Elin - nu är jag trött som en sengångare

Pjhuu, nu är jag äntligen klar med fem av sju uppgifter. Känner mig väldigt duktig eftersom jag pluggat hela dagen och verkligen kämpat för att bli klar innan imorgon så att jag kan ta nya tag med de nya läxorna och slippa ha gammla efter mig. Förhoppningsvis får vi inga nya imorgon så jag hinner skriva klart det lilla som jag har kvar på två uppgifter.

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på en film med en skål med ostbågar för imorgon börjar det nya livet på riktigt denna gången :)


Själv äter jag mina ostbågar med gaffel, jag vill ju inte bli kladdig om händerna ;)

Haft en bra söndag mina vänner?

Sista dagen på lovet lider mot sitt slut...

Idag är det då sista dagen på lovet, ett lov som har gått mycket fortare än vad det borde... lovet har bestått av vänner och körskolan, jag var även i lördags på dop :) Min yngsta brorson döptes :D
Skulle även pluggat eftersom jag har Samhällsekonomiprov på onsdag men har inte blivit mycket av med det, ska även ha läst ut en bok till på tisdag, flugornas herre, men har halva kvar :/ Tur att man har sett filmen x)

Idag hade jag planerat att ta tag i mina läxor men så blev det ej, istället övningskörde jag till eurostop eftersom Pappa och mamma skulle köpa present till min bror som snart fyller 25 :) När vi sedan handlade kvällsmat på Coop så kollade jag lite på bokrean och där hittade jag en bok som fick följa med mig hem :) Den heter "Snälla pappa, nej". Efter att vi kom hem har jag inte gjort så mycket :P Och just nu sitter jag här och skriver ett inlägg ;)

Boken jag köpte är en sann berättelse skriven av Stuart Howarth. Boken handlar om Stuart när han var liten, hans högsta önskan hade varit att hans styvfar skulle älska honom, men han fick höra att han var för stygg för att vara värd att älskas. Hans styvfar utnyttjade Stuart och hans syster sexuellt, och senare hamnar styvfadern i fängelse för att ha utnyttjat Stuarts syster men ingen visste att Stuart också hade blivit utsatt. Men många år senare hämnas Stuart på det ändå sätt han kunde...



Jag har inte tidigare läst en bok som har varit en sann historia men jag fastnade för den direkt när jag läste baksidan och kände att jag var tvungen att läsa den. Det är en hemsk bok, men detta händer tyvär många barn i världen och man kan inte bara blunda för det.
Är det någon som har läst boken?

Men nu ska jag nog städa mitt rum lite eller försöka göra lite läxa :P

Ha en underbar söndag!

Elin - 28 februari 2010

Läxor varvat med musik och våfflor.. :)


Nicco - Coco Chanel

Trodde filmen skulle vara lite seg, men det tyckte jag inte alls när jag såg den. Och jösses vilka fia kläder, hade inte haft något emot att leva då... :P Och Audrey Tautou var lika vacker som vantligt :)

Nicco - Film

Glömde skriva det, men igår kollade jag på 500 days of Summer som var en himla mysig film! Blev helt kär i karaktärerna och deras förhållande! Musiken var väldigt bra med, hehe. En film helt i min smak ;)

Nu ska jag kolla på den sista filmen jag hyrde, Coco, livet före Chanel. Ska bli spännande, men Audrey Tautou är ju så söt och alltid himla duktig, så det blir nog bra :D Rapporterar efteråt! ;)




Elin - en riktig nattuggla

Nu sitter jag här och är grymt sugen på valio yogourt med sommarbär. Har sedan klockan tolv funderat på om jag ska gå till kylen och hälla upp lite i ett glas, men mina ben har inte riktigt tyckt samma sak som jag så än så länge har jag inte fått någon yogourt.

Min lördagskväll har i alla fall spenderats i mina föräldrars sovrum eftersom mellansysterna har okuperat övervåningen med sina kompisar. Mamma, jag och minstingen i familjen har tittat på melodifestivalen och crocodile dundee.
Under melodifestivalen halvsov jag (okej, jag sov ganska djupt) tyvärr så nu är jag hur pigg som helst. Kanske ska jag dygna? hehe

Hela dagen har jag hjälpt mamma med tvätten, eller mamma har hjälpt mig eftersom det bara är mina kläder som tvättas.. (säg inget men de andra i min familj är ett par lortgrisar, hihi).

Var också innom stan en snabbis för att lämna in alla våra gamla mobilen för att få 250 kr stycket för dem, vi ska köpa tillbehör till våra iphones.

Dessutom fick jag igår hem i brevlådan ett brev från försäkringskassan och i där låg mig blåa kort som säger att jag har rätt till sjukvård om jag reser utomlands. Det är ju inte heller alls lång tid kvar innan jag och Amanda sätter oss på bussen eller tåget tillsammans med alla andra och åker ner till Belgien en vecka :) Bara 32 dagar kvar :O :D

Nu blev det plötsligt väldigt mörkt och läskigt i huset så nu är det nog dags att krypa ner i sängen och sova :)

Min lilla skyddsängel får i uppgift att vakta mig inatt :)
Natti Natti <3


Nicco - Nya tapeter :D

Har ägnat dagen åt att städa upp efter mina sunkiga vänner och sätta upp de nya tapeterna som pappi var och hämtade. Han hjälpte mig även att sätta upp dem. (okej, det var väl mest jag som hjälpte honom, men det är inte så lätt när man aldrig har satt upp tapeter själv!)

