Nicco - Mer film

Ja, jag kollar på film hela dagarna.



Blev denna. Mycket jungel och lite förvirrande, men i stort sett bra ;)
Lite lång kanske dock... Över 2 timmar. Men hade nog kunnat korta ner den till 1,5.


Ida - Varför vara som alla andra?

Idag gick jag och la mig halv sju. På morgonen - precis som Elin. Varför vara som alla andra? ;]
Kan dock säga att det kändes lite lustigt när jag på bussen på väg hem från Sosso...haha. Där satt jag, iklädd gårdagens strand-väder-kläder och på väg hem för att sova. Alla andra hade säkert precis gått upp och var på väg till jobbet x) Gick dock upp vanlig tid, eller ah, sommarlovstid...klockan 12. Häääääärligt värre!

Har inte hunnit göra så mycket idag, bara hämtat ut ett paket och lite annat småpyssel.


Mitt nyuthämtade paket. Vad tror ni att det är i? En ledtråd för er som
vet vad jag ska göra i helgen; innehållet ska användas då. Hmm...

Näe, nu ska jag nog ta och kolla lite tv eller mata lill-Hubert som lagt beslag på mitt fönster. Är han självmordsbenägen månne? Verkar nästan så, måste bli stekhett för en så pass liten spindel helt omgiven av glas. Särskilt med tanke på att det ska bli runt 30 grader både på lördag och söndag. Det ser vi fram emot! (?)



Elin - Wednesday good morning

Godmorgon!
Jag kom inte i säng förrens vid halv sju igår, så jag sov till halv tre idag. ar helt klart vänt på dygnet nu.

Balder ligger vid mina fötter och sover på sin rosa fleecefilt. Mamma och Julia är i stan så jag har inte så mycket att göra. Vädret är inte så värst fint idag, det duggar och är molningt ute men det är nog bra att låta huden vila en dag från all stark sol.

Nu ska jag ta och äta lite frukost/lunch/mellanmål för magen kurrar så jag tror det åskar!

Ha en bra dag =)



Nicco - Tänk om man...

...skulle samla ihop alla smulor från allt man äter (eller rättare sagt inte äter) under sitt liv.
Undrar hur mycket det skulle bli då.

Jag och Ida var hos Sosso igår och kollade lite film.


Hyfsat dålig. Den gamla The Grudge-stilen är borta och det känns mer
som att den nya regissören har försökt härma The Ring och lagt till
mycket mer blod. Blev dock riktigt rädd några gånger.



Har visserligen sett denna innan, men den var nästan lika bra andra gången! :D


Väldigt söt film. Värd att ses bara för att Michael Cera är så tönt-söt.


Såg inte så mycket av denna, somnade  XD Dessutom var ljudet så
lågt och vi hade ingen text... Ni kan ju dock fråga Ida, hon såg nog lite mer ;)



Elin - ljust, mörkt, ljust

Hela natten när alla andra ligger och sover sitter jag i en av våra röda fotöljer och tittar på one tree hill, eller jag gjorde det, Nu fördriver jag tiden med blandannat facebook, youtube och en massa massa bloggar. Ska hålla mig vaken tills jag ska ge Balder mat och gå ut med honom klockan sex. Ungefär 1 timme och 20 minuter kvar.

Snackade precis med Ida, både hon och Nicco är hemma hos Sosso och enligt Ida skulle de vara uppe hela natten men de två tråkmånsarna Nicco och Sosso somnade. Nu sitter både jag och Ida i två olika hus och försöker hålla oss vakna. Ida ska ta bussen hem redan klockan sex därför tyckte inte hon heller att det var lönt att krypa till kos. Vad är det som gör att man får för sig att sitta uppe hela natten? Det är egentligen väldigt olönt. De flesta ligger ju ändå och sover och då finns det ingen man  kan snacka med! 

Mitt huvud känns nu en aning tyngre så får väll sätta på ett till avsnitt av one tree hill så att jag inte somnar. :P 

(Lizi, jag är redan på skiva 5 av 6:P) 

Är det någon av er som läser detta som kanske också inte gått och lagt sig, eller ni kanske redan gått upp?




Elin - stranden idag igen

Idag var ju uppe med tuppen, redan klockan nio, packade strandväskan och hoppade på bussen klockan halv elva med syster min som följde med för att jag skulle slippa vandra runt inne i stan själv innan Ida, Nicco och Sosso skulle möte upp mig. Jag hittade ett par super fina shorts hängselbyxor. Ska försöka orka att ta ett foto så ni får se hur snygga dem är =). Vi stack i alla fall till stranden vid 1 tiden och låg där tills klockan var runt 3, då tog jag bussen hem och de andra gick på något någon möte. Vet inte riktigt vad det var för.

Nu sitter jag här på altanen med mamma och Julia och äter godis och njuter av det härliga vädret.

har ni hittat på något trevligt idag?


Elin - the beach

Hela dagen har jag och delar av plenisgänget varit på stranden, vi har solat, badat fötterna (för kallt för att doppa sig), plockat snäckor och gått på strandpromenad. Jag kom hem för ungefär en halv timme sen och märkte att jag har bränt hela ryggen och baksida lår. Förhoppningsvis övergår det till brun färg sen :D.

Lizi kommer snart hit och då ska vi komma på någonting som vi ska göra, kanske kör vi någonstans eller så stannar vi bara hemma och jäser. Vi har trots allt varit ute hela dagen.




Nicco - Nackdelen med sol...

Jag har bränt sönder mig. Jag tänker inte gå ut förrän imorgon kväll. Klart slut.





Elin - Underbar dag

Idag har det varit en underbar dag! Vädret har varit på topp och jag har mått underbart. Det börjar verkligen kännas som sommarlov nu, specielt när det blir riktigt sommarväder. Imorgon har de lovat lika fint väder som idag så imorgon bär det av till stranden med delar av plenisgänget + några till.

