Elin - 2-åringen röker – två paket om dagen



är inte detta helt vansinnigt?

Nicco - ROLIG LEK!

Åh åh åh jag kom på en rolig grej! :D
Jag skriver mina ockh Idas kommentarer till
Eurovision Song Contest-låtarna och så får ni gissa vilken låt det var! :)




"Tycker den är söt, gullig pojk. Kommer gå bra bland andra balkanländer. Var övertygad om att det var en tjej innan han började sjunga"

"Gulligt att han började skratta till av glädje för att han blev så glad över responsen"

"Aqua-låt. Typ nån av de senaste de gjorde, vet du vilken jag menar? Skumma Lyrics. Vi gillar fjärilar liksom."

"Denna påminner om Sarah Dawn Finer eller vad hon heter"

"Kraftfull denna du! Otroligt manlig! Han ser ut lite som Bruce Willis"

"Denna killen var ju lite söt men jösses vad cheezy. så otroligt lättsam liksom. Välkommen till min perfekta lilla värld"

"Lite skoldisco feeling över den men vet inte varför haha. "

"Roboten får det stressigt, kolla när hon börjar såga av dräkten. Coolt med blinande ljus. Mellanstadiedisco här med typ"

"Och här har vi Sarah Dawn finer igen fast discoversion"

"Denna här var bra tills de började sjunga. Hon ser ut som Plupp och låter som gammal upphottad schlager. Och vad är det för jävla gospelkör?"

"Utklädd Per Gessle med peruk! Väldigt svennig. För tankarna lite till Carola och Andreas Johnson"

"Känns lite som High School Musical på portugisiska..."

"Tempo! Sommarhit! Lite såna låtar man hade på skiva i lågstadiet. Något säger mig att vi kommer få höra denna från fjortismobiler i sommar..."

"Jösses vad hon var lik Angelina Jolie! Lite Megan Fox med. Kan inte sluta stirra på hennes insqueezade tuttar"

"Ser lite ut som att hon har inävlor runt halsen..."

"Denna är speciell, på ett bra sätt. Lite som de svenska tjejerna på P3. Får lita Amy Diamond-känsla över den..."

"Vet inte varför, men börjar tänka på Pokémon"






Och facit då:





Hihi, hur många rätt fick ni? :P



Nicco - Sandaler

Köpte ett par sandaler idag. Hade egentligen gett mig själv shoppingförbud, men så gick jag in på Indiska och såd de här små raringarna som skrek "NICOLINA! KÖP OSS! DU BEHÖVER OSS!!", så jag köpte dem för att de skulle sluta tjata... Dessutom kostade de bara 250:- och var exakt såna jag har letat efter i flera veckor. Så nu har jag ALLT jag behöver inför sommarsäsongen :)


Sandaler - Indiska 249:-
Nagellack - GeKås 10:- :D





Elin - morsning korsning

Godmorgon allihopa, haft en bra måndag morgon?

Själv har jag varit vaken sen halv sex och känner redan av hur trött jag kommer att vara idag. Denna morgon har jag hunnit med att göra en massa saker som att ÄTA FRUKOST ( brukar jag inte hinna annars), duscha och mysa med Balder. Balder lyckades naturligtvis söla ner mina leggings med hundben (ätbart) geg så nu måste jag hitta ett par andra, och det kan ta ett bra tag med tanke på hur min gadrob ser ut!

dålig kvalitet pga mobilkamera

Idag ska jag till skolan som vanligt och sen så ska jag hem för att ta hand om Balder medan mamma, pappa och amanda är och hejar på julia när hon springer kalvinknatet!

Ha en bra måndag!



Elin - titta här vad man kan hitta på med sin iphone






(denna app heter Hairstylelite )


Ida - Fashionreport från Skogen by Night

Wooooow! Var ute nyss - kolla in senaste min senaste fashionreport!

Helt otroligt vad de små knytten legat i och producerat för vårens modeshow, amazing! Nedan finner ni en liten sneak-a-peak, men jag lovar - det finns så mycket mer där ute! Själva showen hålls först den andra juli, så egentligen skulle man väl mer kunna kalla det en sommarens modeshow...fast vad spelar det för roll? Snyggt är det ju i alla fall!


Längst till vänster finner ni en closeup i svartvit på fru Pantersnigel, i mitten
en färgladare variant av samma kreation och längst till vänster en skir sommarkjol.


Fru Pantersnigel är helt rätt i sitt djurmönstrade fodral, med en hel massa textur och glansig feeling dessutom - precis som det ska vara. Det svartvita fodralet passar bäst med svartvita assocerarer och ger en mer klassisk look, medan den bruna varianten av samma klänning lämpar sig bättre till stranden med en hel massa bohem-chica smycken. Blanda med skira, ljusa tyger á la "vissnande tulpan med vattendroppar" för en mer sommrigt fräsch och femin "wet-look" (som förövrigt dessutom är perfekt även på läpparna) och DU blir sommarens snygging i skogen!

Så, det var allt för mig ikväll!
Hoppas att ni blev inspirerade till lite ny sorts fashion, det blev åtminstone jag. Ser redan fram emot höstkollektionen, oh yes ;D


Ida - Avatar-trädet...eller är det Eurovision Song Contest-scenen?

Kolla vad jag upptäckte igår!

Var det någon mer än jag som såg likheten mellan trädet i Avatar och scendekoren på ESC igår? Kanske inte såå likt, men ändå - kolla in bilden här nedanför. Visst är det likt?! Blir ännu tydligare på skarpare/klarare bilder, men orkade aldrig leta upp några sådana. För nyfikna kan ni ju alltid googla "the Tree of Souls" och se om ni hittar någon bättre bild att jämföra med ;] Kul är det i alla fall!



Kanske inte bästa bilderna direkt, men man ser ändå viss likhet,
eller?



Haha, jaa, det är sådant jag sitter och funderar på när jag ser på Eurovision! Diverse andra associationer ploppade också upp, till exempel en gammal låt av Aqua när jag hörde Vitrysslands bidrag "Butterflies". Konstigaste associationer var dock nog ändå Niccos; hon tänkte på Pokémon när hon hörde en av låtarna. Kan inte minnas vilken (så skriv du Nicco), tycker ingen påminde om Pokémon haha

Såå, vad har ni själva fått för konstiga associationer under ESC?
Någon som delar mina eller Niccos? Skriv i så fall! Nu är det dock dags att, precis som Elin, städa mitt rum. Efter det blir det kanske ett blogginlägg igen, vi får se. Inte om Eurovision i alla fall, lovar att det är sluttjatat om det ämnet för i år för min del ;]


Nicco - Blindorientering

Ni har väl inte missat att ett av inslagen från vår intern TV har kommit upp på vår youtubekanal?
(för det hade jag gjort)



Enjoy!
Och glöm för bövelen inte att kommentera!




Elin - städa, städa och åter städa

På tre timmar har jag lyckats städa mitt rum någerlunda ordentligt, nu kan man i alla fall komma fram, jag har storstädat toaletten och så har jag varit på borta på dagis och städat och tjänat pengar. Alltså har hela min lördag gått åt att städa.


Egentligen skulle jag gått och tittat på balen och på alla fina klänningar men vädret tyckte inte likadant som jag så därför stannade jag hemma och gjorde lite nytta istället.

Nu ska jag belöna mig själv med att lägga mig i min säng och titta på one tree hill. .

vad har ni hittat på denna söndag?



Elin - dammråttorna tar över

jag behöver städa mitt rum!

Nicco - In my box

Dagens överdos av kreativitet. Photoshop is amazing.








Ida - Share the moment!

Hej hallå mina underbara vänner!

Har aldrig förr varit så engagerad i Eurovision Song Contest som i år, vet dock inte varför. Kanske på grund av den härliga blandningen av en massa olika sorters musik? Ovanligt bra bidrag i år med, eller vad tycker ni? Kanske bara är jag som är överdrivet positiv, haha.

HomeHome
Hursomhelst - tyckte ni att Lena var en värdig vinnare? Det tycker jag, absolut! Hon, tillsammans med Turkiet och Belgien (och faktiskt också Moldavien) var en av mina absoluta favoriter. Låter lite som en av alla de tjejer man brukar höra spelas på P3, men trodde inte att hennes bidrag skulle uppskattas i andra länder faktiskt. Lite för udda trodde jag, men där trodde jag visst fel!


Turkiet, Tyskland och Beligen - några av mina favoriter i år.

Tycker det var ett oerhört kul initiativ av Tyskland att sätta upp små "sång-automater" runt om i landet. Verkar ju onekligen ha varit en bra idé. Kanske något att satsa på i Sverige med? vi har ju i och för sig Idol redan... Nåja. Ett annan kul idé var Norges idé om att göra en stor flashmob, en gemensam dans samtidigt i alla Eurovisionsdeltagande länder samtidigt. Fantastiskt kul! Någon mer än jag som blev helt lycklig av att se alla människor, all gemenskap? Tänk vad man kan åstadkomma med enbart lite musik och några rörelser!


Hoppsan, nu är det visst söndag
Dax att gå och lägga sig då - det är ju Mors dag imorgon! Ni har väl inte glömt att ge något lite extra fint till er mamma imorgon? Det måste ju inte nödvändigtvis vara en pryl, det kan lika gärna vara något annat trevligt; en hembakad kaka, ett vänligt ord, frukost på sängen, städning eller diskning utan att först blivit tillsagd... Det finns många saker din mamma säkert skulle uppskatta.
Ta hand om er,


Nicco - Eurovision Song Contest

Jamen det där gick väl helt okej, eller vad säger ni?
Trevligt litet pusskalas Lena och Alexander hade på slutet, tihi :)


Kolla bara 0.40

Fast jag tyckte ändå att Turkiet skulle vunnit... Hade varit roligare att se dem och Alexander pussas...




