar i själva duschen x)

Toaletten

Min "tvillings" rum där jag sov.

Allt var väldigt plottrigt, det fanns saker precis överallt. Allt kändes väldigt litet men det var väldigt hemtrvligt och mysigt. Elin - Nu är det dags att krypa till kos

Efter en hel dags bilresa, även fast man sover nästan hela vägen är man trött. Sitter just nu och tittar på slutet av a cinderellastory och ska sen krypa ner och sova hela natten i min egna mjuka härliga säng.

Somsagt var så har jag suttit i bilen hela dagen och vi kom hem vid sju tiden, jag började direkt städa både mitt rum och badrummet eftersom de både hade blivit övertagna av mina små kompisar dammråttorna, toffsan, smulis, fisis, och fia. haha, hur stökigt har man inte om man till och med börjat döpa sina dammråttor.
Nu har de i alla fall fått flytta ner i lilla dammsugarpåsen tillsammans med allt annat smuts :P


Mer har jag inte gjort ikväll och imorgon bär det av till skolan som vanligt. Ska bli underbart att träffa alla igen eftersom jag inte gjort det på ungefär 14 dagar. 

Hoppas ni har haft underbara dagar och förhoppningsvis så kommer det bli lite bättre bland inläggen här för min del :P

 

Elin - Belgien del 2


Precis innan vi begav oss ut på en mils rundan

En slingrig stig

Det var mest bara lera som vi promenerade i så vi jublade när det kom lite asfalt

Ett par super trötta tjejer efter promenaden

Natalie är trött

det var Cissi med

Vi spelade bowling och här uppträdde de med en liten dans efteråt

Två av dagarna var vi i olika grupper och diskuterade våra kulturer, detta var sista dagen och vi lekte lite lekar och ritade hur man sa hej i de olika länderna

Efteråt gick vi alla och åt på detta lilla mackkafe

Baguetterna var dubbelt så stora som här hemma och kostade halva priset

Vi satte oss på torget för att äta

Vi träffade på sturetjejerna Sanna, Emmy, Lina och Ida


Vi var inne i en liten affär och shoppade smycken och skor

Jag och Ebba när vi var tillbaka på skolan

Sanna

Yasmine

PÅSKÄGG som jag köpte för mina lossas pengar

Vi satt på gräset och tog det lugnt

Vi kastade ägg på varandra

Såhär ser deras banker ut


Nicco - Det nya håret

Det tog lite tid, men nu ble det äntligen (nästan) bra :)
Fick dock köpa ett paket färg till utöver de två jag visade, för det blev helt failat efter de två första, hehe...
Här är i alla fall före- och efterbilder:


Före
Efter


Man ser mest skillnad på "hår"-bilderna... Har klippt luggen lite med, vad tycks? :D
Nicco - WTF?

Asså wtf händer med livet? :D
Alla skaffar körkort och fyller 18 och reser omkring överallt. Det är så jävla härligt, livet börjar nu tjejer! ;D

Själv har man annat på gång... Gissa vad! Jag ska ge er en ledtråd...
Återkommer med före- och efterbilder när det är klart :)

KÖRKORT!

IDAG HAR JAG TAGIT KÖTKORT! :D
Jag är så underbart glad! Känns hur skönt som helst att ha det gjort, nu kan jag köra vart jag vill! :D
Så nu längtar jag tills pappa kommer hem så att jag kan sno bilden och köra en runda! Silken frihet att kunna sitta själv i bilen och köra vart ja vill :DNi får alla ha en super bra kväll!
Kramar från en väldigt glad Lizen! :D


Petra - Too bad, really...