Gud vad jag älskar sommaren <3



 

Elin - Steeeka på studsmattan

Godmorgon, jag har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag gå ut och steeeka på studsmattan. Det är helt perfekt väder för det, himlen är blå och solen står på topp.

Vad ska ni hitta på idag?


Elin - Min midsommar

Min midsommar spenderade jag i smålandstenar hos Patrik tillsammans med mina underbara tjejor och en massa andra. Det var mycket trevligt med grillning och badning i deras egen gjord "lagun" som beståd av tre stycken små plastpoolar, fotbollstittande och jordgubbar med grädde.. Somsagt var så var det mycket trevligt och mysigt förutom att jag inte var på topp, väldigt trött sen veckan i stugan vilket resulterade i en väldigt osocial Elin.
Amanda och jag tog tåget hem vid halv ett tiden idag och sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, tittat lite på one tree hill, busat med Balder, ätit vattenmelon och Amanda, Vi åt pizza idag :D haha.

Nu ska jag snart kila ner där nere och poppa lite popcorne och sen ska jag sätta på en film eller ett till avsnitt av one tree hill, kan inte riktigt bestämma mig ;).

(jag och mina underbara småsystrar igår )

Hade ni alla en bra midsommar?



Nicco - Sol

Jaha, idag var det sol :)
Och jag lyssnar på Håkis.
Det blir väl sola hela dagen tills Pierre kommer någon gång i eftermiddag.
Det lär bli ett tårdrypande återseende.

Vad ska ni hitta på idag?






Nicco - Georgia Rule

Någon annan som kollade på Georgia Rule på trean nyss? Rätt klassiskt amerikanskt men den hade ändå något tycker jag. Kanske var det det kontroversiella ämnet? I vilket fall så stod det både  tidningen och på infon att det var en komedi och efteråt sa hon som snackar mellan programmen att "det är härligt med en film som man bara ler hela igenom". Jag bara WTF? Det var snarare så att jag grät (okej, jag grät inte på riktigt, mer än lite inombords kanske). Visst hade den små roliga inslag, men komedi? No waaaay.






Nicco - Sommar

Ja, nu är det äntligen den där underbart härliga sommaren man väntat på sen förra tog slut. Jag har legat ute i solen (och skuggan) hela dagen och bara slappat, läst, lyssnat på musik och nu senast målat tånaglarna. Finns det något härligare? :D




GE MIG ARSENIK! BAPAPA!!



Lizi - Midsommar med Camping!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! :D

I eftermiddag ska jag och Jojjo åka på en liten roadtrip och sedan campa :D ! Får hoppas att vädret blir lite bättre än vad det är nu! Inte kul att vara ute hela tiden och bara kunna gömma sig i ett tält om det börjar regna :P lite svårt att laga mat om det regnar också :P Men man får vara possitiv och hålla tummarna för att det kommer bli strålande sol i eftermiddag! :D

Vad ska alla hitta på för skoj idag för att fira Midsommar? :D


Nicco - Hemma

Efter en sjukt rååålig vecka är jag nu hemma (och har varit sen i förmiddags, men jag var tvungen att återhämta mig lite genom att vila i solen).
Har även hunnit photoshopa några av bilderna vi tog på vår lilla photoshoot ;)
Här är en på mig.



Kan tillägga att jag fick två fästingar efer detta...




Plenis - Elin och Suuuss har ruuuuliiigggt




Nicco, Sussu, (Ida)

"Gör något oväntat på tre..."

Ett.

Två.



Tre!

Elin fixar sina lösnaglar, Petra och Liz spelar tvåmannavist och vi övriga gör oväntade saker.




Ida - Liveblogg; utomhushårfärgning och duschgolv

Såhär ser dushgolvet ut just nu. Rätt fullt, 16 flaskor...och då är det ändå bara fem eller till och med fyra tjejers olika dushgrejer. Finns mer, jag lovar! Nu är det nämligen nystädat.



Annat som pågår här just nu är utomhushårfärgning (bild nedan) och diskning.


Fiiiiint!



Plenis - Dagens bränna

Elin occh Lizi har solat ansiktet jättemycket och såhär blev resultatet! Köksmor Ida och Sören Niccu bidrog med finger respektive tunga.



Vad tycks?


Plenis - Skadat öga



Nicco trillade in i ryggstödet på stolen igår kväll och nu har det blivit ett enormt blåmärke.
Hon är inte värre skadad dock som tur är.





























Nä, skojade bara. DET ÄR SMINK!

Vi har fint väder och har legat ute och stekt hela dagen. Men vi har hunnit med att cykla till MAXI och shoppat lite med. Bilder kommer snart ;)



Plenis - photoshoot

Det fina vädret har kommit till oss, sooen skiner och det är blå himmel. Just nu håller vi på att fixa oss inför vår lilla fotografering som vi själva ska fixa så snart kanske ni får se en ny header med nya fina bilder.




Nicco och Lizi - Bojkottar bröllopet

Här sitter vi och underhåller oss själva medan alla andra sitter klistrade framför TVn och kollar på bröllopet (förutom Sosso som har somnat...)



Så kan det vara ;)



Pleni - I stugi

Nu har vi kommit fram och till och med hunnit köpa mat för kvällen och morgonen. Nu sitter vi och tramsar och gör scones och väntar på Sosso.






Plenis - Uppdatering från Laholms busstation

Bloggberoende eller vad?



Det är en timme tills bussen går...





Lizi - God Morgon!

IDAG ÅKER VI TILL STUGAN! :D <3

Har längtat efter denna dagen i flera veckor nu, och äntligen är den här! :)

Jag har snart packat färdigt allt, bara tandborste, smink och lite sånt jag måste försöka trycka ner i min väska också! :P Haha, får hålla tummarna för att allt får plats, men pressar man så får det plats till sist! :D

Nu måste jag skölja ur hårinpackningen :P

Have a nice day!