Resultat:






Är sjukt nöjd! Nu ska jag bara sätta upp en spegel och pynta rummet med så blir det fulländat :)




Elin - godnattsång



Denna ska man verkligen lyssna på precis när man har lagt sig ner för att sova :P Vore det inte ett bra sätt för att komma till ro? Hehe (kanske inte)

Checka in dem snygga glasögonen ;)


Petra- Long time ago, huh? ;)

HEJ LÄSARE!

Jag får erkänna... jag är dålig! Fy, skam på mig. Jag har varit jättedålig på att blogga, just för att jag inte tar mig tiden... illa, illa...

Just nu har jag precis slått mig ner i fotöljen med laptopen i famnen och observerar min fina bukett med tulpaner som jag precis köpt till mig själv! :) Kände för att välkomna våren in i mitt gröna rum, men nu när jag tittat ut så känns det som en evighet innan man får se våren skymta fram igen...
Nu regnar det förstår ni...

Har suttit och fundera lite idag över facebook faktiskt. Jag är verkligen anti men ändå lite slittrad då jag vill åt ett par principer som facebook har;).
Men men... haha, jag ska inte skaffa facebook!

Jag har inte så mkt mer att skriva om idag gott folk, mer än min lördagskväll blir ensam. Ska ha hela huset för mig själv, och sitta ensam framför tv... Om vi fortfarande skulle haft kontakten så hade du varit hembjuden...

Men! Här ska det slappas regält! Snart kommer våren! 

ha en trevlig helg läsarna våra! :)




pussar från Petra :) 


PLENIS - Tjejkväll hos Nicco

Igår var det tjejkväll :D Alla utom Sosso var där, men vi saknade henne...

Vi började med att äta lite godis.

Liz softade på sin luftmadrass...

Elin posar...

Sen färgade vi Niccos hår.



Rufsmonster blir misshandlad...

Rufsmoster lider...

Sen i med lite slingor med...

Petra låg i sängen och masserade sig själv... hehe

Liz lekte liten kinesisk lycklig pojke...

Sen kollade vi film.


Vi kom överens om att den var jättebra
och flera av oss grät en skvätt.

Sen gosade vi ner oss i våra härliga luftmadrasser och pratade medan en efter en somnade. Kl 4 var det bara Nicco och Ida kvar i vaket tillstånd, Ida blev hysterisk för att Elin grymtade i sömnen och det var tecknet på att det var dags att sova.

Tack för en härlig kväll tjejer! :D



Nicco - 400:- senare...

Förstår ingenting. Förstår inte hur det kunde bli så mycket pengar. Förstår inte varför jag jämt är så förvirrad. Förstår inte vad jag tänkte när jag valde hårfärg.



Förstår inte varför det är så dammigt på mitt skrivbord -.-'




Nicco - Tjejkväll ikväll! :D

WIIIE ska bli sjukt kul! Ska snart ta mig in till staden för att hyra film, köpa godis och köpa nagellack och hårfärg! :D


Vilken tycker ni? Tror det lutar åt den första, men med (mycket) mer slingor.




Elin - dåligt uppdaterande för mig med

Angående att det blivit dåligt uppdaterat för mig är för att jag varit i skåneland sedan i måndags och kom hem idag. Där nere har jag inte gjort någonting därför inget vettigt att skriva. Nu har jag det i alla fall!.
Somsagt så har nästan hela veckan tillbringats i skåneland hos farmor och farfar, där har jag bara sovit, ätit och spelat kort:) Var skönt att verkligen släppa allting och bara vara utan att tänka på någonting.

Idag så var jag och familjen på High School musical och det var faktiskt roligt..jag säger bara daggmask x) Är det någon av er som har sett musicalen?

Imorgon är det dags för tjejkväll hemma hos Nicco, vi ska mysa sönder allihopa och äta mycket godis och titta på filmer :) Sådant som man gör på tjekvällar med sina bästa kompisar.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite godis och titta på film med lillasyster :D


Nicco - Tandsten

Jösses vad ont det gör nu!! Tandläkaren tog bort tandsten från mina stackars ilande tänder. Och nu ilar det hela tiden, så fort jag bara andas! Plus att det ser fult ut med en massa mellanrum mellan mina pytte-tänder. Varför i hela friden kunde jag inte bara få ha kvar mitt skyddande hölje av tandsten? Vad är det egentligen för dåligt med det? :(






Nicco - Dåligt uppdaterande...

Jag ber om ursäkt. Jag bloggade inte igår. Jag borde skämmas.

