Elin - picknik, anfallna av MEGA stora flugor/getingar, tre små flickor hemcyklandes på en cykel

...det var det som hände med lenis idag. Jag, Nicco och Ida mötte upp Lizi och Sosso vid nio tiden ikväll. Vi tog vårat pick och pack och begav oss ut i skogen för en mysig sommarpicknik. Vi fann en åker med ett vattentorn på där vi bestämde oss för att breda ut oss. Vi hade mysigt, trevligt och väldans roligt och efter ett tag var vi alla nästan inlindade i filtar, tröjor och jackor. Allt för att slippa knotten och myggen. När klockan börja närma sig halv elva fick vi fly från vår lilla picknick plats för vi blev attakerade av stora, och då menar jag stora flugliknande saker som attakerade oss. De flög bokstavligt talat in i oss och jag ljuger inte när vi flydde för att kunna behålla våra liv! Vi var rädda att bli bitna och hela vägen tillbaka tog vi hela scenariot och gjorde ihop till en skräckfilm.

..Iallafall så lyckades vi komma undan dem och enis gick hem till Sosso för att kolla på film och Lizi gick hem för att sova. Hon skulle jobba imorgon och tjäna pengar på att sälja böcker och skriva in räkningar. Ett ganska nice jobb och ni frågar mig.

Enis "gjorde om" Sossos säng till en soffa och så satt vi där och kollade på Lemony Snicket´s A Series Of Unfortunate Events som vi alla nog tyckte var en typisk disneyfilm men jag tyckte att det var lite väl läskig för att vara en barnfilm. Från 10 år tyckte i alla fall jag och Nicco att den skulle vara.


Vid ett tiden bestämde vi oss för att traska hem. Hur vi hade fått för oss att vi skulle gå 6-7 km mitt i natten in the middle of nowhere vet jag inte men vi förberedde oss och sen så kom vi på den ännu mer knasiga ideen att vi kunde ju försöka cykla tre personer på en liten cykel. Nicco tog plats på pakethållaren, Ida på sadlen och jag sittandes i Idas knä, halft på tippen av sadlen och hade hand om tramporna. Det gick förvånads värt bra och vi kom hem ungefär en halvtimme tidigare än om vi hade gått.

Svettig som jag blev av anstängning hoppade jag in i duschen så fort jag kom innanför dörren och nu ska jag ta och krypa till sängs.

Alla bilder som togs kommer upp imorgon för just nu orkar jag inte lägga in dem på datorn. Uppladdningsprocessen och hämtning av sladd och allt fix är allt för anstängande just nu! Haha

Sleep Well <3

(jag ska också bara meddela att hela min säng snurrar just nu pga vinglet när vi cyklade)


Kommentarer
Postat av: Anonym

hallå där!

Gud så varmt det är ute. Men tur vi har sol så man kan vara ute sent på kvällen och fotografera.



Njuter du av denna värme?

2010-07-16 @ 09:40:50
URL: http://jessicalillsmeds.se
Postat av: Ida

Haha, vinglade också när jag somnade...men när vi cyklade kändes det inte lika farligt x)



Supermysig kväll mina bästaste tjejer! Och du Elin - bra jobbat ;]

2010-07-16 @ 10:19:49
URL: http://plenis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0