Nicco - I'm the early bird

Jojomänsan Elin, vissa av oss går faktiskt upp såpass tidigt OCH har dessutom packat färdigt (nästan) allt så att vi hinner blogga på morgonen ;)

Just nu torktular jag mina mjukisbyxor och väntar på att min syster ska vakna så att jag kan undersöka ifall hon har råkat få mina leggings i sin garderob.



TOEPPEIJN!




Elin - Äntligen klar med packningen!

efter flera timmars packning med väldigt mycket pauser är jag äntligen klar. Har aldrig på alla dessa åren vi varit i stugan haft så här mycket kläder med mig, det jag har med mig kommer räcka i flera veckor, men kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha med mig så det fick bli ungefär alla kläder jag äger =).

Nu har jag i alla fall krypt till sängs och ska snart släcka ljuset och stänga mina trötta ögon. Imorgon tror jag inte någon av oss kommer hinna blogga innan bussen går klockan tolv. Lite nervös över att det kommer att vara mycket folk och att jag inte får plats med min enorma väska :/ det är ju trots allt via lokalbuss vi ska ta oss fram med och där brukar det alltid vara mycket folk!

Vi kommer ungefär ha 3 timmars bussresa framför oss så det blir nog ett litet inlägg när vi kommer fram om vi får internet att fungera igen.

stugan förra året

Natti Natti




Elin - stress stress stress

Just nu håller jag på att packa min väska för fulla muggar, återkommer när jag är klar :D


Nicco - Update

Klä på mig
Vika tvätt
Hänga upp tvätt
Åka till stan
Åka hem
Göra pizza
Äta pizza

Och detta ska göras innan kl 15.00 (Mission accomplished)

Fixa nätet med elin (nytillagd)
Packa färdigt
Köra cyklarna till stugan
Förmodligen packa lite till

Det ser ljust ut.

Dett köpte jag i stan (impulsköpare som jag är)


 

Linne från Cubus
Nagellack från IsaDora
Allergitabletter
Hydrokortisonkräm
Hårinpackning från Syoss
Ansiktsskrubb från Neutrogena
Läppenna från L'oréal Paris

OCH NÄTET FUNKADE!!!11
Nu kommer ni kunna få uppdateringar från stugan 24 h om dygnet från alla plenisar!
Lucky you! 8D



Elin - torsdag , en dag kvar

Idag är det torsdag och det innebär att vi åker imorgon. Alltså är det en enda dag kvar till vi alla är samlade i Idas stuga. Det kommer bli så himla mysigt och roligt som det har varit alla andra åren vi har varit där. Snart ska jag bege mig till Nicco och försöka fixa med internet så att ni kan får lite uppdateringar under veckans gång. Men jag lovar ingenting. Resten av dagen ska jag tvätta och packa.. varför är det alltid så att man är ute i sista sekund?

Grr, nu kissade balder inne också.. måste torka upp det +o(.


Lizi - 2 dagar, 4 timmar och 24 minuter

Så lång tid är det nu kvar till Victoria och Daniel gifter sig.. nej jag har inte suttit och räknat ut detta utan det kan man se på aftonbladet... jag tycker att hela den här grejen är så uppblåst!
Inte bara att de räknar ner på minuterna utan hur mycket pengar de lägger ner på det och inte tala om alla special varor de ska sälja bara för att de ska gifta sig...


ett exempel på vad de säljer

Vad har ni andra för åsikter när det gäller brölloppet?

Ha en bra dag!

Nicco - Dagens schema

Klä på mig
Vika tvätt
Hänga upp tvätt
Åka till stan
Åka hem
Göra pizza
Äta pizza

Och detta ska göras innan kl 15.00

Packa färdigt
Köra cyklarna till stugan
Förmodligen packa lite till

Kolla så bekymrad jag är







Elin - Vilket sommarväder!

Idag har det vart en underbart härligt och varm dag, blå himmel och solen har lyst så man knappt har kunnat se. Det är sådant väder som jag vill ha, det är riktigt sommarväder.

Min dag har spenderats hemma ute i trädgården med Amanda B och Balder, vi har steekt på studdsmattan hela dagen och Balder har sovit. Vid sex körde mamma mig och Amanda in till friskis så tränade vi gärnet på gymmet.. sprang och gick på rullbandet, rodde lite och tränade låren, så antagligen kommer jag ha värsta träningsvärken imorgon.

Nu ska jag ta och sova för är riktigt trött, imorgon blir det att packa för på fredag morgon åker vi till stugan :D

(ja jag att jag är otroligt seg på att lägga in bilderna på vad jag köpt, men idag blir min ursäkt att det varit fint väder och så orkar jag inte koppla in och föra över allt nu:P)

Har ni haft en bra dag idag?





Nicco - Packning

Nu har jag packat nästan alla kläder och det ser redan ut såhär.


Hur ska jag få plats med smink, stylinggrejer, skor och viktigast av allt: MIN KUDDIS?!

Och oroa er inte, jag har inte BARA packat svarta kläder som man kanske kan tro. De enda tre plaggen jag har med mig råkade bara hamna på toppen.




Nicco - Bussresor, bussresor, bussresor...

Åkte hem från Pierre idag. Det innebär MINST 1,5 timmar med buss och tre olika busschaufförer.

Jaa, busschaufförer, dessa underbara människor som både kan förstöra och förgylla ens dag. Jag menar, älskar inte ni också de där dagarna när vädret är lite kasst, man har haft en jobbig morgon och så kliver man på bussen och möts av ett glatt: "Hej!" och ett varm leende. Allt blir liksom så mycket bättre då helt plötsligt. 
Men det kan även vara precis tvärt om. Man står i pissväder på en hållplats som saknar busskur och bussen kör förbi.

Eller, som idag, så är busschauffören sen från sin fika så att bussen startar tio minuter sent så att man missar sin övergång, för man tänker att man ändå bara behöver vänta fem minuter på nästa buss, men när denna väl kommer så är den en direktbuss till Hyltebruk (vilket det inte stått något om i busstidtabellen). Men söt som man är så ber man snällt om att han ändå ska stanna till vad Kiosken, det tar ju faktiskt bara 10 sekunder extra, men han svarar då att nästa buss kommer om fem minuter, ta den istället.