OH SKIET!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är allmänt uppgiven måste jag ju säga. Känner att livet är ur balans.
Jag klarar inte av att göra något utan att känna mig i harmoni... ni vet, det är sådär galet instabilt!
Eller a.... för er som inte förstår så är det värre att stridas med sitt inre än att uppta en konflikt mot de yttre...
hängde ni med? :O XD

12 April, kan ni förstår detta? För fabian snart sommarlov! Det om något är härligt! :)
Annars känner jag mig väldigt efter... jag är vuxen, och nu ska jag egentligen ha gjort en massa roligt!
Jag borde ha besökt krogen, minst en gång, jag bör ha körkort (vilket jag inte har) och jag bör gjort något minnesvärt i mitt liv, utöver vardagen som för övrigt ger mitt liv en mening.
Jag borde kanske skriva en bok? Jag har ju ganska lätt för att skriva om massa ovisentliga saker, och jag har lätt för mig att byta ämne! Skulle ni läsa den?

Börjar fundera lite översiktligt på hur mitt lov kommer att se ut. Tänker redan på nästa lov då jag redan nu känner att skolan tar kol på en! Jag har faktiskt en hel del planer...
- jag ska sova i tält! MÅSTE, MÅSTE!
- jag ska till Falsterbo med BÄSTASTE PAU, och njuta av livet en hel helg!
- jag ska på "weekend" med familjen, SUPRICE inom Sverige :/.
- jag ska tävla
- JOBBA, sådär till STÄNGNING VARENDA DAG I 3 VECKOR!
- förhoppningsvis får jag även lite tid att jobba på min bränna, då jag för tillfället är blekare än en selleri!

SEN får jag ju inte glömma att jag faktiskt vill ha min vecka nere i Idas Stuga en HEL VECKA med mina kära 5 vänner som jag delar den här bloggen med. Jag hoppas att det blir av i år... den där veckan brukar vara en av årets mest underbara dagar! Båstad, ensamma, FF, killar (host, då jag inte kan låte bli att spana XD), och stranden! UNDERBART! Snälla SÄG ATT DET BLIR AV, så kanske min "inre obalans" där jag är helt bortom fokus, finner sin ro igen?!


Nå ja... sitter här och tråkar ut av tidsfördriv. Det är så sjukt att det just idag är så sjukt mycket överbliven tid, ni vet såndär dötid. Jag gör absolut ingenting utan väntar på att vår information inför vår praktik ska börja...
den börjar kl 13.00 dvs, 40 minuter kvar! USH! Tips på tidsfördriv?
   Jag har ingen chans att "facebook'a" då jag inte har facebook... bilddagboken är grymt tjatig nu, och snart lär jag bli den enda på den här planeten som fortfarande sitter inloggad vid sånna här tillfällen...
Det jag kan komma på att göra är att sitta och lyssna på min mage som STÄNDIGT låter...
den är väl lika orolig som min knopp där uppe... inte bra, inte bra! :S

I veckan lär jag som vanligt inte hinna skriva något vettigt. Kanske ska försöka göra det till en vana att uppdatera er alla varje måndag? haha! vi får väl se hur länge det fungerar och hur länge jag håller det löftet! XD

BTW så är det skitkul att ELIN skaffar en HUND! MYS!!!!!!!!!!!!! Då kan vi ta såndär urgulliga promenader! XD<33

Nu ska jag typ googla på en massa onödig information. Får se hur fort klockan vill ticka när man vill att den ska ticka som mest... en VILD chansing; långsammare än vanligt...!

Ta del av Lite bilder, gamla, men kanske ngt roande? Inte vet jag! XD

Nu ska jag i alla fall göra ngt mindre vettigare, ska följa Angelicas råd och spela lite spel på hamsterpaj... XD
Puss och hej! 
   

Nicco - LOL

Hittade denna på deviantart.comHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:)


Nicco - Majskolv

Ja, jag valde den roliga rubriken igen. Känns som jag har gjort det innan iaf...

Har sjukt tråkigt. Känner den där slitande känsla i bröstet efter att man läst ut en jäkligt bra bok som man inte ville skulle ta slut. Ni vet. Det gör ni väl? Eller...? HHHÄÄÄH...

Försöker i alla fall läsa ut The Lovely Bones, men det går inte suveränt. Den är helt enkel seg ibland.