Nicco - Filmer

Hyrde två filmer igår med Pierre. Såna där man måste ha sett men som kanske inte nöööödvändigtvis är bra... Som Bad Taste.



Sin City däremot var helt okej, i alla fall om man har läst filmkunskap :)




Jahaoow, har ni några filmtips eller? :P


Nicco - Utväxt :S

Vill bara poängtera hur sexigt det är med utväxt...



Sen hoppas jag att ni alla har röstat på vår kära Ida i denna tävlingen! :D http://yourmoda.se/bloggpanelen/





Elin - 2010 - 05 - 29

Wohooo, det är lördag! Min lördag kommer jag spendera hemma. Jag ska passa Balder och så kommer Lizi hit en liten stund, ska se vad vi kan hitta på.

Ikväll så ska jag hem till Amanda och äta choooklaaaad ;) Haha, nä men vi ska väll hitta på något :P
Inte ska vi titta på eurovision song contest i alla fall =). Det är första gången som Sverige inte är med i finalen!


Lizi - Tjoho :D

Snart är det sommarlov :D
men innan dess är det en hel del saker kvar men snart är det gjort och sen ska man njuta av att slippa skolan och förhoppningsvis kunna njuta av sommarvärmen (men vi får verkligen hålla tummarna att vädret ska bli bra!)

Va en kort dag i skolan idag, slutade redan 11:00 :D Härligt ! Dagen började med svenska där vi kollade film sen va de engelska där vi inte gjorde något vettigt als x) Sen va det Företagsekonomi där vi bara hade betygssnack :D

Efter skolan har jag inte gjort så mycket, mest slappat och kollat lite film :D Film är underbart! =)

Det är bara 5 dagar kvar i skolan + 3 praktikdagar och en skolavslutningsdag kvar bara :D Sen är det Sommar!
Den här terminen har verkligen gått sjukt snabbt, tror att det beror på att jag har praktik två gånger i veckan, vilket är super kul! :D Trivs verkligen jätte bra på Halmstads Bokhandel och jag har lärt mig jätte mycket :D som tur var fortsätter vår praktik till hösten också! :)

I helgen blir det en hel del plugg, har två prov på måndag :/ Men ska även fira morsdag på söndag! :D <3 och imorgon ska jag hem till Elin :D ! <3

Nu ska jag nog leta upp min lilla bebis :) Se om han vill leka! ;D

Blev även en liten bild på min lilla Jontis :) <3

Ha en superbra fredagskväll alla! <3

Elin - inget smart drag där

Så smart som jag är så tänkte jag att jag kunde ge Balder en boll med godis så att skulle kunna underhålla sig själv, men grejen var ju den att han blev helt galen eftersom bollen bara rullade till stället där han inte fick ut den, detta gjorde att jag är tvungen och springa efter för att ta ut bollen så att han inte ska gräva sönder golvet när han försöker få ut bollen. Så jag kan högt och stolt säga. 
- Elin inget smart drag där!

Balder älskar att lägga sig i knät!

Då pappa tagit över ansvaret att springa efter bollen ( & balder)  ska jag krypa ner i soffan, ta fram godispåsen och fortsätta titta på one tree hill! Det är konstigt att man kan tycka det är lika roligt att se avsnitten även om man sett som sådär 1000 gånger.


Elin - snark

Jag har precis förvandlats till en sengångare och jag somnar snart. Efter två timmar på badhuset och massa flum i skolan kan jag knappt hålla ögonen öppna, så nu ska jag ta mig en liten tupplur =)


genom denna bild kan jag ju se att jag inte har lika mycket talang som nicco  x)


Elin - bikiini

Såhär ser då mina nya bikini ut, som jag ska inviga på badhuset imorgon.





Elin - kissdator

bilder kommer snart...datorn ska bara sluta att hänga sig!!

Nicco - Dagens shopping

Shoppade lite idag (ni vet, ångestdämpande). Nu har jag nästan allt jag akut behövde inför sommarsesongen, fattas bara ett par sandaler :P



Linne från Carlings, 99:-
Shorts från H&M, 199:-


Är helt seg överallt nu, tror jag är smått sjuk. Har fortfarande ont i armhålorna :(
Men är ju ledig imorgon (även om jag tänkte åka till skolan och kolla på treornas slutproduktionsfilmer), så det är ju rätt lugnt.

Nu ska jag ta och slappa sönder!
Hare bra folks!




Elin - fjong

Är det min tur dag denna vecka eller? Jag fick VG på nationella muntliga i engelska B =)
Idag har det också varit information om projekt arbetet som vi ska göra i trean och mina och amandas planer är så fruktansvärt bra =) hehe

Förresten så har jag äntligen fått Balder att bli trött så att jag kan få sitta ner i två sekunder, haha. Han är värre än en liten unge =). Så nu sover han så sött i sin lilla hundkoja och jag hoppas han sover ett bra tag till :P.

Vid klockan åtta ska jag få iväg och städa på dagis och sen så ska jag sova eftersom det är en ny lång dag imorgon med bad på idrotten. Jag köpte än ny bikini idag som ni kommer att få se senare ikväll..


Idag har jag haft kjol på mig som har haft förmågan att blåsa upp i varje liten vindpust.


Nicco - Dagens!

Eftersom jag har så överdrivet mycket tid så giver jag er en dagens look!! :D


Ögonskugga från H&M, lite kajal och lite mascara, Loréals Telescopic Explotion (den med den runda borsten)


Hela fejset.                                                               Håret fixat och de nya brillorna på :D

Och kläderna då. Tunika/klänning från Gina Tricot och leggings från Vero Moda






Nicco - Gud murgun!

Jao, man är som snyggast på morgonen, eller vad säger ni? ;)

Sovmorgon idag, men det är så ljust på mitt rum så kunde inte sova mer (dagens i-landsproblem).
Så jag bloggar lite istället, lucky you! :D






Elin - glädje till tusen

vet ni vad? jag fick G i slutbetyg i matte B. Jag är så jäkla stolt rent ut sagt över mig själv att jag lyckades ta mig från ett stort fett IG till G. Jag är så glad att jag slipper plugga om det i trean, det hade varit så fruktansvärt segt.

Resten av dagen har varit rent ut sagt perfekt. Haft slappa lektioner där vi inte gjort så specielt mycket och efter skolan stack jag och några tjejkompisar in till stan för att kolla solglasögon. Vi provade dem mest fulaste och konstigaste solglasögon jag någonsin sätt. Om jag hade haft med mig en kamera hade jag tagit foto på alla. Vissa var så fruktansvärt fula att jag bara ville spy på dem ;).

Balder är som sagt var ful med bus och tröttnar ej på någonting, tuggar på allt gör han också så min eftermiddag har jag spenderat med vår lilla buse till hund.

Hur har er dag varit idag?


Nicco - Khadidje för president!

Hihi, gjorde ett porträtt av Khadidje för att hon är så cool :D
Den ligger även på http://anagina.blogg.se/. Har ni inte besökt så gör det, Gina är grym! :D







Nicco - Dålig dag

Just nu är jag så otroligt jävla trött på allt och alla. Ska inte tråka ihjäl er med några detaljer, men kan säga som så att jag tappar hoppet på mänskligheten ibland. Så mycket att jag är nära ett nervsammanbrott.

Och den bästa boten mot detta är, som ni alla vet, shopping. Så jag pallrade mig in på H&M. Hittade ett linne. Provade det. Det satt sådär. Men det kostade ju bara 50:- och det skulle ju dämpa min ångest. Men jag hade ju inga pengar, skulle bli tvungen att låna av Pierre. Och han skulle ju ge dem till sin mamma som han var skyldig pengar. 
Men, men , ångesten då?
Nej. 
Men snääääälla...?
NEJ!
Jo, kom igen, du kommer må mycket bättre sen!
NEJ SA JAG FÖRIHELVETE!!

Och nej blev det. Jag lyckades motstå. Kakpoäng till moi!

När jag kom hem var jag dock tvungen att ta ångestdämpande nr 2. Smält ost. Yummie :D




 


Elin - rubrik

Igår somnade jag redan vid halv elva, jag var så fruktansvärt trött. Men nu är jag faktiskt efter 7-8 timmar ganska utvilad och redo för en ny dag. Jag har redan hunnit busa med Balder och nu sover han så sött i sitt lilla "hus". Jag ska snart sticka til bussen som går tio i nio och sen är det skola hela dagen lång. I Eftermiddag får jag reda på om jag får IG eller G i matte B kursen. Spännissch! Ni får åter hålla tummarna för att det går som jag vill att det ska gå.


Nu ska jag borsta tänderna så dem blir vita och blanka.


Ha en bra dag idag =)

Nicco - Friluftsdag!! (yay)

Har spenderat dagen ute på Galgberget. Friluftsdag med idrotten. Hade varit riktigt mysigt om det inte hade blåst så jävligt och regnat till och från... Tyckte jag hade klätt mig väl (dubbla långärmade tröjor, jeans, bekväma gympadojor, regnjacka och sjal) men icke sa nicke, det lilla trollet.

Mina lymfkörtlar i armhålorna har svullnat upp och gör svinigt ont och jag vill liksom bara dö en stund.

Dessutom van inte mitt lag den roligt tävlingen. Fan.


Jag med kartan. Notera de små blommorna och grejset i kart-mappen.
Vi skulle samla föremål av olika färger från naturen xD

Amalia och Ida

Pierre och jag var glada (till en början)

Lika så Äääärick

Glädjeskutt. WOHOO så glad jag var!! 8D

Kanske.