Ok. Jag väntar i fem minuter. Ingen buss. 10. Ingen buss ännu. 15 minuter. Inte en enda bussjävel i sikte. Efter 20 minuter (notera att jag nu stått vid en busshållsplats utan busskur eller bänk i 30 minuter, kissinödig som fan), då kommer bussen. Woho.

Jag bara undrar, hur jobbigt är det att göra en liten snäll flicka en liten tjänst och stanna vid Kiosken så att hon ska slippa vänta. det ar 10 jävla sekunder...


Jaja, nu kör vi pepp inför stugan WOHOOOO!! 8D


Lizi - Borde vara ute...

men vår trädgård är bombaderad av junibaggar! Vill ligga ute och sola men de anfaller mig bara x/

Så jag vet inte riktigt vad man ska göra en dag som denna, känns inte som att man borde vara inne eftersom man måste ta vara på de få varma dagarna, men man kan inte vara i trädgården om man inte villl bli anfallen...

Men nu ska jag se om jag lyckas hitta på något :P

Ha en bra dag! förhoppningsvid utan junibaggar :P

Ida - Hej

På begäran av Elin säger jag nu...
hej! ;D



Och vet ni vad? Som en liten bonus ska ni också få ett hejdå ;] haha
Ha det bra!


Elin - blixtar och dunder magiska under

...tyvärr hände det inga magiska under denna dagen då det blixtrade och åskade så det kändes som om hela världen skulle sprängas.

Min dag har spenderats utomhus och på en stol vid matbordet då jag passat Balder hela dagen. Eller rättare sagt så har han sovit i sitt lilla hus ungefär hela dagen och jag har varit för nervös att lämna honom då jag är rädd att han kissar och bajsar inomhus om han inte kommer ut direkt efter att han vaknat. Men nu har mamma kommit hem så nu har jag absolut ingenting att göra!

Just nu ser det faktiskt ut som om det klarnar upp, de mörka molnen har byts ut mot vita och den blåa himmlen kikar igenom på vissa ställen. Får väll hålla tummarna för att vädret håller i sig nu så att man kan bli lite solbränd och verkligen känna att det är sommarlov.

Vid sex tiden ska jag iväg och städa på dagis och sen så får jag se vad som händer ikväll!


Detta vädret vill vi inte ha                Detta vädret är helt okej

Haha erkänn att jag är duktigt på att rita i paint x)

(kameran har inget batteri så måste ladda den innan kan kan lägga över bilderna på vad jag köpte i stan igår)



Elin - en söt liten ledsen flicka




Elin&Lizi - Första måndagen på sommarlovet!

Idag har vi tagit en tripp till stan. Elin köpte lite kläder som ni får se senare. Efter vårt besök i stan åkte vi hem till Elin och bakade kärleksmums.

Lizi vispar

Elin ledsen för hon inte fick röra ihop ägget och sockret.

Elin tröstar sig med att smaka på glasyren

bäst att vara beredd

Dags att lägga glasyr på kakan

Resultatet

Lizi

Hopp Hopp

Såhär såg våran dag ut! Har ni hittat på något som ni vill dela med er av?

 & 



Lizi - Snart!

Snart ska vi till stugan! Bara 4 dagar kvar! :D Längtar hur mycket som helst! Det ska bli så skönt att åka på en mini semester! :D

Har inte skrivit ett inlägg på hela helgen, Fy mig! ;) Har dock inte gjort så mycket men jag har kollat en hel del film, kollade på en film som heter "Vägen" eller den riktiga titlen "the road". Jag vet inte om den va bra eller dålig men den var väldigt hemsk, jag mådde dåligt när jag såg den. Den handlar om en far och hans son som försöker öveleva i en värld som har blivit helt förändrad, det finns knappt någon mat på jorden och inte många människor kvar heller. Vet inte om jag skulle rekomendera att se den för jag tyckte mest att den va hemsk bara...

Men jag har även lagat en del mat i helgen :P I lördags så tänkte jag att mina föräldrar skulle få en lugn kväll och att jag skulle stå för maten :) Jag lagade krämig pasta med räkor och till efterrätt blev det vitchoklad panacotta med hallon ovanpå! Blev nöjd med maten ;D

I lördags vid lunch kom min bror och min brorson hit och åt mat :) Vi kollade även lite disneyfilm ;) Jag älskar dieney filmer, man kan inte bli för gammal för dem! Efter att de åkt hem fortsatte jag att kolla på disney filmer :P
Men hela helgen har jag inte bara kollat disney det blev även "Rose Red" och "Cujo" både de filmerna är baserade på Stephen Kings böcker. Har även kollar på jurassic park och säkert nån mer film som jag inte kommer på just nu x)

Här kommer lite bilder på en del av filmerna jag såg :P

Där har vi disneyfilmerna jag såg :P


Vägen

Hittade inga bra bilder på de andra filmerna så ni får nöja er med dessa ;)

Snart ska jag in till stan med Elin! :D Har dock inga pengar :( men det ska bli kul ändå! :D

Ha en bra måndag!

Nicco - Horoskop

Skumläste Veckorevyns sommarhoroskop och blev lite konfunderad...

Sen läste jag det noggrant och då mäjkade det sense.



(Tydligen kommer jag onanera mycket i sommar. Bara så att ni vet.)




Sosso in Wonderland

Inte riktigt, men nästan. Ikväll har jag som rubriken antyder kollat på Alice in Wonderland. Helt klart sevärd. Även om den inte liksom var helt amazing gillade jag känslan i hela filmen. Och Johnny Depp gjorde som vanligt bra ifrån sig, han lyckades ännu en gång med att göra något nytt med sin karaktär. Den mannen har skillz. Snygg är han också.