Jösses vad tråkigt jag har. Tror jag sover lite, så slår jag i alla all ihjäl lite tid...Nämen titta en avatar! Eller kanske snarare en smurf med tanke på längden... -.-
Jag älskar fel vitbalans!! 8D
Elin - kan inte komma på någon tillräcklig bra rubrik till detta inlägg!

Jag och min syster har bestämt oss för att vi inte ska gå och lägga oss inatt. Vi ska vara uppe tills vi åker och istället sova i bilen.

Det lär inte bli fler inlägg förrens jag kommer hem från sälen på torsdag och då blir det ännu mer bilder som ska läggas in här, så ni har mycket att se fram emot =) hehe

Hoppas ni får en bra vecka så hörs vi när jag kommer hem


Elin - Belgien del 1


Väntan på tåget på Halmstads tågstation

Amanda lite galen under tågresan till kastrup

Ebba och Hanna pluggade franska

Wooohoo, vi blockerade gången med våra tjocka huvud

Så här satt vi ungefär hela tågresan

Vänta på flyget på Kastrup

Amanda är förväntansfull

Jenny, Sanna och Yasmine tog en paus på rullbandet 

Påväg till flyget

Två flygrädda flickor

Bryssels flygplats

Man såg varken slutet eller början

Tågavgångarna till ciney och alla anda ställen i Belgien

Tåg med övervåning

Amanda tog plats på andra våningen vid fönster

Henrik, lina, Ida och Emmy spelade kort på tågresan

Första dagen vid skolan

På Snook för lite dricka

Grön konstig dricka som var super god

eller inte... den smakade flour

filmkväll på skolan (skulle titta på alla länders egengjorda filmer

Jag och Amanda

lina

Fika paus :D

ungefär har vi nog tillsammans tagit ett tusentalsbilder så det kommer fler så titta in om en vecka när jag kommit hem från sälen!


Elin - Hem och sen iväg igen

Som rubriken lyder så har jag precis kommit hem från Belgien och inatt klockan fyra bär det av till sälen för att åka skidor i några dagar. Ska bli underbart att bara umgås med familjen och mysa en massa. Denna lilla tripp innebär ju också en vecka extra lov :D

så snart ska jag börja packa ihop mina saker och sen ska jag titta på djävulen bär prada.


Nicco - Uppdatering om mitt liv

Hej folks!
Har uppdaterat lite dåligt de senaste dagarna eftersom Pierre har varit här. Men här kommer en fullständig uppdateringa på allt intressant, från torsdag till lördag ;)


Torsdag:
Åkte in till stan och mötte upp med Pierre där. Sedan sprang jag runt som en galning i alla affärer och shoppade. Doch blev det bara tre saker. Det kändes som tio kan jag tala om...
Här har ni dem.
Jeansjacka från Gina Tricot, 350:-
Leggings från Vero Moda, 160:-
Skor från H&M, 100:-
 
Fredag:
Jag och Pierre åkte in till staden igen på eftermiddagen och köpte en ny skateboard till honom. Sen drog vi till 035 för att kolla på Aim For Murder (före detta The Princess Pride) http://www.myspace.com/theprincesspride, eftersom min pojkvän är sångarens groupie. Vi hängde i alla fall backstage från typ 18.00 till 21.30 när de skulle spela. SÅ COOLT 8D Not. Men det var trevligt ;)

Lördag: (HAHAHA, skrev fel på "lördag" båda gångerna, det blev "lösrad" xD)
Det har inte hänt så mycket intressant idag, har filat Pierres truckar för de var för slitna för att man skulle kunna skruva på muttrarna. Sen har jag läs rätt mycket i Genom dina ögon (det är sjukt bra! Kan inte slita mig! :D). För en halvtimme sen åkte Pierre hem och här sitter jag nu...
Elin - jag ska få en lillebror

Det ska komma ett litet tillskott i vår familj! Vi ska få en liten lillebror om ungefär 6-7 veckor


VI SKA KÖPA HUND! :D


Det blir en wachtelhund som ska få flytta in. ( dock ej denna lilla sötisen)

 

Elin - hemma från Beligen och en massa grattis kramar till Nicco

Nu är jag hemma från Belgien och det har varit en händelsefull vecka med många upplevelser, bryssel, luxemburg, Namur, fester, aktiviter med andra länder och en massa annat!

bilder kommer....