Fick i alla fall en gratis kexchoklad vid målgången (HAHAHA ITERNSKÄMT FRÅN INTERN-TV!! SKRATTA!)


´



Ida - Sthlm here I come!

Är lite stressad just nu...
En hel del saker som måste göras innan jag ska bege mig av mot Sthlm. Busse in mot stan går halv 5, tåget 20 över 5. Hoppas att inget utav dem är försenat!


Vy från Katarinabron (tror jag?)

Så önska mig nu lycka till allihop, och så hörs vi av på fredag igen förmodligen! (Då är det dags att rösta på alla bidrag i yourmodatävlingen.)

Ha det bra!
(Och hörrni, simma lungt! Haaah...)

Elin - fiskorv

eftersom jag idag märkte att inga av mina sommarkläder jag hade förra året passade mig, mina shorts kunde jag inte knäppa och linnena satt för tajt så nu är det andra puckar som gäller. Det är slut med alla sötsaker och hårdträning som gäller. Om jag vill se till så att jag slipper gå naken i sommar så är det dags, är ju faktiskt en fattig student just nu och har inte råd att köpa nya kläder :P

Inte har jag heller hittat något sommarjobb. Så det blir väll att köpa ett sommarkort och sen leva med att jag kan följa med på äventyr som inte kostar ;)

Om någon har ett sommarjobb över så gör det inget för mig om ni informerar mig ;)


Nicco - nagellack

Fattar ni hur snyggt det nya nagellacket var?! :D
Är helt förälskad :}







Elin - äntligen hemma med min bebis


hundbebis som lilla grannpojken Elton sa när han såg Balder.


Lizi - Vadå Press?!

Idag fick man veta att i två ämnen har jag uppgifter som helt kommer att bestäma mitt betyg... Jippy säger jag, NOT!
I Samhäll måste jag lämna i en jobbig analys uppgift, han sa om den är bra så kommer jag att få mvg... Samma sak i matte fast där ska jag ha ett prov och jag måste skriva vg på det för att få det i betyg! Och det vill jag ha eftersom jag haft vg på alla prov utom ett, Geometri... så nästa måndag blir det att ha geometri prov i matte...
Det jobbiga är att detta är inte det ända man har nu innan sommarlovet... Jag har fortfarande min swot analys kvar... jag ska ha samhällsprov (på måndag, samma dag som matten :/), jag ska ha engelska grammatik prov, sen har jag även en redovisning och en inlämning i svenska....
men man får tänka att snart är det sommar i alla fall! :D Kommer bli en super bra sommar! Det känner jag på mig :D

I helgen har jag mest pluggat (tråk!) men jag har även varit på Fest, Jenny firade sin 18 årsdag :) Så grattis till henne i efterskott! :) Sen har jag kollat lite film :P Det gör man ju varje helg :D ! Har bland annat kollat på Avatar, måste säga att den var bättre på bio men den gick absolut att se på vanlig tv också :) ! 

Nä nu ska jag nog försöka få några av mina arbeten klara, både svenska arbetet och redovisningen ska in imorgon + swot analysen.... ska även se om jag hinner göra samhälls analysen men det kommer jag troligen inte att orka :P :/ x(


En liten "sommarbild" jag tog i helgen får avrunda detta inlägg :)

Ha en super bra fortsättning på den här veckan! Tänk på att det snart är sommar så blir man glad! :D
 

Nicco - Shopping!!!11

Hehe, shoppade lite. Släpade runt på stackars Pierre som inte klarar av en halv affär innan han spyr på världen. Men han fick stå ut.

Inhandlade följande:



Bikini från H&M - 229:- totalt
Brillor från Cubus - 49:-
Nagellack från Depend - Venne riktigt vad den kostade, men det brukar väl vara typ 25:-?

Nu kommer jag vara riktigt glassig på stranden! WOHOOO!!!1 8D





Elin - dagen är här

Idag är det äntligen måndag, som jag väntat. Kommer ihåg när det var 60 dagar kvar och nu är det noll dagar kvar. Valpen kommer äntligen vara hemma hos oss i eftermiddag och det ska bli så härligt att veta att det är min (familjens) hund. Som ska följa oss i många många år. Jag har längtat efter en hund sen vi fick lämna bort vår förra för jag blev allergisk. Förhoppningsvis kommer inte allergin tillbaka men isåfall så kommer jag att stå ut med det. Inget ska få stoppa vår familj att ha hund denna gång.

Vi ska köra ner och hämta honom runt ett tiden idag och jag längtar <3

Balder välkommen hem till oss =)


PS; lagt över och överfört alla bilder till en anna hårddisk, så just nu har jag inga bilder på datorn.


Elin - påtal om plugg -döden

Påtal om pluggdöden så stämmer det ganska bra. Jag har aldrig jobbat såhär mycket med en uppsatts som både jag och amanda har gjort i helgen. Hela lördagen satt vi ute på altanen och missade det fina vädret och idag har vi också arbetat med dem. Men nu är våra uppsattser klara och inskickade. Det känns otroligt härligt. Nu är det bara en uppsatts, två bokrecensioner och lite frågor som ska vara inlämnat innan skolan slutar.

Kan ni tänka er att det är ungefär 2 veckor kvar tills vi (eller i alla fall sannarpsgymnasiet) får sommarlov =). Jag kan knappt förstå att det har gått ett år sedan vi började tvåan, och efter sommarlovet går vi alla här på bloggen i trean. Det ska bli så sjukt härligt att bara ha ett år kvar i skolan.

Påtal om något mer helt underbart så kommer vår nya lilla familjemedlem komma till oss imorgon. Jag tror att namnet är bestämt. Vår lilla bebis kommer att få heta Balder. vi ska hämta honom imorgon runt ett så har tagit ledigt hela dagen. Ska bli skönt med en riktigt lång sovmorgon eftersom jag inte fått det på helgen.

Nu ska jag gå och titta på film och sen gå och lägga mig
Vi hörs imorgon


Nicco - Alla är döda

Jag är hemskt ledsen att det bara är jag som bloggar. Alla andra har tyvärr dött plugg-döden. I alla fall Elin antar jag.

Själv sitter jag nyduschad i min säng i mina allra mysigaste myspyskläder (tänk nu inte The Sims-myspys) och överväger att se en film till.
Har sett A Perfect Getaway (helt okej) och Clash of the Titans (mindre okej). Nästa på tur blir i så fall Surrogates med Bruce Willis.
Jamen vi kör väl på det? Eller vad säger ni?










Nicco - Shutter Island

Kollade på Shutter Island igår. Riktigt bra tycker jag! Absolut sevärd :)






Nicco - ÅÅÅ...

...ÅÅÅÅ DÄR BRÄNDE JAG AXLARNA!
Inte helt oväntat förstås, it was only a matter of time...








Nicco - SOLEN!! :D

Vilket sjukt sommrigt väder vi har idag!
Har legat ute och stekt hela förmiddagen, så ska försöka hindra mig själv från att gå ut mer. Kommer se ut som en kräfta imorgon annars... Och jag som inte ens äter kräftor! :O

Hoppas inte någon människa läser deta förren efter 20.00 ikväll. En dag som denna ska man vara ute och njuta av! :)

Lite random pics från dagen.
Har testat lite photoshop-actions som jag laddade ner igår :P












Elin - sommar och sol = plugg på altanen

Solen skiner, himlen är blå, fågelkvitter, ljud från en gräsklippare, vinden blåser varm och behagligt, barn leker på gatorna och jag sitter ute på altanen med Amanda och lyssnar på musik och pluggar. En stor uppsatts ska in på söndag och den avgör mitt betyg i idrott. Det är en hälsobild vi ska göra och vi har inte riktigt kommit på hur läraren vill ha den?

Sitter nu här ute och försöker få insperation och för att inte göra något annat får jag väll dra ut internet sladden.

Vad ska ni hitta på denna sommriga lördagsförmiddag?



Ida - Googles best Doodle

Maha, att Googla blir så mycket roligare när det ser ut såhär:
(Åtminstone tycker jag det, vad tycker ni?) Är nog deras bästa "Doodle" på länge! Visst, det har funnits många fina och sådär, många kreativa. Men den här, den är speciell.


PAC-MANs 30-årsjubileum! Doodle med PAC-MAN ™ & © 1980 Namco Bandai Games Inc

Helt galet hur ett så simpelt och gammal (visserligen klassiker) datorspel kan vara så kul. En labyrint, några "prickar", ett par spöken, körsbär och en ännu större prick med mun och vips, det är PAC-MAN. Känner mig jättenördig, men tycker detta var ett jättekul initiativ av Google. Prova att spela du med! ;D
(Tryck på Insert Coin, trcker du två gånger får du dessutom fru PAC-MAN på köpet.)

Ha det bra!
Och hörrni...Google is your friend.


Elin - hur gick igentligen matte nationella?

JO JAG FICK FÖR FAN 16 POÄNG och 13 VAR G :D Alltså klarade jag det och förhoppningsvis kommer jag klara hela matte b kursen utan att behöva läsa upp den i trean. Men sen vet man ju aldrig med vår lärare för han är allt lite konstig. Men skit samma nu har jag i alla fall klarat nationella :D


Nicco - Dagens inköp

Shuuuueeee foooolks!! :D:D:D

Heeeeeh.

Fick lön igår så köpte lite nya kläder!

En tunika/klänning och mörkblå jeans från Gina Tricot


Ursäkta mina grymma poser... heh.

Sen kanske ni la märke till att ena benet är upplavlat och andra invikt?
Jo, det är för att jag har korta små miniben, så alla byxor är för långa för mig.
Men vad tycker ni?
Invikt eller upprullat?