För er som undrade vad jag gjorde igår:

1. Städade
2. Snorade
3. Kollade på Flickan
4. Borstade en fårskinnsfäll
5. Myste med haanii och kollade på Daybreakers

Nu ska jag snart till tandläkaren (oooh, läskigt!!) sen ska jag städa lite till inför tjejkvällen imorgon! :D



Elin - skåneland

Jag har försökt att lägga upp några mobilbloggar men det har bara blivit dåligt.
Här nere hos farmor och farfar är det hur lugnt som helst. Äter och tittar på tv är nog det jag gör haha. Men det är skönt att bara vara ibland :D. Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, kanske åker vi ut till centersyd eller nova för att shoppa lite :D


Nicco - Bunnygirl in progress



För övrigt så håller jag på att snora sönder. Näsan rinner, ögonen rinner och halsen är lika tjock som mamman i Gilbert Grape... Tyck synd om mig -.-'

Update:
Har pysslat med denna hela förmiddagen. Upptäckte efter att jag gjort ansiktet att det inte var Bunnygirl, utan DONKEYGIRL! :D Här kan ni se hela händelseförloppet ;)

Nässtatus: o.f.ö.r.ä.n.d.r.a.d

                                


Nicco - Killers vs Muse

Ta två grymma band och lägg ihop två låtar av dem. Vad får du då?



En grym remix! Lyssna på den annars får du smisk!




Nicco - Gårdagens dos av kreativitet



Kollade på KanDee's rita hår-video och blev sugen på att testa... Blev inte alltför lyckat dock, men skuggningen var kul ;)




MobilBLOGG

Sitter i bilen och är hemma om tio min så skulle bara testa och se ifall det funkar att BLOGGa från mobilen spännande:-D

Nicco - Lista på filmer jag vill (tänker) hyra under lovet:

  1. 500 Days of Summer. För att Sosso sa det + att jag läste bra kritik om den
  2. Allt För Min Syster. För att Ida har sagt till mig att jag ska läsa boken + att även den fick bra kritik
  3. Flickan. För jag har liksom bara fått för mig att jag vill se den
  4. The Orphan. För Ida sa att den var jättebra

Nicco - Jag orkar inte mer ><





Elin - Avatar 3D

Idag ska jag och familjen åka ner till Ängelholm och titta på Avatar i 3D. Julia fyller nämligen år idag och vi skulle göra något lite speciellt. Bion börjar halv tre så vi åker väll vid ett tiden. Sen bär det av hem för att äta pizza och marängsviss :)


(Sälen 2007)

GRATTIS LILLASYSTER

Nicco - Extreme Room Makeover

Var och inhandlade färg och beställde tapeterna idag. De kommer på tisdag eller onsdag, så jag målar de andra två väggarna så länge :P Fick även två rullar tapeter till intern-TVn! Jättesnällt av dem! :D



Med målargrejerna redo och The Killers på högsta volym på datorn började jag...

Före                                                                      Efter


Ber om ursäkt för den dåliga kameran...

Ni får se det färdiga resultatet när tapeterna är uppe och möblerna utställda igen :P



Elin - seg lördag

Det har snöat hela natten och det fortsätter än. Halva fönstrerna är täckta med snö och det känns som om högarna bara växer och växer.


Sov länge idag och åt en mycket god fruktsallad med sötmandlar och sådana nötter som man äter vid julafton.
Har tittat på reprisen på let´s dance och nu sitter jag och försöker koncentrera mig på engelska uppsattsen som tyvärr går åt fel håll.

Ska snart gå ner så mamma kan hjälpa mig att beställa tågbiljetter. Åker ner till farmor och farfar på måndag och stannar där till torsdag.

vad ska ni hitta på på sportlovet?

Nicco - What Elin said.



Utanför mitt fönster just nu. Do I need to say more?




Elin - snö, snö, snl, snö & snö

Jag har aldrig varit med om så mycket snö som det är nu... och det slutar heller inte snöa! det borde minst vara 1meter där man inte skottat alls!

jag är trött på snö, jag vill har sommar!


Nicco - ÄNTLIGEN LOV!

Nu är allt skolarbete äntligen ur vägen och man kan ta nya tag! Ska slappa hela lovet, vara med Pierre, ha tjejkväll och tapetsera och måla om mitt rum :D



Den tapeten ska jag ha på en vägg, men den ser ganska annorlunda ut i verkligheten. På en av väggarna ska jag behålla den gråbruna färg jag har nu, och på de andra två ska jag ha en lila-beige färg som matchar mönstret i tapeten ovan. Ska bli så himla kul att äntligen få ordning på det! :D

Nu ska jag glo film :)



Elin - Skåneland




Är dem inte lika? Emmie har målat dem med grå bakgrund!


Emmies pepparkakshus som hon och en av hennes kompis gjorde i skolan!
Ser ni vad det föreställer för slott?







Emmies fisk spelade död ibland och flöt upp mot ytan



Alla hjärtans dag <3333333








Trevlig alla hjärtans ans dag hade vi :D

Nicco - Har varit en duktis nu :)

Nu har jag skrivit en mikroanalys om filmen Delikatessen som vi såg på filmkunskapen. Ute i god tid som vanligt, det ska lämnas in imorgon... Men jag arbetar ju bäst under tidspress! :D

Dagens sanna ord:

How to write a paper in college/university:

1. Sit in a straight, comfortable chair in a well lit place in front of your computer.

2. Log onto MSN and ICQ (be sure to go on away!). Check your email.

3. Read over the assignment carefully, to make certain you understand it.

4. Walk down to the vending machines and buy some chocolate to help you concentrate.

5. Check your email.

6. Call up a friend and ask if he/she wants to go to grab a coffee.  Just to get settled down and ready to work.

7. When you get back to your room, sit in a straight, comfortable chair in a clean, well lit place.

8. Read over the assignment again to make absolutely certain you understand it.

9. Check your email.

10. You know, you haven't written to that kid you met at camp since fourth grade. You'd better write that letter now and get it out of the way so you can concentrate.