PLUS EN MASSA GRATTIS I EFTERSKOTT KRAMAR TILL VÅR UNDERBARA VÄN NICCO SOM NU ÄR HELA 18 ÅR :D

GRATTIS BÄSTASTE VÄN


Nicco - Torsdag.

Hellu folks!

Sitter här med ansiktsmask på (har fått en massa finnar, är det inte meningen att man inte ska få det längre när man är vuxen? :S) och spelar Harvest Moon på Supernintendo-emulator xD
Riktigt kul faktiskt ;)Snart ska jag gå upp och äta och sen vänta på att Pierre vaknar så att vi kan åka in till stan och göra av med mina födelsedagspengar! :D

Hare bra!
Petra- Vår Niccos stora dag!

GRATTIS GRATTIS OCH ÅTER GRATTIS!

Idag har vi äntligen blivit en balanserad tjejgrupp igen med 3 mynidga personer vs 3 små barn! XD haha skojjar bara!;)
Idag är det vår lilla (eller nu mera stora) Nicco som ska få all uppmärksamhet!
För er som inte känner henne lika bra som vi gör bör veta hur underbar den här personen är som just idag får kontrollen över sitt eget handlande och sitt eget liv. Den stora hemligheten hon väntar på är väl att någon ska komma och säga vilken charm det är med att vara myndig, men vet du vad!? så stor difference är det inte!
Visst, krogen och körkort, men det är nog först då som man får en inblick i vad som har hänt. Det tar ett tag att greppa...

Men, just idag blir vår magiska vän, kompetenta tecknerska, kunniga och erfarna Nicco en av världens alla vuxna.
Nicco, välkommen in i klubben!XD

PUSS PÅ DIG EN MASSA!

önskar alla dina kära vänner!

Ps, nu ska jag sluta terrorisera dig med utfrågande smsX Ds

kramis Petra

Nicco - Fis

Jag har väntat och väntat hela dagen på att någon vuxen person (dvs. någon annan över 18) ska dra mig åt sidan och avslöja Den Stora Hemligheten som bara myndiga personer får veta.

Dock har ingen avslöjat det ännu. Vilken besvikelse.

Dagen har trots detta fört något bra med sig. Jag har bestämt mig för att ALDRIG mer bita på mina naglar, jag är ju faktiskt vuxen nu. Huh, vuxen. Det låter läskigt. Man vänjer väl sig antar jag. 
Nicco - Gissa vem som...

...fyller 18 år idag! :D

Dagen till ära har jag till och med sminkat mig lite ;)

Lite rosa och lite brun ögonskugga och rosa läppglans.

Senare ska jag baka en riktigt fet kladdkaka och så kommer Pierre hit. Kan det bli mycket bättre? :D

Nicco - Genom dina ögon...

...heter boken jag fick av farmor och farfar i födelsedagspresent. Det är Stephenie Meyer, hon som även har skrivit Twilight-böckerna, som har skrivit denna.

En väldigt intressant och spännande bok som får en att reflektera över mänskligheten och vad som egentligen är moraliskt "rätt" och "fel"...

Har en känsla av att boken kommer vara utläst väldigt snart... ;)Nicco - Tisdag.

Hej på er fisungar!

Sitter här på mitt rum och svälter. Man kan tycka att jag borde gå upp och äta. Men det känns inte riktigt lämpligt eftersom min Pierre ligger i sängen och skulle bli otroligt förvirrad om jag var borta när han vaknade.

Nu vaknade han till lite.

P: Vad gör du haanii?
N: Skriver blogg.
P: Jaha. *vänder sig om och somnar igen*

Verkar som jag får vänta lite till...Elin / BELGIEN

Hejsan hoppsan
jag ska bara meddela att jag mar bra och att det ar super roligt. Vi har hittat pa en massa, spelat bowlingm varit i luxemburg och en massa annat och mer saker ska det bli...

nu ska jag krypa till sangs for ska upp tidigt imorgonbitti, redan klockan sju. Ska vara vid deras skola vid nio tiden.