Nicco - Teknikrummet


(bilder snodda av Ida)
Idag filmade några i klassen modevisningen som textil-tvåorna hade. Jag var bildproducent (den som bestämmer vilka bilder som ska synas i bild). Första gången för mig, och det var riktigt kul, och väldigt stressigt. Ibland blev det typ panik och jag skrek typ KAMERA TVÅ, TVÅ NUUU! till stackars Ida som var bildmixer.

Men på slutet var vi riktigt synkade. På kamerorna hade vi Pierre, Jocke och Eric, och även de gjorde ett riktigt bra jobb. Lite dramatik fick vi även upplea, då Jocke höll på att svimma mitt i showen. Hörde "jag ser inget..." i lurarna, följt av Eric som sa "Jocke ser inte ut att må bra alls!". Så lärar-Pierre fick ta över en stund. Men Jocke mår bra nu och allt är frid och fröjd.

På tal om frid och fröjd, nu är vårat intern-tv-avsnitt klart, så morgon är det dags! Ska bli lite kul att se publikens reaktioner... ;)


Tänkte även visa en teckning jag började med igår.. Har haft en bild i huvudet rätt länge nu och igår hamnade den på papper.




Ha en bra kväll alla!





Nicco - INTERN-TV!!

Hej alla sturefolks!

Missa inte intern-tv imorgon (fredag) kl 09.22!
Vet att ettorna har nationella prov, så det var ju lite dåligt tajmat... Men alla ni andra! Missa inte!! :)





Petra - om jag hade gåvan att kunna trolla!

Tänk om jag kunde trolla!
Jag inser hur mycket drömmar hade kunnat blir verklighet!
Tänk om ett litet obetydligt spö kunde få snö att bli gräs, och hat att bli kärlek!
Vad jag behöver är bara gåvan att kunna trolla...

Nu hör jag någon sjunga på en sång, och jag vill bara tillägga att jag älskar livet just nu! Finns bara en sak som saknas och jag är säker på att JUST DU vet vad det är...
Ni vet, den där försvunna pusselbiten...

För att kompensera mina annars roman lång inlägg så ska ni inte få mer text att läsa än såhär...
Nu ska jag surfa vidare i mina drömmar, och låta de ersätta verkligenheten!
WHAT A DAYDREAMER I AM! :D


Ha en solig, varm och alldeless strålande dag!
Och ni vet, jkag uppskattar alltid ett sms! ;)

<3333

Kamar  
 



Nicco - Anonyma kommentarer

Kära "Lyssna inte på hyckleri"!

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här, men hur ska jag kunna lita på att det du säger är sant om du inte ens kan stå för det själv (dvs. skriva ditt namn och eventuell e-postadress)?

Jag har ingenting emot att man diskuterar och har olika åsikter, men då måste man kunna stå för dem med. Jag tycker att det är jätteintressant att höra kommentarer från båda sidor i en diskussion. Men det är ju ingen mening med det om man inte kan diskutera tillbaka.

Så bästa "Lyssna inte på hyckleri" (vilket jag antar inte är ditt riktiga namn), har du något mer att säga så återkom gärna med kontaktinformation!

MVH


Elin - Min hälsobild

I eftermiddag/kväll det sig att sätta sig med idrottsuppsattsen om sin egen hälsa...det lär väll bli att sitta hela natten lång då den ska vara på fyra sidor. :O

först ska jag äta avokad och yorgurt med special K :D


Elin, Lizi - Projektarbetere (Pa) väntaaaaaan + fint väder

Vi sitter just nu i skolans datorsal och väntar på att treornas "uppvisning" om sina projektarbeten som dem har hållt med på under skolåret. Det skulle börja klockan halv nio med det verkar som dem inte riktigt kommit igång än. Denna "uppvisningen" ska hålla på till ungefär halv elva och sen återtas lektionerna som vanligt (till en liten besvikelse). ;) men Lizi ska tillbaka till sin lilla praktik på Halmstads bokhandel.

Nu sitter Lizi och drar mig i armen för att vi ska gå och se ifall det börjat, så jag får väll snällt följa med.

Förresten så är det helt underbart väder i Halmstad idag och vi alla hoppas nog att det ska hålla i sig.

hejsvejs

 OCH  


Lizi - Ett litet inlägg

Som ni troligen alla vet så var det nationella i matte idag... Svårt att säga hur det gick, troligen inte bra men får vänta och se tills läraren rättat det... Nu har jag gjort alla nationella för i år och det är super skänt :) !

Idag så var det då nationella hela förmiddagen och sen var det att vänta tills nästa lektion skulle börja som var idrott, idag hade vi frisby och det var roligt på idrotten för en gångs skull :P Och ett STORT + för att det var fint väder idag också! :D Det gör att man blir så mycket gladare, så när jag kom hem bestämde jag mig för att sätta mig utomhus och plugga och läsa lite :) Det gick väl lite sådär men fick frisk luft i alla fall :) Alltid possitivt x)

Det är fortfarande en hel del kvar i skolan men några saker kan man nu stryka!
- Samhälle- ön analys
- Samhälle- muntligt prov
- Svenska- Redovisning, Jonathan Swift
- Svenska- Läsa "Oliver Twist" + Tre två loggar om boken
- Engelska- Grammatikprov
- Företagsekonomi- Sammanställa marknadsundersökning
- Företagsekonomi- Redovisning
- Företagsekonomi- Prov
- Mattematik- Nationella pros
- Praktiskmarknadsföring- SWOT analys
- Inköp och varuhantering- Test
- Inköp och varuhantering- Fältuppgift

Det är en hel del kvar och en del tyvär en aningen försenat också :S men men :P bättre sent än aldrig få bli mitt motto, just nu i alla fall :P

Men nu ska jag nog fortsätta med lite läxor :P

Ha en underbar kväll!


Nicco - Frisyrerna

Hihi, minns ni?

Sommar -07


Vinter -07


Vår -08


Sommar -08


Senare sommaren -08


Haha, ursäkta de fula och photoshopade-med-snygga-effekter-föstörda bilderna :)






Elin - gris fis också

jag skrev ett inlägg och det försvann och nu orkar jag inte skriva om...


Elin - havregrynsgröt och nationella provet

Godmorgon allihopa!
 
Har precis  ätit upp min (något äckliga) havregrynsgröt. Sitter just nu och tänker på något annat för att jag inte ska få upp allt igen. (notera att jag inte tycker om havregrynsgröt utan äter den bara för att orka med matteprovet idag). På detta så är jag så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Pluggade matte hela kvällen så kan det just nu (y=kx+m), men som alltid kommer jag nog glömma allt när jag väl sitter där och ska verka duktig och kämpa för mitt lilla G.

Nu till alla er som sitter där hemma eller kanske redan är i skolan och ska skriva Nationella i Matte B. Ett stort lycka till. Det lär jag behöva i alla fall ;)

Ha en annars bra dag mina små gnuisar =)


Nicco - Top Model 13

Nä, nu orkar jag inte mer!!!! NÅÅÅÅD!

Skiter i att plugga nu. Har ju gjort det i en timme i alla fall.  (försvarar mitt beteende och hittar på ursäkter)

Nu ska jag kolla på Top Model istället :D



Trots att jag stör mig på Tyra. Hon borde ha stryk.





Elin - Matte nationella proven, engelska nationella muntliga på detta

Om ni undrar varför jag sitter här när jag har matte att plugga på är att jag gör vad som helst för att slippa öppna matteboken. Jag har redan läst igenom alla andra bloggar, lusläst facebook, sovit i 1,5 timme, ätit lite godis, kommit med iden att börja plugga efter maten ( efter 8 ). Men nej nu kommer jag inte på några fler undanflykter. Så..Elin nu är det dags att öppna matteboken om du ens vill se skymten av ett G i matte B.

Kom just nu på igen att jag också har nationella muntliga i engelska. Alltså helt seriöst kommer jag att döö.

(google bild)

Lite hysteriskt skrik på detta blir det nog bra!

Önska mig lycka till eller något så får ni en kaka =)


Nicco - Snaaart

Så, nu har jag målat naglarna med :)
Och satt på Paramore på Spotify.


Haha det ser ut som att jag inte har någon tumme

Nu är jag redo för att plugga.





Nicco -

Vad sitter ni här för?! Ni ska plugga matte. NU! Det är nationella imorgon vet ni väl!!!



Jag ska med plugga matte. Snart.





Ida - SKOJIGT VÄRRE!

Har varit ledig idag! ;D
Hur jag har spenderat dagen mina kära vänner? Well, tagit tag i sådant jag bord egjort för längesedan. Gick upp halv 7 och har sedan dess konstant (nästan) pluggat. Totalt 5 f*cking arbete är jag klar med! Tyvärr hittar jag inte papprena för det sjätte någonstans...får väl be om ett nytt.
   Hursomhelst, det var väl inte så kul tänker ni och nej, det var det ju inte. Jag utlovade nåt skoj i rubriken och här är det, en tävling arrangerad av Lily!


Vill ni precis som jag vinna en av klockorna? Gå in på:
http://lindablom.se/2010/may/tavling-vinn-valfri-klocka.html#comment

Det var väl kul nog? Om inte så kan ni alltid underhålla er med följande sidor tills jag återkommer om ett par timmar eller så:
http://antiduckface.com/
http://www.felsms.com/
http://tjuvtittat.se/
http://icanhascheezburger.com/
Har ni själv några tips på roliga sidor? Tages tacksamt emot av mig serru.

Puss och kram, skumbanan
Önska mig lycka till på nationella imorgon så önskar jag er lycka till med era liv ;]


Petra - intresseväckande!