11. Look at your teeth in the bathroom mirror.

12. Grab some mp3z off of kazaa.

13. Check your email. ANY OF THIS SOUND FAMILIAR YET?!

14. MSN chat with one of your friends about the future. (ie summer plans).

15. Check your email.

16. Listen to your new mp3z and download some more.

17. Phone your friend on the other floor and ask if she's started writing yet. Exchange derogatory emarks about your prof, the
course, the college, the world at large.

18. Walk to the store and buy a pack of gum. You've probably run out.

19. While you've got the gum you may as well buy a magazine and read it.

20. Check your email.

21. Check the newspaper listings to make sure you aren't missing something truly worthwhile on TV.

22. Play some solitare (or age of legends!).

23. Check out bored.com.

24. Wash your hands.

25. Call up a friend to see how much they have done, probably haven't started either.

26. Look through your housemate's book of pictures from home. Ask who everyone is.

27. Sit down and do some serious thinking about your plans for the future.

28. Check to see if bored.com has been updated yet.

29. Check your email and listen to your new mp3z.

30. You should be rebooting by now, assuming that windows is crashing on schedule.

31. Read over the assignment one more time, just for heck of it.

32. Scoot your chair across the room to the window and watch the sunrise.

33. Lie face down on the floor and moan.

34. Punch the wall and break something.

35. Check your email.

36. Mumble obscenities.

37. 5am - start hacking on the paper without stopping. 6am -paper is finished.

38. Complain to everyone that you didn't get any sleep because you had to write that stupid paper.




Stämde typ exakt på mig, eftersom det var precis det jag gjorde är jag läste listan, hehe...
Hittade via http://www.stumbleupon.com/



Elin - inget shampo eller balsam och på det översvämmning i badrummet!

Ja, jag vet inte vad jag ska börja, men jag börjar väl här. Maten står på bordet, spagetti och köttfärssås. Går ner från trappan som en vandrande zombi då jag somnade i soffan när jag egentligen skulle plugga. Äter extra långsamt för att dra ut på tiden för att slippa gå ut i det kalla vädret då det är snöstorm. Med tanken i bakhuvudet att jag någon gång måste gå ut är jobbigt. Tvingar mina fötter att börja röra på sig och går ut. Det kryper längst ryggraden, men det är bara att forsätta. Städar lugnt och noga på dagis och sen går jag hem ( notera att det fortfarande är snöstorm). Kommer hem och börja rusa runt i hela huset då jag inte kan hitta något schampo eller Balsam . Det slutar med att jag får ta alla tomma flaskor och börja tömma dem ordentligt (då genom att fylla dem med vatten för att över huvud taget få ut något). Som tur var räckte det och håret känns i alla fall rent. Går ut ur duschen och i stor förskäckelse ser jag att det blvit översvämmning över hela golvet. (fan, fan , fan). drar ner alla handukar som finns och torkar upp... matten är dyng blöt så det är bara att vrida ur den. Efter mycket om och med och efter ännu en dusch kan jag gå ut ur badrummet.

Huvudsaken är att jag fick upp vattnet och att jag blev ren ;).


Att det behövs såhär många schampo och balsam flaskor för att tvätt håret är sjukt ;)

Annars idag har det varit en bra dag. Flummiga som vi är blev det mycket skratt. Vi fick sluta en timme tidigare så var hemma redan klockan tre.

Eftersom jag inte han plugga innan får jag väll börja med det nu..

Hur har er dag varit idag?


Elin - fullt upp

Prov - Psykologin
Kulturer - Människan socialt & kulturellt      efter sportlovet
Krönika - Svenska B
Utvärdering - Egen idrottslektion
God omvårdnad till hiv/aids drabbade - Omvårdnad
Utvärdering av redovisningar - hälsopedagogik    fredag 
The boy in the striped pyjamas - Engelska B     fredag
Magsår eller magkatarr - Medicinsk grundkurs
Frågor / miniprov på smitta - omvårdnad         fredag

Jag har fullt upp vilket resulterar i att det inte blir så roligt inlägg från mig.

Nicco - Att städa TV-studion...

Förra veckan bestämde tjejerna i min klass oss för att städa TV-studion ordetligt, för där såg för***ligt ut efter att treorna hade gjort sin intern-TV. Killara sa: "ÖÖÖÖH BRA DET ÄR KVINNOGÖRA!!"
Men tror ni inte det slutar med att de var med ändå? ;)

Och så här såg det ut i eftermiddags...






Jag och PÄÄÄÄR


Vår fina TV-studio :)




Ida - Hemma från skolan

Nån har smittat mig...

Nicco kanske, eller Lizi? Nicco var ju hemma igår och jag och Lizi idag ;(
Hursomhelst har jag typ inte gjort ett något vettigt alls idag, bara försökt bli frisk igen (kollat på "roliga" youtube-klipp). Har ju religionssemenarium imorgon! ;O

Detta är ett av de roliga klippen, haha. Eller mja, kommentaren var roligare i och för sig.
http://www.youtube.com/watch?v=d_lCD__vIEU





Nah, nu ska jag nog dricka lite te och snyta mig, tjoho!
(Tyckte ni inte att klippet var kul så beror det antingen på att ni är tråkiga eller att ni inte har snutit ut er hjärna som jag :D)


Nicco - Plugg

WOHOOOOOW nu ska jag plugga! Har längtat hela veckan på att det ändligen skulle bli dagen innan matte- och samhällsprov och engelskaredovisning så att jag kan råplugga sista timmarna!! :D

Prioriteringslista:

1. Samhäll (Regring och riksdag) - Har rätt bra koll på det med det är förbenat mycket, så måste nog läsa det några gånger i alla fall...