Hoppas ni alla har det super bra sa hors vi nar jag kommer hem

Manga belgiska kramar

Elin

Sosso - Påskdepp

Hej! Här sitter jag och känner mig lite lagom Påskdeppig. Därför ska jag försöka att fokusera på det positiva istället för allt det negativa. Dygnet är visserligen redan vänt och jag har inte börjat med mitt skolarbete - men jag har en vecka på mig, så det är lugnt! Det är skönt med Påsklov. Lite trist att det är helt tomt på schemat, men då har jag ju desto fler möjligheter att fylla det. Eftersom jag är något Påskdeppig tror jag att jag hade behövt komma ut ur huset lite kanske, men när halva gänget är iväg (Ida och Lizi är i Stockholm och Elin är i Belgien) så blir det inte så mycket planerat. Nicco och Petra är hemma i varje fall, har ni lust att hitta på något någon dag skulle det vara mycket uppskattat!

Är i övrigt sjuuuuuuuuuuuuukt sugen på sommar och på att åka på festival. Eller bara sommar i allmänhet. Vill, vill, vill, vill ligga på Tylösand medan solen står som högst eller sitta vid stenbrottet när den sedan går ned. Åh, så underbart härligt det hade varit! Jag köpte ett par solglasögon i veckan på Gina Tricot så nu är jag redo. Så här såg dom ut:
Snygga va? Vill ha ett par svarta också, med typ silveruddar där uppe.

Ikväll tror jag att jag ska kolla på någon film eller kanske spela lite, jag får se. Borde egentligen plugga, men jag känner mig på tok för omotiverad. Tur att jag har bra musik att lyssna på i alla fall. Har hittat så mycket bra musik de senaste dagarna att jag inte vet hur jag ska hinna med och lyssna igenom allt ordentligt, haha. Bara för att jag är så snäll får ni två smakprov.

Le Sport - Tell no one about tonight. Ganska gammal men jag älskar den av hela mitt hjärta.

Anoraak - Nightdrive with you (Grum remix). Det är inte så ofta en remix är bättre än originalet, men detta är ett sådant fall. Något synd att youtube endast ger oss halva härligheten.

Ha en trevlig kväll!

Nicco - ETT VIKTIGT MEDDELANDE!

Jag har en ny addiction.Varför har jag inte lyssnat mer på Kings of Leon innan? De är ju för jävla bra.

Nicco - Kaninvakt

Har recis varit och matat Idas kaniner eftersom hon är iväg. Ska göra det hela helgen.
Passade ju dem en vecka på jullovet med, och de verkar faktiskt komma ihåg mig. Fick klappa dem och allt ;D

Nu ska jag nörda lite Sims.

IDAG ÅKER JAG TILL STOCKHOLM! =D

Japp, som rubriken avslöjar så åker jag idag till Stockholm! :D Ska dit med Jojjo :D <3 Vi kommer hem igen på fredag.

Ni får alla ha ett underbart lov för det ska jag!
GLAd PÅSK!


Sosso - Långfredag

Idag är det långfredag. Dagen då Jesus dog på korset för att rena mänskligheten ifrån synd. Dagen till ära har jag tittat ikapp på alla fem avsnitt av Åh, Herregud med Jonas Gardell. Inte så illa faktiskt. Vill ni se dem finns de här.

På senaste tiden har jag tänkt mycket på det här med Gud. Jag är inte konfirmerad, och har tidigare kallat mig atheist och religionsskeptiker, men jag får erkänna att jag vet inte riktigt längre. Jag har väl aldrig egentligen vetat, men jag har varit betydligt mer säker än jag är nu. Jag skulle inte vilja påstå att jag helt plötsligt gått och blivit religiös, men jag har reflekterat mycket över det, och liksom fått hoppet om att det finns någonting. Någonting mer bortom vetenskapen.