Hej FOLKS!

Idag kan jag lova att ni ska få ta del av ett mycket intressant inlägg! PÅ ett eller annat sätt kommer ni kanske att ha nytta av det, eller kanske bara roas av det. Givetvis ska ni få ett smakprov på den "andliga förklaringen" till varför vi är den vi är, dvs HOROSKOP! Det är så läskigt bra, och det stämmer så sjukt mycket, att jag nästan blir galen!
Ni ska i alla fall få ta del av det som sägs om fisken och kärleken (ååå suprice;) :O) och det kan ni ha nytta av må ni tro! Antingen är ni fiskar själva, eller är ni kanske störtkära i en fisk som ni överhuvudtaget inte förstår er på, så låt mig hjälpa er... Jag tror att det här ger er förklaringar, om inte så bara njut av lite text som i mina öron är som musik! :)
Och vet ni vad? PÅtal om dessa dötrista måndagar, så är faktiskt detta en bra sådan! :)
Jag har ingen håltimma, utan sitter här hemma och bloggar istället. Om ni ville veta så var detta bara ett litet tillägg XD.

Sååååå.... have a taste! ;) and ENYOJ!

Ska väl först citera lite som fler kanske kan ta nytta av, sen får ni lite mer "deep informations about fish" XD.

"Ett Lejon med sin värme kan lära sig av vattumannens distans och vice verse.
En kräfta talar gärna i ägande termer medan en stenbock uttrycker sin kärlek på ett opersonligt sätt.
Men även i motsatser finns likheter. En vädur kan entusiastiskt kasta sig in i en romans utan att tänka på några konsekvenser, medan Vågen (som är det rakt motsatta tecknet) helst vill ha balans och harmoni i sitt förhållande."

ÅÅÅÅ NU.... Fiskarna! Se om det stämmer, för mig är det solklart! Och visst är det så... även i olikheter finns det likheter?

"I kärlekslivet blir fiskarnas karaktärsdrag tydliga. De blir lätt förälskad, för att inte säga kär i kärleken. Lika snabbt som fiskarna blir förälskade blir det besvikna. Detta leder till många kärlekshistorier. Deras kluvenhet gör det svårt att skapa hållbara förhållanden; kombinationen av självständig och extremt känslig förvirrar, fiskarna upplevs ofta som oförutsägbara. Samtidigt som det längtar efter att få ge hela sitt hjärta och alla sina känslor så vill de också bevara sin självständighet. "

"Fiskarna ÄLSKAR drama! Helst vill det släppa taget om allt annat och låta de starka känslorna styra hela deras väsen. De är inte själva drivande i romanser men låter sig gärna svepas med och förföras. Oftast faller fiskarna för driftiga och livliga människor som skapar tempo och ger skydd, och tar initiativ.
När fisken ska fånga en partner spelar han/hon ofta svårfångad. De flirtar men driver inte handlingen framåt. Att spela svårfångad är verkligen bara ett spel för dem, fiskarna är väldigt följsamma när andra för handlingen framåt."

NU FÅR NI SOM ÄR MINDERÅRIGA FAKTISKT BLUNDA! Alternativ sluta läsa, för det går faktiskt! XD

" Behovet att behaga gör fiskarna till goda sängkamrater, som dock behöver lära sig att se till sina egna behov lite mer. Fiskarna fantiserar alltid, även om de är i ett långt förhållande, om de delar med sig av sina fantasier och talar om sina egna behov kan de bli riktiga sexartister (haha jag måste ju tillägga, att allt stämmer nog kanske inte XD). "
"Om fiskarna gifter sig har de som avsikt att vara trogna"

"En kvinna som vill ha en fiskman bör komma ihåg att vara romantisk. Hon måste uppmuntra hans drömmar och hela tiden förnya förhållandet. "

"Fisk-kvinnan är urbilden av en romantiker. Romantik är oerhört viktigt och hon ser inget fel i att drömma om en riddare på en vit häst som ska förändra allt. Fiskkvinnans partner måste förstå hennes behov av romantik och erotik. Fiskkvinnan tar sällan initiativet utan trivs bäst i gamla könsroller där mannen uppvaktar. Fiskkvinnan gillar Vågmäns stilfulla uppträdande och faller lätt för dem. Bäst passar fiskkvinnan med vattenstyrda tecken, men faller lätt för Vågens charm".

"Fiskkvinnor är svåra att vinna
. Varje natt ska vara ett äventyr, rutin är en kärleksdödare och deras bekräftelsebehov är enormt. Om fiskkvinnans man kan få henne att känna sig åtråvärd och kan uppskatta hennes känslighet kan han få uppleva hennes hängivenhet i en fantastiks romans."

Lite intressant var det eller hur? Är det något mer ni vill veta så finns det massvis att skriva! Kommentera om ni saknar ngt så får jag se om jag kan hitta ett bra citat! ;)

Jag gillar i alla fall beskrivningarna som uttrycker så precis hur jag agrerar ibland. Känslig som sjutton är jag, och bekräftelsebehovet är enormt. Jag älskar när jag hamnar i centrum och när kärleksromanser är sagolika, som hämtade ur en film...

Nu kan jag ju inte mer än att tillägga att jag går och väntar på den där riddaren på vit häst som ska förändra allt... man hoppas ju, man hoppas... någon dag står han där, som en uppenbarelse och inget annat känns mer rätt...
NI HÖR JU själva! Jag ÄR OCH FÖRBLIR ett ypperligt exemplar av en fiskkvinna! XD

Nu ska jag i alla fall dra i väg och få lite andra saker gjorda. På schemat står 3 hästar som ska ridas, och tränas!
Så, hej och hopp för ni rinner tiden i väg... (inte springer som ni brukar säga låter tantigt! ;))

Puss och hej då folks!

Se för bövelen till att kolla upp era horoskop och LÄS för sjutton Metro! Den ger er allt ni behöver och lite till;)
Nu ska jag i väg:)

CIAO!


petra <3

Elin - ingen speciell rubrik

Idag skulle jag egentligen pluggat matte, medicin och fixat lite till på min redovisning i människan socialt och kulturellt men istället har jag läst snabba cash och nu sitter jag här. Pappa håller på med min dator och fixar och trixar så den kan jag inte vara på och fixa med arbetena och matten fattar jag inte ett dugg. Allt går dåligt x)

Vi har ett miniprov i medicin imorgon om alla urinorganen och jag har glömt papprerna i skolan. VAD SKA JAG GÖRA DÅ?. hmm.. ännu ett problem.

Matte nationella har vi då på tisdag. 4 Timmar prov utan någon rast. Man kommer vara helt slut i bollen när man är klar och dessutom när man inte heller kan det.

Finns det någon som äger ett trollspö och har lust att låna ut det?






Nicco - hår 2

Tja, det blev inte så pjoskigt ändå :P

Lite väl tunnt kanske, men det blir det ju när man går till frisören med. Dessutom blr det ju lika tjockt igen om ett par veckor...


Det ser lite fjönsigt ut nu för att det är nyduschat och halvtorkat
och solen lyser på det.. Ser bättre ut i det verkliga livet ;)





Nicco - hår

OMG VAD HAR JAG GJORT?! xD








Nicco - Söndag

Tjuuuuue folks!! :D:D:D:D:D

Eeeeeh. Ja.

Har redan börjat mäska av den "lätta brun utan sol-effekten" i min nya kräm. Ser rätt bra ut faktiskt! Men det KAN vara som jag inbillar mig :P

Ska snart ta och platta håret och sen klippa det lite (ooooh spänninsh!!!). Kan visa bilder sen ;)





Elin - Gekås inköpen


Två nagellack, ett svart och ett brunt/lila/becht glittrigt aktikt

Nagelsmycke

Bomull och nagellacksborttagning( Ja jag vet att det är aceton i men den utan var hälften så liten och kostade lika mycket)

Fransk manikyr penna


Ett ganska lyckat resultat för att vara första gången med en nagelpenna

En bok

USB hårddisk (det var nog det dyraste jag någonsin köpt rakt upp och ner. 900 kr kostade den på net on net.

Nu ska jag krypa till sängs. Ny dag imorgon med nya läxor
Sovgott


Sosso - Kwassa Kwassa!

Goder afton.
Jag har haft några lite väl intima dagar med ett historia-arbete som känts som en mardröm. Äntligen är det ivägskickat, om än något försent, och just nu vill jag helst inte tänkta mer på det. Ikväll så står slapp framför datorn och kanske en film på schemat, vilket känns oerhört bra. Imorgon ska jag dock ta itu med en redovisning, men det är ett ganska intressant ämne så det känns faktiskt inte alltför jobbigt, bara jag får det gjort. Denna veckan kommer bli tuff, likaså de kommande veckorna fram till sommarlovet men eftersom att det faktiskt är sommarlov efter det är det helt okej. Tyvärr har jag inte överdrivet många planer inför sommaren och inget jobb heller, men sommar är sommar och jag tror det kan bli en riktigt bra sommar i alla fall. ;)

Jag aktiverade Spotify social för ett par dagar sedan, och var lite besviken när jag såg att ingen annan i PLENIS gjort detta. Därför uppmanar jag nu er att ta er i kragen och få det aktiverat så att jag kan få ta del av era spellistor. Jag tycker dessutom att vi borde göra ett BFF-playlist tillsammans, hihi! ^^ Men tills dess så får ni här på bloggen ta del av mina enligt mig två bästa spellistor. Gillar ni det som låter elektroniskt och synthigt klicka här. Föredrar ni det som låter lite mer indie, klicka här. 