2. Matte (Andragradsfunktioner) - Har rätt bra koll på det med, i alla fall G/VG-uppgifterna. Nu är det ju bara så att det råkar vara MVG-prov imorgon... Och jag vill ha MVG...

3. Engelska (Engelsktalande länder) - Har ingen koll alls men de andra som har gjort det sa att det inte var så svårt så jag tänkte hellre sUpEr-Rå-pLuGga imorgon bitti så att jag har det färskt i minnet.

                                                                                                                     

Hoppas inte jag har glömt något, heh...

Vi ses på andra sidan.



Elin - Tuesday

Sitter nu på engelskan och sluta om en fem minuter. Det är väldigt segt för jag har ingen motivation till att skriva. Efter att skolan slutat ska jag på ett möte med vår syokonsulent :). Ska välja vilka ämnen som jag ska ha till trean. Tror antagligen att det blir historia och turism :P. 

efter mötet är det bara att försöka skynda sig hem så fort som möjligt (ganska omöjligt eftersom man ska åka med den dåliga kollektivtrafiken). Väl när jag är hemma ska jag iväg till dagis och städa och sen väntar bara pluggandet eftersom jag har ett ganska stort psykologiprov imorgon. För den delen så fick jag även MVG på samhällskunskapen. It feeels soo goood :D
nej nu måste jag logga ut innan vår lärare blir galen (för just nu är det nog ingen som gör det man ska)

Tjhipp tjhopp tjeeeena :D

Nicco - Någon mer än jag som...

...LÄNGTAR FÖRBENAT MYCKET EFTER SOMMAREN?!



Ja, vad säger man?




Kan Dee-tävling!


Är med i Kan Dee's tävling där man kan vinna ett av hennes tuffa linnen! :D

Tävla kan man göra här: http://kandeedrawings.blogg.se/2010/february/tavling-fran-kan-dee-shop.html#comment

Så nu är det bara att hoppas på vinst ;)


Nicco - Hemmadag

När jag vaknade i morse kändes det som att någon smygit in i mitt rum medan jag sov och bankat mig i huvudet med en kötthammare.
Så jag stannade hemma.



Ha en bra dag.




Elin- alla <3:ans dag

Sitter här i skolans datorsal och håller på att somna. Som ida skrev blev det inte så mycket sömn igår! Sen kväll blandat med läskiga drömmar om en massa kakdeg :O, men det är väll sådana drömmar man får ta om man trycker i sig en hel ben & jerry glassburk med kakdeg och brownies blandat med en massa muffins och tårtor.

Vi alla överlevde kvällen i alla fall, även fast många av oss är som zombies ;)

(bilder kommer komma upp så småningom på vår alla <3:ans dag kväll)

Idag är det inte så lång dag i skolan utan slutar redan klockan två :D härligt då det blir hem och sova en stund och sen plugga klart allt som ska vara klart innan sportlovet!

Prov - Psykologin
Kulturer - Människan socialt & kulturellt
Krönika - Svenska B
Utvärdering - Egen idrottslektion
God omvårdnad till hiv/aids drabbade - Omvårdnad
The boy in the striped pyjamas - Engelska B
Magsår eller magkatarr - Medicinsk grundkurs
Frågor - omvårdnad

Blir trött av att bara tänka på vad vi har :O



Nicco - Alla hjärtans dag!

Hellu folks!

Har spenderat större delen av helgen med haanii, vi har bl a glott på film (Zombie Land och Sherlock Holmes). Eftersom det var Alla Hjärtans Dag myste vi extra mycket och han fick en teckning av mig:



Kvällen spenderades dock med vännerna hemma hos Elin, och, som Ida befarade, blev sockret lite för mycket för oss och vi flippade ur totalt. DET VAR UNDERBART!! :D MOHAHAHA!!

Som sagt... -.-'

Nu ska jag plugga lite matte innan jag kryper till sängs. Hoppas alla har haft en bra Alla Hjärtans Dag ed alla sina nära och kära!



Ida - Sockerchocka!

Ska strax fixa klart glasyren till mina cupcakes...

De hade inte florsocker med jordgubbssmak i någon av de fem av affärerna jag har varit i de senaste dagarna, vad är det för fel på dem? Har det slutas att säljas? :(
   Försökte fixa en annan glasyr igår med hallonsmak, men blev för lös så nu får det bli en ganska humm...smaklös men färgad glasyr istället x)

Har ni haft en bra alla hjärtans dag? Hoppas det! Idag ska vara en dag fylld av choklad, god mat och kärlek. Se till att omge er av folk ni mår bra av! Det måste inte nödvändigtvis vara en pojkvän om ni nu inte har någon sådan, och inte heller en flickvän, utan funkar superbra med vänner och familj - bara ni tycker om varandra!
   Själv ska jag tilbringa min alla hjärtans dag kväll/natt hos Elin tillsammans med ett par andra vänner vilket kommer att bli toppen ;D Alla har bakat något litet var plus att de flesta köpt glass att ta med sig så vi kommer verkligen bli hyper av allt socker...men det är bara bra eftersom att vi förmodligen inte kommer att få så mycket sömn heller om jag känner oss rätt. Haha :D