Religion fascinerar mig lika mycket som det skrämmer mig. Kristendom, Islam, Buddhism. De är inte bara olika sätt att tro, det är krafter som har mer inflytande på mänskligheten än vad en lag eller en regering kan ha. Samtidigt som det ter sig absurt så tas det på så stort allvar av majoriteten av jordens befolkning. Samtidigt som det ligger till grund för så oändligt många konflikter så finner många människor sin enda trygghet och frid i sin tro.

Ibland tycker jag det verkar så lätt att tro på någonting. Du har en fast mening med ditt liv, fasta svar på alla frågor och fasta regler att följa. Men för mig är det svårt. Det fungerar inte för mig eller med mitt frihetsbehov. Även den moderna Kristendomen inom Svenska Kyrkan känns svår att tro på. Den står i konflikt med så många andra värderingar jag har. De föråldrade ritualerna känns så meningslösa och sättet att tala om tron på inom kyrkan gör inte riktigt min tro rättvisa.

Men det finns så mycket som vetenskapen inte heller kan förklara. Inte minst livet självt, för livet är ju verkligen ett mirakel. Därför är det för mig svårt att inte tro att det finns något mer, när jag andas, tänker, känner och älskar.

Är du troende?

Trevlig Påsk!

Nicco - Dagens duktighet

Nu har jag storstädat hela mitt rum! (Ge mig massvis med kakor! Fast det kommer jag visserligen få på söndag, för då ska vi ha släktkalas för mig och mammi)

Är hungrig som en varg nu. Ska nog påminna mina föräldrar om att man måste äta, så att de lagar lite mat till mig.

Vad hittar ni på en dag som denna?

Elin - 1 timme och 45 minuter

Nu är det endast en timme och 45 minuter kvar tills jag sitter på tåget på väg ner till Köpenhamn! Tåget går klockan 11 och sedan går flyget klockan 15.. det känns som om det kommer bli lite stressigt om tåget är försenat! Men vi får hoppas på det bästa.

Nu har jag precis packat klart och ska snart gå och göra mig iordning, sminka mig, klä på mig, besöka toaletten och lite annat. Packa ner pass och pengar och sjukkort. Efter detta så ska allting vara klart!

Nu måste jag kila om jag inte ska bli allt försent och just det..vi ska köra inom en affär och köpa tandkräm för när klockan var runt 11 igår kom jag på att jag inte ägde någon :P. Haha

Ha en underbar vecka här hemma i Sverige så ska jag ha en underbar vecka i Belgien tillsammans med en av mina bästa vänner..


Håll tummarna för att vi inte kraschar eller krockar med tåg, buss eller bil ;)

Kramisar en jätte nervös Elin


Elin - några(20) timmar kvar till......

Nu är det inte alls lång tid kvar tills jag och Amanda åker iväg till Beligen. Det ska bli så sjukt roligt men ändå är jag mega nervös. Liksom tänk att bo i en familj som man aldrig har träffat. Det är det jag är mest nervös för, att träffa familjen. Men som jag sa innan så kommer det bli super roligt. Det är inte heller bara Belgien och Sverige som kör studentutbyta utan det är länder från hela världen, bland annar grekland och Italien (tror jag).

Mamma kommer snart hem från läkaren med lillassystern, hon har brutit eller stukat ett av sitt finger :( Sen så ska vi åka in till stan och ska jag köpa ett par skor och sen bär det av hem och då är det dags att sätta igång och packa massa grejs.
  Jag ska även hinna med att jobbstäda dagis och packa in alla presenter som jag köpt till min Belg.

Så påsklovet kommer jag spendera i Belgien och när jag kommer hem nästa fredag så har min pappa kommit hem "för alltid" från Kosovo och sen på söndag så åker vi vidare till Sälen och åker skidor. Det ska bli så grymt skönt att kunna susa ner för backen och inte tänka på någonting.

Ska ni hitta på något roligt under påsken? :D


RSS 2.0