I övrigt har jag kört bil för första gången ikväll. Det var galet! Need I say more? Dessutom har jag varit duktig och läst om hela Linje Lusta och letat upp massa citat till min World Literature Essay. Och det var väl hela min dag det. Förutom kvällspromenaden. Imorn står mera plugg på schemat och även ett träningspass som är mycket välbehövligt efter ett par veckors halsont och lathet. Vi får se hur mycket mer jag hinner med ikväll. Natten är ung! ;)


Elin - gaderobstädning

Nu är det dags för mig att ta tag i min garderob! Ni kommer bli chockade när ni får se hur den ser ut :o!


Nicco - Sommarlistan på blogg.se's startsida

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Idas stuga (inklusive PLENIS-vännerna), stenbrottet eller Torsjön under solnedgången.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Vaknar typ 11 (bredvid Pierre), vi åker till stranden, käkar ute och på kvällen åker jag till stenbrottet med vännerna och lyssnar på bra musik och käkar kall pizza ;)

Bra musik

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Halloumi! :D


4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Stugan nästa vecka, jobba på Gothia Cup, kanske jobba på två andra ställen, men annars bara ta det lugnt med Pierre och vännerna :)

5. Dina bästa sommarfärger?
Turkos, gul och rosa.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Alkohol i överflöd... -.-

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Oj, ingen aning! XD Men det värsat är i alla fall är vi var på Öland och våra hundar (varav en valp) stack iväg och försvann på ett naturreservat. Vi hittade dom dock igen.

8. Havet, sjön eller poolen?
Poolen. gillar inte vattendjur... :S

Furran ;)


9. Vad väljer du i glassbaren?
Jordgubb, lakrits och after eight. Och kanske polka.

10. Vart går din drömsemester?
Australien skulle vara coolt... Eller Kalifornien (heter det verkligen så på svenska?)




Nicco - Kungliga funderingar

Såg att prinsessan och Daniel har gjort en bok om sitt bröllop. På framsidan var en bild av dem två, där de såg ovanligt bra ut. Min fundering är: Photoshopar man kungligheter på såna grejer? Och får man ens göra det?






Elin - oj, hur kunde klockan bli 4?

Ja, det undrar jag. Jag är inte trött ett dugg och jag är rastlös och ett tag funderade jag faktiskt på om jag skulle gå ut en runda, men det dåliga vädret hindrade mig. Istället tittade jag på one tree hill och nu har mina ögonlock blivit en aning tyngre. Så nu ska jag verkligen försöka sova, men klockan lär väll bli fem innan jag kommer till ro. Får väll ta och spela lite spel på telefonen, det fungerar alltid, typ Bubble (föröska få ner bubblor tills alla försvinner).

Förresten, säger man godnatt eller godmorgon när klockan är fyra på natten/morgonen? ;)


Ida - SommarlovsPEPP

TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOO ;D

Läser att mina två små vänner Elin och Sosso har sommarlovsdepp, men själv har jag sommarlovsPEPP. Hur kan man ha något annat?!? Visst, vädret är trist och så...men vi är lediga - och det är huvudsaken! :D :D
   Har än så länge inte gjort något särskilt skojsigt eller så (idag har jag bara övningskört och spelat liz-lånat Sims) men snaaaaart, snart är det dax att dra igång med sommarlovet på riktigt! Här är några av mina sommarlovsmåsten:

* Storstäda rummet
* Åka till stugan med PLENIS
* Hänga på stranden
* Äta galet mycket glass
* Gå i pyjamas till tre (på dagen)
* Gå och lägga sig tre (på natten)
* Grilla
* Träffa kompisar
* Åka till Stockholm
* Gå i sommarkläder fast det är för kallt
* Ha roligt!



Så lyssna till detta råd mina vänner; lovet blir kul om ni gör det kul! Så vad sägs om att hitta på en massa roligheter imon? Intresserad, någon? ;] Haha

Sov gott allesammans
Och ha nu ett riktigt toppenlov, okej?

Elin - sommarlovsdepp!

Nu tycker jag faktiskt att sommaren kan ta och komma fram. Den har gömt sig tillräckligt. Vi behöver sol, i alla fall jag. Jag är trött hängig och orkar inte göra någonting vilket resulterar i ostädat rum, katastrofalt ostädad gaderob, ostädat förvaringsutrymme (gammalt arbetsrum) och en halvt förkyld illa luktande, irriterad Elin med fettigt hår.
Är det verkligen så sommaren ska vara? 
Nej det ska vara varm och soligt, blå himmel och ljust långt in på natten, man ska kunna vara ute med vännerna utan att vara vinterklädd.. det går inte just nu för nu regnar det och blåser, lite stormaktigt och vad kan man göra mer än att sitta inne och tråka ihjäl. Jag har nästan ätit ihjäl mig för det inte finns något annat att göra. Mina ögon är inte runda längre, de är fyrkantiga av all tid som jag spenderat framför dator. Jag vill att den riktiga sommaren ska komma för man kan hitta på så mycket mer än vad man kan när det är dåligt väder. 

Men nu istället för att ligga här och deppa ihjäl ska jag ta mig i kragen och börja städa rummet, ja jag vet städa rummet en lördagskväll klockan halv nio, men finns inte så mycket annat att göra när man är deppig.

Dessutom så längtar jag super mycket till nästa vecka då PLENIS tjejerna ska spendera en hel vecka tillsammans i Idas sommarstuga. Det kommer bli supermysig och superkul, precis som alla andra åren då vi varit där.





 

Elin - Skolavslutning 2;an


 hittade inte någon riktigt bra musik med passande text så fick bli en utan!


Elin - hemkommen och tröttör efter en trevlig student

Nu har jag kommit hem från skåneland och gjort mig iordning för natten. Blev en superdag idag trots det halvdåliga vädret. Vi mötte upp kusin + hans familj vid klippans gymnasium, vi tittade på studenttåget som innehöll glada och lyckliga studenter och utsmyckade bilar. Tiden gick och så for bilen vidare till Vellinge där det lilla studentkalaset hölls. Det blev buffe och tårta och mycket skratt.