                 

Ha nu en riktig toppenkväll allihop!
Det ska åtminstonde jag se till att ha ;]
Även om jag förmodligen kommer ångra efteråt att jag stoppat i mig så mycket socker, både pga magont och hål i tänderna...haha ;D


Lizi - Alla hjärtans dag! <3

Idag är det alla hjärtans dag som jag nog tror att ingen har missat :P
Vad anser ni om denna dag? Är det en dag då man ska umgås med dem man älskar eller är det som ica Stig säger, att det bara är en dag för att handeln ska tjäna pengar? x)

Vilket ni än tycker så får ni ha en super bra alla hjärtans dag!

Elin - Skåneland

Just ni sitter jag mätt och belåten hemma hos farmor och farfar. Har precis tryggt i med en stor bit rulltårta och en massa glass. Hade tänkt titta på let´s dance men det orkade jag inte ;).
Imorgon ska vi åka till trelleborg och hälsar på mina kusinbarn. (notera att mitt ena kusinbarn bara är en och enhalv vecka gammal :P) Ska bli så mysigt och ska ta en massa bilder med  min sprillans nya kamera :D

Nicco - Results of the klippning:




Lyssnar just nu på:




Lizi - Längesen

Det var ett tag sen jag skrev här... jag har varit lite lat + att jag har skolan och även kärskolan som har tagit upp en hel del tid. Men nu tänkte jag lägga ner lite tid och skriva ett litet inlägg här :)
Nu är det som sagt var HELG :D Hur underbart som helst! Sen är det bara en vecka kvar sen är det lov! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på lovet mer än att jag ska ha körlektioner, riskettan och plugga. Självklart ska jag vara med mina underbara vänner också :) <3

Eftersom jag inte har något mer att skriva så fick detta bli ett kort inlägg men det är ju bättre än inget :)

Ha en underbar helg!

Nicco - Varning för ytligt inlägg!

Imorgon ska jag klippa mig! :D

Det är verkligen på tiden kan jag be att få tala om. VERKLIGEN. Nej, asså, jag menar VERKLIGEN att det VERKLIGEN är dags nu. På riktigt. Helt ärligt. Jag är så tråkig. Jag svamlar nu.

ANYWAYS, haanii ska komma hit på morgonen, sen ska vi mysa (läs sova) innan vi åker in till stan och båda klipper sig. Sen bär det av till skolan som börjar 12.50 med filmkunskap :D

Inte en helt fy skam dag, huh? ;)


Ja, jag har fortfarande julgardinerna uppe -.-




Elin - dagarna försvinner och läxhögen växer

Nu är det redan onsdag kväll vilket innebär att imorgon är det torsdag. Veckorna bara glider iväg. Dagarna består bara av skola från halv åtta på morgonen till klockan är runt fyra fem tiden! Det är kallt, för mycket snö ute och för mörk. När jag väl känner att jag kommit ikapp med läxorna får vi nya läxor och prov som hamnar underst i läxhögen och som ibland knappast blir gjorda alls. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för när jag kommer hem runt fem tiden orkar jag inte att sätta mig med läxorna direkt, sen så är klockan redan 11 på kvällen. Jag har ingen aning om vart alla sekunder, minuter och timmar tar vägen. Jag är 17 år snart 18 jag ska inte känna redan nu att jag inte hinner med något. Jag ska inte känna paniken inför studenten då man ska ha betyg som man är nöjd med, man ska inte behöva känna att man inte har någon kontroll på sitt liv. Jag tycker det ställs allt för många kvar på ungdomar, man måste redan som 15 årig veta vad man vill bli när man bli stor, vad man ska ha för utblidning till gymnasiet . När jag var 15 år så ville jag bli som farmor, distriktssköterna på barnavdelningen. Det som jag absolut inte vill göra nu är att jobba inom sjukvården. Min stora dröm och som nog alltid ha varit är att bli flygvärdinna. När jag säger det får jag många kommentarer varför jag valde just denna linjen jag går nu. jag har ett bra svar på det, för när jag var 15 år hade jag en liten aning om vad jag ville bli, jag kände på mig att sjuksköterksa skulle passa mig, hela släkten och alla vänner sa att det skulle passa mig, men nu under de två åren som jag gått på min linje visade det sig att det inte alls var någonting för mig, inte nu i alla fall. Jag tycker att det är för mycket att man ska behöva tänka så långt fram i tiden.

När man är 17 snart 18 år ska man känna att man har all tid i världen för att göra och hitta på saker, resa, umgås med kompisar bara vara med familjen och helt enkelt vara, men nähä.. nu ska man till och med behöva sitta på helgerna och plugga och få träsmak i r*ven så det känns som om den ska trilla av. Är det vekligen så att vissa veckor ska behöva gå i skolan från 8 på morgonen till 10 på kvällen (inräknat all läxläsning)? Det tycker inte jag är okej!