Det var allt för mig denna lördagskväll, förhoppningsvis hörs vi snart igen.
hej

Nicco - Dagens inköp

Nu är jag hemma igen! Blev inte så mycket köpt eftersom jag knappt hade några pengar (och nu har jag ännu mindre -.-). Men är är i alla fall det jag köpte.




Sax med såna där tänder på så att det inte blir raka hack i håret (har man inte råd att gå till frisören så har man inte.)

Rakhyvlar (ja, det är ju snart dags att börja visa been och sånt.)

Duschgrejsimojs med peelande effekt

Ansiktssmörj med lätt brun utan sol-effekt (vilket ska bli VÄLDIGT spännande att testa :S Men vafan, den kostade 10 spänn!)

Tandbordte

Ögonfransböjare

Deo

Nagellack



Nu ska jag tanka lite grejer till The Sims ;)





Elin - nisse också

Mitt kamera batteri är slut så måste låta kameran ladda innan jag kan lägga ut allt jag köpte igår.

Idag ska jag förutom fixa med bloggen.
* Plugga matte
* Skriva klart min människa socialt och kulturellt redovisning
* Skriva min hälsobild som ska in på fredag och vara på 4 sidor :O.
* Titta på film :D

Kommer vara helt död ikväll...


Nicco - Still alive

Nu drar jag till GeKås :D
Update ikväll ;)







Elin - krax krax

´Nu är jag trött, efter en hel dag på gekås boxandes och knuffandes med typ halva världen är nyduschade jag äntligen hemma i min egna varma mjuka säng.

Berättar mer imorgon om vad jag hittade och vad jag och Amanda hittade på resten av dagen :)

Natti natti


Elin - gekås

NU SITTER JAG PÅ BUSSEN MED AMANDA PÅ VÄG TILL G.KÅS. EFTER GANSKA MYCKET OM OCH MEN KOM VI MED BUSSEN HALV ELVA OCH NU SITTER VI PÅ SISTA BUSSEN INNAN VI ÄR FRAMME. PÅTAL OM ATT DET BARA BLIR STORA BOKSTÄVER NÄR JAG SKRIVER SÅ HAR JAG INGEN ANING OM VAD JAG TRYCKT PÅ FÖT KNAPP FÖR ATT GÖRA DESSA INSTÄLLNINGAR. NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG?

Ida - Kanske jag som har dålig humor

Men är inte detta f*ucking hilarious?
HAHAHAH, kolla vad jag hittade idag:


Stackars Janet...
Btw, nån mer än jag som undrar vem denna giraffridande ZF är?

Alltså, naturligtvis är det inte ett dugg kul att någon gör slut, speciellt inte via en fjuttig papperslapp, men kom igen? "I would tell you why, but I am having a tough time describing my feelings." Well hell yeah you have om man, istället för att beskriva varför man vill göra slut, ritar sig själv som streckgubbe ridandes på en giraff.
Söt giraff dock. Och gubbe, om än något elak blick.

Oj, blev lite knepig blandning av svenska och engelska där
Men hoppas ni fattar ändå, bilden som är poängen med detta inlägg sååå...
Någon mer som hittat nåt skoj på internet och känner för att delge oss på PLENIS detta?


Elin - alla andra för upptagna ;)

Nu är fallet så här, Nicco befinner sig hos sin pojkvän, petra, ida, lizi och sosso är mycket skolarbeten som ska in så det känns lite som om det kommer bli jag som håller igång bloggen ett tag. Iallafalls till nicco kommer hem från pojkvännen sin.

Hoppas det är okej för er :)

Nu har jag landat innanför dörren. Träningen idag körde både jag och Amanda på som in i och det är bara att vänta på träningsvärken som lär komma imorgon. träningsvärken kommer också lagom till vår lilla g.kås tripp imorgon, vilket innebär mycket bussåkande och gående. =)

Nu ska jag ta och äta köttfärslimpa och kokt potatis. DET SKA BLI SUPER GOTT!! eller inte.. x)



Elin - Skolan dränker mig snart

Nu sitter jag här och försöker få ihop en lång redovisning som skulle varit klar för flera veckor sen. Skyller lite på läraren faktiskt för hon har inte satt något datum vilket gör att man prioriterar andra saker framför. Så nu sitter jag här och har bestämt mig för att bli klar till mångdag. Har 18 sidor fakta och allt är intressant men så jäkla tråkigt och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att bli bra. Självklart måste jag korta ner alla fakta med och skriva om alltihopa. På detta har jag en massa frågor som ska svaras på och en massa matte som ska räknas så att man i alla fall har en liten chans att klara nationella provet på tisdag.

Om ungefär 2 timmar ska jag ta och ta bussen in till friskis och svettis för att träna ett medelpass med Amanda. Efter allt godis som jag ätit de senaste veckorna är det bara rätt åt mig att få lida lite.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir det tacopaj hemma hos Amanda eller så blir det åter igen en hemmakväll med familjen + farmor och farfar som är och hälsar på.

Nu har jag suttit och försökt komma på undanflykter för att slippa plugga, men det har inte gått så bra. Det ända är;
* Jag måste skriva ett inlägg för annars tror ni att jag dött.
* Jag måste äta

och nu funderar jag på om det är värt att gå och städa toaletten bara för att slippa plugga. Är det det?

Vad ska ni hitta på detta lilla minilov? :)




Elin - Hmm??

vad tar alla inlägg vägen.. tror det är så att alla har lite bloggtorka. Själv har jag ingenting att skriva om, det händer ingenting och jag gör inget annat förutom att plugga, vara i skolan och träna. Och det är kanske inte så intressant.

om jag ska skriva om vad jag gör om dagarna kommer det bara att se ut såhär.

Måndag  - Ja, idag har jag varit i skolan, efter skolan åkte jag och tränade och sen hem och nu halvsover jag i soffan framför ett halvtråkigt program.

Tisdag - Ja, idag har jag varit i skolan, efter skolan åkte jag och tränade och sen hem och nu halvsover jag i soffan framför ett halvtråkigt program.

Onsdag - Ja, idag har jag varit i skolan, efter skolan åkte jag och tränade och sen hem och nu halvsover jag i soffan framför ett halvtråkigt program.

OSV...



Har ni några tips om vad man kan skriva om?


Elin - trött som en fjöns

Sitter här i soffan och håller just nu på att somna. Så det får bli ett kort inlägg idag. Varit i skolan idag som vanligt och efter det har jag jobbat och tränat. Det jag tränade bort sitter jag nu och äter upp..sitter och suger i mig en stor godispåse som jag köpte innan idag. Varför är det så att när man går och det är ungefär 10 minuter kvar till bussen går så går man in i billig lite skiten affär och köper godis? Jag har aldrig förstått det.

Imorgon kommer det bli en lugn dag. Första lektionen börjar inte förrens klockan 12 så har en lång härlig sovmorgon. Efter det blir det träning och sen är det LÅNG HELG. det ska bli så sjukt härligt, jag ska sova, plugga matte, sova.

Nu ska jag titta på film med min kära syster.

PUSS PÅ RUMPAN ;)


Nicco - Dagen

Hej folks!

Nu har jag äntligen gått handledarkursen, så snart blir det te å övingsköra! :D

Just nu håller jag på med en ny nagellook... ÅÅÅÅH SPÄNNANDE!! tänker ni. Mycket, säger jag. Därför ska ni få en lite sneakpeak! ;)



Återkommer senare.




Elin - Min måndag

Jag har som sagt varit på flygande fot hela dagen. Eller flygande vet jag inte men jag har suttit ner i skolbänken hela dagen och jobbat rent ut sagt som ett svin. Har inte jobbat så mycket på lektionerna som jag gjorde idag på länge. Efter skolan stack jag, Amanda och Matilda in till stan, vi handlade choklad och årets första kulglass. Att äta glass i solen känns det verkligen som om det snart är sommar.

Efter vår lilla tripp till stan åkte vi vidare till friskis och tränade. Först ett medelpass som var jätte roligt och sen varvade jag och Amanda ner på gymmet.

Nu sitter jag här i soffan och somnar snart. Ska ta en snabb dusch och sen krypa till kos.

Har ni alla haft en bra dag? :)


Nicco - SWOT-analyser och sånt

Jag lider med Lizi. Jag kräks nästan bara någon nämner ordet SWOT-analys. Hade förresten prov i mediakommunikation idag (där man jobbar med SWOT och sånt). Ett jävlig onödigt prov om ni frågar mig, eftersom vi redan gjort ett arbete under hela terminen som gick ut på exakt samma sak som uppgiften i provet. EXAKT.

Varför gör de så? Så himla onödigt! ><

Men nu över till något positivt! Studio är nåstan helt klar! Ska bara upp med några saker till (spis, gardiner, m.m.) och rikta ljuset, sen är det klart för inspelning! Vilket är tur eftersom datumet är satt till onsdag, hehe. Men bättre sent än aldrig ;)

Imorgon ska jag på handledarkursen. Sen blir Åleds gator osäkra.

Lovade ju lite bilder från Oscars konfirmation med.


Jag i kyrkan

Hela processionen ;)

Bruuuur utanför kyrkan





Petra- Min vanliga tråkiga måndag!

Gissa vad allihopa!?

DET ÄR MÅNDAG IGEN! Och vad brukar plenis Petra alltid göra på måndagar?

Jo... som vanligt sitter jag här och letar tidsfördriv, och just idag är jag faktiskt duktig och pluggar... på mindre viktiga saker kanske, men ändå!
Senaste timmen väntar egentligen lunch, men jag vill inte sitta ensam och äta, så jag väntar och köper en macka sen istället, får bli så! XD

Idag ska jag hem och rida, och sen åka till vet med min häst. Får se om hon någongång blir helt okej... får nog i alla fall lägga ner ambitionerna och sluta tävla min lille häst...
Ska terrorisera en annan liten polle istället med detta...