Just nu tror jag att min studentfirande kusin är ute någonstans i helsingborg och lever livet och har det super roligt tillsammans med sina vänner.

Allt detta får mig bara att längta mer tills jag börjar i trean (vilket är snart) =) 


Grattis än en gång Fredrik och lycka till!


Nicco - The Wedding Planner

Kollade nyss på denna trevliga lilla filmen.



Jag blir så j***a irriterad. Vafan är sensmoralen i denna filmen? Livet kommer vara som en saga? Dumpa gärna din partner vid altaret för någon snygg person du inte känner?

Woho.





Sosso - Sommarlovsdepp

Egentligen borde jag blogga om något bra för ingen vill läsa en emologg. Men jag har lovat att blogga nu när det äntligen är sommar och jag har tid, så nu ska jäääävlar ska det bloggas om det så ska vara om vilken deppig eftermiddag jag haft! Fast allt var inte deppigt. Dagen började faktiskt bra med att jag åkte in till staden för att titta på alla studenter tillsammans med Ida och hennes syster. Det var mycket trevligt och hela atmosfären i Halmstad var fantastisk. Jag kunde bara inte sluta le när jag såg alla lyckliga studenter som precis blivit fria!

Sen åkte jag hem. Jag läste om fotboll i metro. Av någon konstig anledning känner jag att det är lite spännande att VM börjar idag. Synd bara att Sverige inte är med, då hade jag haft en bra anledning till att titta. Jag borde tittat på öppningsmatchen som var i eftermiddags, då hade jag kanske känt mig lite gladare nu. Bara för att VM är en sån folkfest liksom, och sånt muntrar alltid upp mig! Men ack, inte tittade jag på öppningsmatchen. Istället blev allt så satans deppigt. Nu har jag lyssnat på Green Day i flera timmar men det hjälpte inte. Jag skulle städa men det har jag inte gjort. Då hade jag nog varit gladare nu. Jag ville inte ens ha taccos. (Fattar ni, detta är allvarligt!)

Igår när jag kom hem ifrån Elin satt det en stor brun spindel i kökstaket. Det var mitt i natten, jag väckte mamma och hon sa att hon dödade men så gjorde hon inte det i alla fall. Hela natten var en adrenalinkick. Det värsta är att spindeln sitter inte kvar där den satt, och nu vet ingen vart den är. Det stavas O-B-E-H-A-G-L-I-G-T. Just nu känns det som att jag skulle behöva gå på bio och se Sex and the City 2 för att någonsin bli glad igen.

Nu ska jag gå ner och kolla om det finns glass i frysen. Gör det inte det kommer jag bli jävligt besviken. Sen ska jag nog städa så att jag kan känna mig lite bättre till mods och nöjd med mig själv efteråt. Eller så får jag titta på Austin Powers. Eller så gör jag det efter jag städat. Möjligheterna är oändliga.

Sosson är deppig och längtar efter att få åka till stugan med plenistjejerna.

Adjö.

Elin - Student dags

Nu sticker jag ner till skåneland för att fira min kusin som tar studenten!


(bilder från skolavslutningen kommer upp imorgon)

Ha en bra dag i det regninga sommarvädret!


Nicco - Tiden går

Sitter här och lyssnar på bra musik och väntar på att tiden ska gå.





Khoma- In it for fighting




Nicco - Shopping

Bröt mot mit shoppingförbud igen. Men kunde inte låta bli. Var så lycklig för att det är sommarlov!!



Tubtopp  - H&M, 49:-
Kjol - H&M, 149:-

Nu ska jag klippa brorsan och sen blir det hem till Elin för att fira det slutgiltliga sommarlovet! :D





Lizi - Viktigt meddelande!

Om någon missat det så är här ett viktigt meddelande:

NU ÄR DET SOMMARLOV!


(Bild jag tog förra sommaren x))

Dock blir detta det sista sommarlovet :/ men det ska även bli det bästa ! :D

Det som hade kunnat göra den här dagen lite bättre hade ju varit om det hade varit lite finare väder... men får hoppas att det ändras tills imorgon så att alla studenter får fint väder :) Nästa år är det min och alla i plenis tur att ta studenten :D ! Men det är ett år kvar men det kommer att gå snabbt :) Sen kommer man dock att bli arbetslös :P Men men, då får man börja leta jobb på allvar :P

Nu ska jag nog städa mitt rum och slappa lite, ikväll bär det av till Elin och fira att det har blivit sommarlov!

Så vill önska er en bra sommar och ett super bra sommarlov alla ni som här det! :D



Nicco - Random

Imorgon är det skolavslutning!! YAY. Det var fan på tiden!
Synd att det ska vara så dåligt väder. Man blir liksom inte så pepp på att klä sig fint då.
Målar i alla fall naglarna lite nu. Rosa får det bli, som vanligt ;) (så fjollig jag kände mig nu...)

Vad hittar ni på idag people?

Btw, vilken jävla soft låt va?



Christina Aguilera - Sex for breakfast



Elin - kissigt värre

Guud, idag vaknade jag halv ett av att mamma ringde och jag bara heeelveete. Jag hade glömt att ställa klockan. I mitt huvud var bara BALDER BALDER BALDER. Han hade varit ensam alldeldes för länge vilket resulterade i mycket kiss på golvet! Det var bara att torka upp, ge honom mat och ge sig ut i spöregnet!