Så nu har jag fått avreagera mig lite! Nu ska jag ta och läsa en en gång till mitt samhällsprov imorgon och sen raka vägen ner i sängen. Imorgon är det en ny dag, en roligt dag då min älskade pappa kommer hem från Kosovo. Ska bli härligt att få ha sin pappa hemma, även fast man inte tänker på det så saknar jag honom otroligt mycket! En till roligt sak är att imorgon får jag antagligen min nya kamera:D Yaaahooo :)



Sosso - Hinner inte skriva en rubrik.

Okej, det var en dålig ursäkt. Men jag kom inte på något bättre. Här kommer äntligen en liten update från mig! Har haft så sjukt mycket att göra på sista tiden. Lyssna gärna på låten, den är definitivt en utav mina favoriter.

Until We Bleed - Kleerup ft. Lykke Li

Idag är i princip den första dagen på flera veckor som jag riktigt kan slappna av. Hade ett kemiprov imorse som gick bra och jag slutade vid tre vilket kändes jätteskönt! Sedan gick jag till tågstationen för att köpa tågbiljetter. Och varför går jag ändå dit för att köpa det undrar ni? Jo, för att i automaterna där lägger nämligen de inte på någon serviceavgift! För er som inte känner mig kan jag berätta att tågbiljetterna är till lovet, då jag ska flyga till Amsterdam och behöver åka tåg från och till flygplatsen. Ska bli härligt att komma bort en vecka... Dock kommer jag ha mycket att ta igen när jag kommer tillbaka. Ingen rast och ingen ro, här förväntar de uppenbarligen sig att man ska plugga en massa på lovet.

Imorgon är det torsdag och då slutar jag sjukt tidigt eftersom att min sista lektion är inställd, woohooo! Funderar på om jag ska gå och titta lite mer i stan imorn eftermiddag och kanske köpa något vårigt... Det börjar klia i min plånbok kan jag säga. Eller så kanske jag ska gå och träna? Eller så kanske jag kan åka hem och äntligen prova Mass Effect 2? Gud, så mycket möjligheter jag har! Fritid känns så mycket mer underbart nuförtiden än vad det gjorde förr... För nu har jag ju nästan igen tid alls för mig själv känns det som. Den tiden som inte någon annan planerar åt mig måste alltid läggas på skolarbete, tyvärr.

En trevlig sak jag kan berätta är att nästa vecka ska vi intervjua Sonic Syndicate över telefon i RADIO TEJP! För er som inte känner till dem så värst väl kan jag säga att de är stora inom metal, om man säger så. ;) Det ska bli riktigt kul faktiskt! Även om jag personligen inte är något stort fan känns det verkligen som en spännande utmaning.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt för en gångs skull, underbart! Men först vill jag titta lite på film och kanske ta ett fotbad och dricka lite thé. Nite nite!

Nicco - Jag skäms.

Satt och tittade på ett klipp som Michelle Pham, tjejen med sminket ni vet, hade lagt upp om hur man tvättar sina sminkborstar. Hon babblade på om hur viktigt det är att tvätta dem för det samlas massa smuts och sånt i dem och sen hamnar de i ansiktet, se visade hon hur man torkar penslarna på bästa sätt.

Hon demonstrerade om och om igen hur man skulle sätta på ett penselskydd och ställa borsten uppchner i ett dricksglas. Undertiden tjatade hon om hur viktigt det är att inte lägga penslarna ner eller ha själva borstdelen upp, för då rinner vattnet ner till limmet och det lossnar. Hela tiden satt jag helt inne i vad ho sa. Tills jag insåg vad det var hon egentligen snackade om.

Hur man tvättar och torkar sina sminkborstar? Jag skämdes. Det finns viktigare saker än det. Dagens i-landsproblem... Någon måtta får det vara!




Nicco - Now it is done.

Jaha, nu har jag tagit den sista Gardasil-sprutan (ni vet, vaccinet mot livmoderhalscancer). Det gjorde ont som fan, men nu efteråt gör det inte lika ont som de gjorde de andra två gångerna. *pewh*



Vad tror ni, kommer alla vi som tagit det att bli sterila och få massa skumma sjukdomar och sånt när vi blir gamla? :P


Elin - inget vettigt att skriva

Just nu händer det inget roligt i mitt liv,  bara en massa skola vilket resulterar i en massa plugg! Lääängtar sjukt mycket till sportlovet nu. Någon annan?

Nicco - La Petite Pierre

Vill i veta vad jag gjorde igår medan ni pysslade med annat? ;)








Nicco - Ny skjorta :D

Jag vet att alla tycker det är tråkigt att läsa om när man köper nya kläder, men jag tänker berätta det ändå. Köpte denna på Gina Tricot för endast 149 :D

 

Sjukt mysig, men väldigt tunn. Fast det är nog rätt skönt till sommaren (ja, jag längtar så mycket att jag redan har börjat köpa kläder till sommar-sesongen -.-).

Glöm ej att lägga märke till handledsvärmarna jag fick av farmor som hon har stickat :D

Nu sitter jag och lyssnar på denna låten om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och fisk och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om igen.

Blink 182 - Violence



Elin - some of all the pictures









Elin - Ciney möte

Hejsan i rutan
Har nästan precis kommit hem från skolan då jag var på ett möte om ciney (belgien utbytet). Vi kom överrens om en massa saker som vi ska göra och hur vi ska göra. Vi ska bland annat spela in en film under en av våra dagar under en skoldag , från morgon till kväll.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, mamma ska först bara komme hem från stan :P

Sen resten av kvällen blir det plugg!