Jag såg hur Lizi hade radat upp allt som hon hade att göra nu tills sommarlovet börjar...
Jag har väl lika mycket om inte mer..
Desutom så försöker jag få bukt på hur det är med anställningsbevis?
Har jag rätt att kräva ett sådant? Vad säger att jag inte har rätt till ett?
Är det någon därute som vet?

Jag har i alla fall inte mycket att skriva såhär dags... jag bara väntar på att saker och ting ska bli lättare och gå fortare... tänk vad skönt med ledighet, sol och bad! En sommar med lite jobb och ZERO skola!

Ska i alla fall önska er en härlig dag, och jag ska fortsätta vara ambitiös...
Tänk vilken självdiciplin ;) haha, nå ska jag inet lovprisa mig själv... :D

Mina sista ord blir väl ändå att säga hejdå! och så får vi hoppas att vi hörs av nästa måndag, om jag fortfarande kommer att ha min numera kända håltimma?!


Best wishes!

kram 


 


Lizi - Snart får man räkna ner dagarna för att orka!

Det är så mycket i skolan och jag längtar verkligen till sommaren!

Saker att göra innan sommarlovet
- Samhälle- ön analys
- Samhälle- muntligt prov
- Svenska- Redovisning, Jonathan Swift
- Svenska- Läsa "Oliver Twist" + Tre loggar om boken
- Engelska- Grammatikprov (?)
- Företagsekonomi- Sammanställa marknadsundersökning
- Företagsekonomi- Redovisning
- Företagsekonomi- Prov
- Mattematik- Nationella pros
- Praktiskmarknadsföring- SWOT analys
- Inköp och varuhantering- Test
- Inköp och varuhantering- Fältuppgift

Detta är då vad jag ska göra innan sommarlovet + lite mer kanske som vi kommer få senare... jag har verkligen ingen ork till att plugga! Min hjärna blir mos snart!

Men men... nu ska jag fortsätta att plugga i 20 minuter tills att min engelska börjar....

Ha en bra dag alla! 


Ida - Klassen goes crazy

Jahapphopp
Idag hade vi betygsamtal dårå, på geografin = alla i klassen utom en person har något vettigt att göra. Plötsligt bestämde sig någon för att sätta igång tv:n, och därefter fastnade i princip hela klassen stirrandes på tv:n. Vad som visades var Ringoling - ni vet, ett sådant där "ring-in-och-svara-på-aslätta-frågor-grej". Mhmm, tänker ni. Vad är då så spännande med det?


Jobbigt Ringoling-gäng. Ge oss svaret bara! ;(
Och pengarna...tack.


Mjo, grejen var att de visade en bild med en tjej och ett par hjärtan. Hur många, det var frågan. Alla i klassen satt och klurade, och vi fick nästan lika många olika svar. Hur svårt kan det egentligen vara? I slutet av lektionen hade de fått in över typ 80 felsvar, och alla alternativ vi i klassade hade haft var fel. Så vi satt helt enkelt där tiden ut och väntade (trots att man fick gå från lektionen) bara för att få reda på hur många hjärtan det egentligen fanns.
   Så var tiden slut...och gissa vad de sa? "Eftersom att ingen har ringt in rätt svar så tar jag med mig frågan till imorgon på tv 8!" Vafaaaaaaan liksom?!?!?!?! GAAAAAAAAH

Jaja, nu får jag väl vara lite duktig som kära Lizi och Petra
(Det vill säga plugga, maaah.)

Elin - Måndag

Nu är det måndag igen och jag sitter här i skolan och har svenska lektion. Vi håller på att skriva om fackspråk och jag ska skriva ett brev med medecinskt fackspråk. Jätte jobbigt och svårt är det och vet inte riktigt hur jag ska göra. Därför sitter jag nu här och gör annat. Det är inte roligt att jobba med något som inte är roligt och svårt.

Idag är det skola till klockan tre och efter det ska jag, Amanda och Matilda åka till friskis och träna medelpass och lite på gymmet. Det är väll bara att förbereda sig för ny träningsvärk.

Vad ska ni hitta på idag? 
 

Elin - Varit och hälsat på valpisen idag


Är de inte för söta. Bilderna i slutet är på vår lilla krabat :)


Nicco - Nagellack

Kom tidigare idag till insikt med att jag har väldigt många nagellack.



Trevligt.

Vad hittar ni på idag?





Ida - Vinn en iPhone

Hej hallå!
Mycket att göra idag, ska jobba lite senare. Han dock kika in på en blogg och upptäckte en tävling hos dennism. Så glad jag skulle bli om jag vann, då hade jag varit lika cool som Elin ;] Haha


http://nyheter24.se/modette/dennism/2010/05/07/tavling-vinn-iphone-3gs/

Tävlingen om den vita iPhonen (3GS, låst till Telia) pågår till lördagen den 15 maj, så ni hinner också vara med och tävla om ni vill - passa på!

Tävlingsinstruktioner:
- Skriv en valfri kommentar till inlägget hos dennism, t.ex. ”Jag är med och tävlar!”.
- Bifoga din e-postadress när du skriver kommentaren.
- Du kan öka din chans att vinna genom att länka till tävlingen från din blogg.

Ha det bra!
Och hörrni, passa på att njuta av er lediga söndag (om ni nu är det) för imorrn äre jobb/skola igen!


Nicco - Frukost

Det är viktigt att börja dagen på ett nyttigt och hälsosamt sätt.






Nicco - Konfirmationsdag

Dagen har bestått av min bruuurs konfirmation. Bilder kanske kommer senare om ni är snälla ;)
Det var i alla fall väldigt fint.

Något annat som var fint var Lizis nagellack som både jag och Elin lånade igår på tjejkvällen hos Ida :)



Ursäkta den sexiga posen. Kolla så fluffigt mitt hår är btw! :D





Elin - naglar


Förra helgen hade jag målat mina naglar, denna gången beigt med svarta mönster. Tyckte det blev ganska bra faktiskt.



Elin - träningsvärk och nystädat rum.

alltså helt seriöst så har jag inte haft så mycket träningsverk som jag har nu. Kan varken resa mig eller gå utan att det typ brinner överallt i hela kroppen, mage, rumpa, lår, vader och armar. Jag hoppade träningen idag för kom underfull med att det aldrig kommer att fungera att komma in i gymmet och ta sig fram som en gammal gammal tant.

Idag har jag istället storstädat mitt rum, Alla damrottor och spindelnät är nu utrotade och rummet skiner som solen.

Jag har inte gjort så mycket annat idag och nu ligger jag i soffan och tittar på simon & Thomas. Super dåligt är det men det finns inget annat på tv;n.

Igår hade vi tjejkväll och bilderna borde komma upp inom kort.


Elin - tjipp tjopp tjena

jag är inte död bara trött..


Elin - vad ska man ha för rubrik?

Helt ärligt har jag ingenting att skriva om, jag gör bara samma saker varje dag hela veckan.

Förutom att jag idag efter ungefär 1 halv år, börjat övningsköra och det gick riktigt bra för att inte ha kört på så länge. Så nu ska det sättas igång med övningskörning hemma och på körskola, nu ska jag bara ta tummen ur och anmäla mig till en intensivkurs i sommar.


Elin - Vårruset

Jag är för trött för att skriva men tittar ni på idas inlägg nedan får ni en perfekt beskrivning på hur det var :D



Men tummen upp för vårruset och alla ni spring glada tjejer joinar oss nästa år :)

Ida - Vårruset

Jappjapp, idag var det då dags för, precis som Elin skrev innan - Vårruset
Ska jag vara ärlig kände jag mig inte ett dugg taggad; trött, kall och stora tunga regnmoln som hotade oss till livet i princip. Nja, inte riktigt kanske, men det var så det kändes i alla fall.
   Hursomhelst lyckades både jag och Elin ta oss till busshållsplatsen, för att sedan bege oss vidare in mot city för lite "gosig" löpning. Tyvärr tappade vi Nicco på vägen, som kände sig allt för dålig för att vara med. Synd! (Men kände mig lite avundsjuk på henne ändå ett tag där i början.)
   När vi väl var framme på startplatsen efter mycket om och men, bland annat en mycket seg busschaufför och en, om möjligt, ännu segare bilkö. Ungefär där någonstans började jag verkligen tagga till. J*vlar vad kul det är att se alla hundratals tjejer göra samma uppvärmningsrörelser till lite småweird men kul musik. Tjoho!


Årets tröja, som både jag
och Elin till sist köpte. Fin va?
Ni kan få se foto sen om ni vill ;]                            Medaaaalj! Rosa, såklart... (?)


Startskottet gick och jag och Elin, som startade i gruppen jogga, blev djupt chockade att vi låg först. Faktum är att vi till och med behöll ledningen rätt långt in i loppet - trots att vi inte ens sprang särskilt fort. Snart fick dock Elin andingsproblem, vilka jag avfärdade med "nejdå Elin, jag vet att du kan bättre,  vi kan inte gå oss igenom hela loppet". Sen sprang jag före, väntade in Elin, peppade, sprang före, väntade in... Jahapp vilken toppenvän jag liksom, borde låtit henne andas lite ;O
   Efter någon kilometer eller så + lite vattendrickande började dock även Elin tagga till och andningsvårigheterna upphörde (men ersattes med håll). När mållinjen närmade sig spurtade vi och sprang förbi ett tjugotal personer rakt in i fållan...och in i måååål!