Nu har mamma kommit hem och nu håller hon koll på honom så nu ska jag sätta mig ner och försöka skriva mina två bokrecensioner som ska in innan måndag!
Önska mig lycka till ;)


Elin - nisse också!

jag har skrivit ett långt och perfekt inlägg och vad tror ni händer! Jo, jag trycker ner hela sidan och allt försvinner! Blir man inte irriterad eller! grrrr...:@ så bara för de så kommer ni inte få något ordentligt inlägg av mig idag heller då jag verkligen i inte orkar sitta och skriva om allting igen! Istället får ni nöja er med några youtubeklipp! 
ha en bra tisdagskväll/natt


Elin - nöff nöff

jag ska bara äta, jobba, städa rummet rensa gadroben.. sen kommer det ett ordentligt inlägg :D

bra att jag är tjej och kan göra flera saker samtidigt :D


Nicco - Fråga

Får man trycka på den blåa stopp-knappen i bussen även om man inte behöver ha bussen nedsänkt?
Detta är något jag funderar över varje dag... Så att ni vet.



Lizi - Yaaa! :D

Äntligen! Sista uppgiten är nu äntligen inlämnad! Jag satt kvar på lektionen så fick veta vad jag fick också, det var även avgörande för mitt betyg, och det blev ett MVG :D (I praktisk marknadsföring). Känns hur skönt som helst att allt är klart, vet vad jag får för betyg i alla ämnen så slipper vara orolig när papprena skickas hem :P

Om lite mer än en timme ska jag ha svenska... har en känsla av att det inte kommer vara många där men duktig som man är kommer man ändå :P
Efter svenskan är det mentorstid och sen är det idrott och vi ska spela minigolf :) Och jag ska vinna ;D Haha! (håll tummarna på att jag vinner :P)

I eftermiddag ska jag njuta av att allt är klar i skolan, det ändå som är kvar utom dagens lektioner är praktisken imorgon men det är kul :) Dock är det till klockan 18:00, inte riktigt lika kul men det funkar ;) Sen är det skolavslutning på torsdag :D Helt underbart! Jag hoppas bara att vädret kan bli lite bättre också :P Hoppas att det blir som det var i helgen, hade ju varit helt underbart! :D


 SNART!

Ha en super bra dag alla!

Nicco - Skolavslutning i kyrkan

Som alltid vid den här tiden av året så kommer diskussionen om skolavslutning i kyrkan upp.

För jävla tråkigt att folk inte kan svälja att vi har religionsfrihet i det här landet, vilket innebär att man inte ska bli påtvingad någon religion.

Man får dock ha skolavslutnning i kyrkan som lokal, men man får inte ha någon präst, predikan, välsignelse eller annan religiös grej med.

Jag förstår inte varför det käns så jobbigt för en del? Någon som kan förklara?


Bild från Google




Elin - one tree hill (återigen)

Jag visste att det skulle bli såhär, nu har jag suttit uppe hela natten och tittat på one tree hill och nu är jag som fast igen. klockan är nu halv tre och jag skulle sovit för länge sedan. Imorgon blir det en sväng till skolan för att lämna tillbaka några böcker och sen titta klart på en film, Angels in America tror jag den heter, en fem timmar lång film som handlar om Hiv/Aids, hallunicationer, änglar och en massa annat. En ganska krånglig film att förstå men jag hoppas att jag kommer fattar i slutet.


Nu ska jag krypa till sängs innan jag svimmar av trötthet och huvudvärk!

Nicco - Korvar i håret

Nämen oj, här sitter jag med korvar i håret! Så oväntat!



Börjar få lite ont i halsen och snorar. En förkylning på gång? Tack för den Pierre... -.-





Elin - stressigt värre

Jag har många inlägg att ta igen här, men inte just nu! Ska snart sätta mig i bilen och fara ner till skåneland för firandet av Emmies student. Kommer bli super och det ska bli jätte roligt att träffa alla igen!

Morsing korsning mina vänner =)


Lizi - Hmmm....

Det är ingen bra dag idag!
Skulle kunna tro att dagen skulle börja bra eftersom jag inte började skolan försen 11:25, men när man ska gå till bussen är nycklarna borta (lyckades dock hitta dem i sista stund) och så visar det sig att det ös regnar!!! Jag hatar regn, varför kan värmen aldrig hålla i sig? I alla fall, kom till skolan, skyndade mig för att hinna i tid till lektionen, kommer till klassrummet och ingen är där... visade sig att vi inte skulle ha lektion men det hade dock inte läraren meddelat oss... så nu sitter jag här i skolan och väntar på att min andra lektion ska börja, men den börjar 14:10 :O Vad ska jag göra i skolan tills dess? Sen när mav väl kommer hem måste jag plugga en massa!

Men något som är undebart är att det är SKOLAVSLUTNING PÅ TORSDAG! :D Ska bli sjukt underbart!

Men nu ska jag se om jag kan hitta på något att fördriva tiden med :P

Hoppas ni får en bättre måndag än min!

Nicco - En bra låt

Jag dör lite varje gång jag hör denna låten. Den liksom äter på en inifrån...



Kate Nash - Nicest Thing


Plenis - Laholms Kulturfestival!


Tingsek


Hästpojken


Dagens höjdpunkt, Fibes Oh Fibes (som endast drack mineralvatten! :D)


Sosso, den glada katten Ida och Petra


En glad Liz och en glad Nicco


Finis elin


Den glada katten Ida igen


Finis Petra


Finis Lizi


[BJÖHRRN] och hans vän (som jag har glömt namnet på... Han var ju inte med på namnleken!)


Kvällens pose: TUMMEN UPP! :D



Nicco - Looken

Har köpt ett rosa läppglans och rosa fjäder-örhängen :)




Läppglans från H&M
Örhägen från JC





Elin&Lizi - kläder för laholms kulturfestival

Snart kommer Petra och hämtar oss om en timme och då beger vi oss ner till Laholm för laholms kulturfestival. Där nere kommer vi att möta upp Ida, Nicco och Sosso och då är vi äntligen samlada allihopa igen. På festivalen kommer vi att lyssna på några konstiga band som varken vi eller petra hört talas om, men vad spelar det för roll, bara vi är tillsammans allihopa.  