Väl inne hämtade vi picnic, och sen var det såklart dags för lite tävlingar. Elin vann en deo genom att lukta sig till vilken som var vilken och själv lyckades jag norpa åt mig en pulsklocka genom att klättra högst på en klättervägg. Trevligt trevligt, men var lite skakis i benen sedan...
   På det hela taget blev det alltså en riktigt lyckad dag och lyckat "rus", något som jag och Elin naturligtvis ska göra om nästa år - det är tradition sedan vi var 12 år.

Joinar ni oss nästa år?
(Man får picnic)

Elin - filmskaparna Amanda, Elin och Anna + vårruset

guud vad jag är trött. kom inte isäng förrens vid tre tiden. Hela gårdagen befann jag mig hos en kompis, Anna. Jag, hon och Amanda bakade pannkakor, käkade godis och jobbade nästan ihjäl oss på vår redovisning som vi hade idag. Även fast det var mycket om och men, programen funkade inte, vi fick inget ljud och allt bara hängde sig lyckades vi bli klara, halv två på natten...:P. Tur att man har en pappa som kan leka taxi mitt i natten och hämta oss.

Idag skulle vi då ha redovisningen och det var bara vi som kunde redovisa. Snacka om att vi kände oss duktiga, samt att vi hade lagt ner så sjukt mycket tid på filmen. Lägger kanske upp den här om de andra går med på det.

Idag har jag då inte lyckats göra något vettigt, eller vi har inte gjort något jätte viktigt om man struntar i ENGELSKAN. För på engelskan är det alltid seriöst och vi gör alltid något viktigt.

Just nu sitter jag här i skolan och väntar på Petra och Ida. Petra hade tagit bilen idag så ska åka med henne hem.

Halv sju tar jag, Ida, Nicco, Amanda och Kajsa bussen in till stan där vi ska springa/powerwalka vårruset.


Petra- Måndag igen...

Hellååå alla skojfriska människor!

Sitter som vanligt och fördiver min håltimma på bästa möjliga vis, och vad gör jag inte då? jo... jag bloggar!
Tummen upp för detta eller om det fanns en sån där facebook funktion så hade det gått bra om ni tryckte på "gilla", vilket hade haft samma effekt XD.

Vad är det jag hör, kanske ni tänker nu!? Facebook... japp... dessvärre... jag som var och fortfarande är antifacebook har trots allt joinat the dark side... :O :O
Det har inte gjort mitt liv bättre, så meningen har jag inte riktigt förstått mig på ännu... Men, det kommer kanske?
Jag har syndat, jag vet... men för er som inte har facebook, och tvivlar på om ert avstående verkligen är rätt, så vill jag bara stötta er och uppmuntra till att inte skaffa det, för facebook är krångligt, jobbigt, stort och ofattbart!
Det förändrade inte mkt som sagt... mer än att man fått lite mer koll än vanligt...

Påtal om tidsfördriv, vad brukar ni göra?
För det mesta brukar jag inta en bänk och sitta där tills jag inte orkar längre... tro det eller ej, men man kan verkligen bli trött på att sitta...
I alla fall... på den här bänken sitter man inte bara utan man kollar såklart lite också! :)
Det finns en hel del snygga killar på gymnasiet, och många av dem borde verkligen INTE få vara så fina...
ni vet, sådär fina... obeskrivliga... de som man bara tittar på men nöjer sig med det, även fast man kanske dagdrömmer ibland! XD :D knäppa fiskar, så gör de alltid... dagdrömma är en av vår största sysselsättning! XD
missuppfatta mig inte, jag menar inte såna fiskar som simmar i vatten ni vet, nej nej! Jag menar sådana som jag, romantiska, empatiska och dagdrömmande fiskar, dvs stjärntecken (horoskop). :D "gilla"

Nåväl... påtal om dessa killar som man bara beundras över så har jag faktiskt lyckats hitta min smak vad det gäller killklädsel...
Jag diggar starkt när killar har på sig chinos, gärna med en stilren tröja i en ljus färg...
GÄRNA vitt för det ser så sjukt fint och fräscht ut! :D
Inte nog med detta så får de gärna ha solglasögon på sig eller hängandes på tröjan... me likes! :)
Inte är det fel med en bricka till "halsband" eller något annat som ger det hela en sifistikerad stil. Jag älskar när det ser elegant, stiligt, lyxigt och faktiskt lite "bratit" ut XD. Aja mig... :O
Så där har ni lite smakprov, varför inte testa? Då lär ni i alla fall få mina blickar på er ! XD haha

Hopp, nu då? Vad vill ni veta? Vad jag gjorde i helgen kanske? Jo... jag har faktiskt en sak som jag skulle vilja dela med mig av...
Jag har fått körkort (fick jag den 12 April) och givetvis kör jag så mycket som möjligt. I lördes var jag och min käre Pau ute och körde, med kondens i hela bilen, såg knappt ut! XD
Vi körde i alla fall på en landsväg, en ganska traffikerad sådan, i 90km i timmen...
Det är inga problem att köra såläng man håller koncentrationen... men ni förstår... när vi körde såg jag plötsligt en kille gå utmed vägen... Jag kände igen honom... för väl... ush vad jobbigt... fokusen var inte så lätt att bevara kan jag tala om...
HAHA, fanns den ens en poäng med det jag precis sa? Jag tror inte det... i alla fall så kanske ni ville veta att jag fått körkort XD.

Har blivit väldigt mkt killsnack i dagens inlägg, men det blir det aldrig för mkt av! XD
Ha nu en trevlig måndag, själv ska jag göra något så bra som möjligt av en måndag, som redan när jag vaknade var dödsdömd! XD

Chiao!

Kramar 



















 

Elin - min helg

Hela helgen har spenderats nere i skånelandet. Åkte vid lunchtid hem till farmor och farfar i lördags för att äta lunch med dem och sen på kvällen åkte vi vidare till min mormor för att fira min kusin som fyller 20 år.

När vi var ute och gick ville Isabell ta fotton på alla blommor vi såg, det resulterade i att kameran nästan blev överfull av blommor.


Vi hittade även en massa sniglar i mormors trädgård när vi var ute och lekte

SÖNDAG
Idag har vi varit på barndop i trelleborg och jag fick stå som fotograf, man kände sig lite ivägen när man sprang fram för att få bra fotton, men vill man ha minnen mer än i huvudet får man vara ivägen lite.
Efter själva dopcermonin åkte vi till en lokal där vi åt god mat och tårta och lekte med alla barnen och satt och pratade. Det var en mysig eftermiddag och jag älskar verkligen min släkt <3.

Nu ska jag krypa till sängs för imorgon är det en ny vecka med en massa skola, läxor och träning.
natti natti <3


Elin - kulturdagen, film


Elin - Släktkalas

Är precis hemkommen från ett släktkalas hos mormor. Vi firade min kusin som fyller 20. Det var jätte trevligt, åt god mat, var ute och lekte med alla barnen på lekplatsen, tittade på nannydiaries (Nanny dagböcker) funderar faktiskt på om min usla stavning gör så att det står nanny diareér?
nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och ska snart gå och lägga mig för imorgon är det barndop för mitt andra kusin barn Linn. Det ska också bli jätte trevligt och roligt.
Har ni haft en bra lördagskväll?

Elin - Kulturdagen i fredags 30 april


Amanda och Johanna fixade våfflor

fixning pågår

Serverar maat


Lilla vickan

Frida fick naglarna målade

Amanda blåste luft i näsan

Frida och Anna

Hade inte framme kameran så mycket men här är lite bilder i alla fall :)
Här nedanför kommer en film på tre killar som hade teater och detta var roligt
|
|
|
|
V
tyvärr så ville inte filmen göra som jag vill och lägga upp sig så försöker sen.



Nicco - Agility-DM

Tjo folks!

Har spenderat hela dagen i kiosken på Oskarströms Brukshundsklubb. Vi arrangerade årets agility-DM och mamma hade svårt att hitta någon som ville stå i kiosken, så jag fick ställa upp ;)

Var lite orolig först, eftersom jag skulle stå där ensam, men det gick bra. Fast nu är jag helt slut, hehe.

Ska nog nörda lite Sims nu. Ha en fortsatt bra första maj kära små vänner! :D






Ida - Gårdagen

Igår var det kulturdag på skolan (yey) och valborgsmässoafton
...vilket faktiskt var riktigt kul.
Skojiga grejer att göra, testade bland annat på att spela afrikanska trummor med Petra, Amanda och ett gäng andra trumglada människor. Sen lyssnade vi såklart på lite trevlig musik och såg på danser + roliga skådespel. Tummen upp för det! Tyvärr det konsekvenserna att jag idag nu har fruktansvärt ont i min vänstra hand, kan inte klappa händerna. Dessutom har jag fått låten "Walking in Memphis" på huvudet, eftersom att några spelade upp den igår på skolan.
   Igår var jag som sagt hos Elin med. Efter mycket om och men bestämde vi oss till sist för att stanna hemma och ha lite filmmys med pizza. Först ut var Ugly Truth som var helt okej men väldigt förutsägbar och sedan Lullaby, som visserligen ockå var väligt förutsägbar men också väldigt hmmm, speciell. På ett mycket otäckt sätt.
   När jag kom hem från Elin satte jag igång radion för att inte känna mig så ensam, bara slog på vilken random kanal som helst på mobilen. Gissa vilken låt som spelades?
WALKING IN MEMPHIS!

  
  

Näe, nu ska jag göra lite jordgubbs- och gräddtårta till min kära moffa som fyller år imon.
Önska mig lycka till med mitt skolarbete, tårtbakande och att bli av med Walking in Memphis från huvudet!


RSS 2.0