Lila blus från H&M
Byxorna från JC
Armband från Gekås

Bolero från systers garderob
Klänning/tunika från mammas garderob
Shorts från Gekås

de flesta bilderna blev såhär x)

Hoppas ni får en bra lördagskväll, det ska vi ha i alla fall =)

och


Nicco - Marknaden

Var ju som sagt på Våxtorps marknad igår. Riktigt härligt väder kan jag meddela!


Jag i väntan på bussen


Pojkarna Pierre ch Eric


Eric käkar jordgubbe


Jag och Pierre


Just nu väntar jag på att klockan ska bli fem för då ska vi åka till Laholm (igen för mig) och lyssna på bra band :)



Sosso - Another sunny day

Woho! Här sitter jag i värmen med en kopp hett thé (vet ärligt talat inte hur jag tänkte, eller jo, typ, koffein nu?) och har äntligen en stund över till att blogga! Nu är det mindre än en vecka kvar till skolavslutningen vilket känns fullkomligt underbart. Jag har sällan behövt ett sommarlov så mycket som jag gör just nu. Denna termin har jag pluggat som en dåre, även om jag blivit lite lat på slutet, så nu är jag väl värdig lite vila. Dock blir inte sommarlovet helt pluggfritt, då jag har två stora uppsatser att skriva, diverse böcker att läsa och ämnen att repetera. Vila kan man göra i graven, aight?

Här kommer en somrig låt perfekt till en varm kväll som denna!

Belle and Sebastian - Another Sunny Day

Idag har jag haft en mycket trevlig dag i solen. Dagen började i skolan med en inställd lektion följt av ett matteprov som jag i princip bara gled igenom, sen lite svenska på det och sen ännu mer matte. Inte alltför illa. Eftermiddagen spenderades ute på stan tillsammans med min underbara vän Ida som förövrigt vann Vero Modas tävling (Grattis återigen!). Bland annat tog vi oss en liten titt på vad alla Sture-elever hade för sig på stan, åt glass, drack frappucino och provade hundratals solglasögon. Det blev många skratt, särskilt åt solglasögonen! Vi kom dessutom på att om man vänder dem upp-och-ner, så ser man lite ut som en seriefigur.

När eftermiddagen sedan började närma sitt slut tog jag bussen tillsammans med mina klasskamrater hem till en annan klasskamrat, Helena, för att fira hennes försenade 18-årsdag. Det bjöds på taccos med supergod guacamole och kladdkaka med hallon och grädde. Mums! Tyvärr stannade vi inte så länge eftersom att alla andra blev så trötta. Nu är jag tillbaka här hemma framför min dator och hur resten av kvällen spenderas återstår att se. Härnäst tänkte jag dricka upp mitt thé och kanske kolla på någon film.

Imorgon vankas en utflykt till Laholm för att se Tingsek, Hästpojken och Fibes, Oh Fibes! helt gratis på Laholms kulturfestival. Det gillas skarpt! Förhoppningsvis följer alla de andra plenistjejerna med mig på detta lilla äventyr.

Peace out
hej

Elin - kattbajs

Usch fy och blää, jag kräks! Märkte precis att min lilla vovvsning åt kattbajs!!!


Elin - What a beautiful day


vädret är helt underbart och känns som om att sommaren äntligen är på väg! Dagen igår spenderades på en liten roadtrip till Gekås med ett par tjejer i klassen. Det blev en väldigt lyckad dag med vädret på vår sida. Efter får lilla shoppingtur på Gekås åkte vi hem till Frida i Ullared. Där grillade vi, spela kubb, solade, kelade med kattungar och snackade gojja. Kort sammanfattning, super härlig dag och 700 kr fattigare =).

Idag har det varit en slapp dag, vi har tittat på film, pratat och sen varit hemma hos Emelie och hämtat kvarglömda saker. Dessutom blev vi stannade av polisen på vägen hem för att göra ett alcoholtest, det gick bra och vi kom därifrån utan några böter eller indragna körkort =).

Nu ska jag slänga på mig bikinin och gå ut och lägga mig på suddsmattan och sola järnet. Mitt mål är att vara brun till skolavslutningen på torsdag.

Ha det gött =)


Nicco - Våxtorp

Nu drar jag på marknad i det fina vädret! Har legat ute och solat hela förmiddagen, så hoppas jag har fått lite färg. Härligt var det i alla fall.






Nicco - Ny mascara

Kolla vilken ömäääääjsing mascara jag köpte idag! :D





Haha, vad skuma ögonen såg ut bredvid varandra :P

Mascaran är i alla fall Isadoras Extra Volume Build Up Mascara (100% waterproof), 89:- på Kicks.





Nicco - I give you...

DAGENS! :D

 
                                                                                              A
Damn you lucky bastards!                                                       \
                                                                                                 \
                                                                       Haha, lägg märke till hårnålen som ser ut som ett barr


Nicco - Tävling

Är med i en tävling om en goodiebag hos Linda Hallberg :)



Håll tummarna för mig :)




Nicco - Möööh

Jao, fint väder och bra betyg, varför är jag då inte på bra humör?

Jösses vad jag längtar till helgen vafan. Saknar mina små flickor :'(







Elin - sommaren påväg?

Vädret är underbart, strålande solsken, blå himlen och varma vindar. Bättre kan det inte bli.

Ida smsade mig precis och drog med mig och Balder ut på en liten promenad i solskenet!

ha en bra dag =)

 

Nicco - Dagens look och mördade tanter

Dagens Nicolina:



Rufsigt hår, rufsiga ögonbryn och skrikig ögonskugga!
(som dock inte ser så skrikig ut på bilden...)


Sen vill jag bara säga VEMFAN MÖRDAR EN LITEN TANT SOM PLOCKAR BLOMMOR?!
Jag menar, kolla på henne! Hon ser rätt försvarslös ut...



I Halmstad med.. Usch! Jag som också var ute och plockade liljekonvaljer i helgen...
Tycker dom kan ta och hitta denna sjuka människa nu!

RSS 2.0