Ida - BD (bath disaster)

Hade tänkt att mysa ner mig i ett härligt varmt bad

Men icke...! Började med att tända lite ljus och annat mys, tog fram alla schampon, balsam och hårinpackningar jag skulle ha - ja till och med en ansiktsmask! Dimmade sedan ner ljuset lite och satte mig ner i det allt för varma vattnet, vilket var så varmt att jag till och med svettades om näsan. Satt dock kvar i hettan i hopp om att porerna skulle rensas, och nog gjorde dem det alltid. Detta resluterade dock i en trevlig liten röd prick (även kallad finne)strax ovanför munnen ;(
   Skulle precis tappa ut allt vatten och börja tvåla in mig när jag upptäckte att allt vatten rann ut ur badkaret ut på golvet som just nu stod under typ en halv centimeters lager av vatten, yeyness! Öste ut badlaka på golvet för att torka upp allt och upptäckte att det var stopp i avloppet. Rensade avloppet, vred ur dem och hängde upp dem i tvättstugan. Efter att golvet var helt torrt gick jag ner för att duscha av mig (kände mig inte så fräsh efter avloppsrensingen) men nej, då var allt varmvatten slut ;/


Typ så här chockad blev jag när jag upptäckte allt vatten...
Sprang omkring som en galning och torkade upp allt,
vilket resluterade att jag blev svettig = jag var tvungen att
duscha igen.

Duschade i isande kallt vatten, sen gick jag upp. Efter ett tag ropade dock pappa på mig och sa att det var fullt av vatten där nere i stället...tydligen hade inte handdukarna varit tillräckligt urvridna. De var allt för blöta för att stoppa in i torktumlaren så öste in dem i tvättmaskinen på centrifugen istället. Gaaah!

Sitter här nu med hårinpackning i håret och känner mig allmänt irriterad
Hoppas att vatten hunnit bli varmt igen, för nu ska jag f*n skölja ur mitt hår en gåmg för alla! x)
Blöta kramar


Nicco - Äckel päckel

Som ni kanske vet så läser jag The Dirt, biografin om Mötley Crüe.



Har ni inte läst den så gör det. Även om jag bara äcklas mer och mer ju mer jag läser, så kan jag ändå inte låta bli att fascineras. Det är så... Konstigt. Hur folket beter sig. Och man vet att det är sant (eller tja, mer eller mindre. De knarkade ju rätt mycket).
Som till exempel när de är på en fest och det sitter 15 pers i en jacuzzi. En av killarna tvingar sin tjej att suga av honom tre gånger, skäller på henne för att hon gör ett dåligt jobb och tvingar henne sedan att suga av resten av äckel päcklena i jacuzzin. Jag förstår verkligen inte.

Varken killarna och gubbarna som beter sig så, eller tjejerna som låter sig utnyttjas så. Jag skäms. Och jag förstår inte.
Dock har jag en nyvunnen respekt för Sharon Osbourne. Hon är allt lite tuff ;)

Ni som har läst den, har ni några kommentarer?


Ida - Placebo

Sitter och letar najs musik..

Återupptäckte just Placebo som jag hörde första gången för typ 4 år sedan när min utbyteselevs (yey!) kompis tipsade mig om dem.
Hursomhelst, nu vill jag alltså ha lite fler tips innan det blir plums i badet för mig. Länka gärna er favvospotifylista i kommentarsfältet nedan ;]

              

Placebo - Running Up That Hill
http://open.spotify.com/track/1oVQds1tYWkgg4XDPPmKQF


Ha det super och lyssna på låten så länge vetja!
En del av er kanske känner igen den, går på kanal 5:s reklam just nu.





Elin - läxer, läxor och åter läxor

  • Människan socialt och kulturellt (bok)
  • Människan socialt och kulturellt (kulturer i olika länder)
  • Omvårdnadsprov
  • Matte B
  • Samhällsekonomi prov
  • Psykologiprov
  • Cv och personligtbrev
  • Hälsapedagogik (stress)


Har även mycket att plugga idag!

Ska ni hitta på någonting roligt denna gråmulna söndagsförmiddagen?


Elin - Tjejkväll/Kalas för Rebecca :D

Det blev mycket matlagning, skratt, prat, skrik, minnen, chokladpudding, godis, popcorn! Vi hade det jätte trevligt igår hemma hos Rebecca. Vi lagade tacos, åt chokladpudding, åkte pulka ner för skidbacken, spelade "stop the bus" fast det hete något annat :P. Pratade och skrattade :).

Idag vaknade jag vid nio, gick ner och pratade med mamma och sen gick jag och la mig igen och halv sov till klockan ett, sedan dess har jag sturkit och lagt alla kläder i olika högar.

Nu har jag tagit en paus och tittar på jungel george

Ikväll ska jag hem till Amanda och titta på melodifestivalen :D

Vad ska ni göra idag?
kramisar


Nicco - Mer film...

Hahaha, delikatessen var så skum och rolig! :D Och våga inte avskräckas av att en film är fransk, för fransmännen gör grymma filmer! Nu ska jag faktiskt snart kolla på en till, Den åttonde dagen (Huitième Jour) som jag fick av Eric.



Kollade precis på Yrrol med. Rätt kul film ;)



Hoppas alla har en bra dag! (jag vräkte i mig chips hela förmiddagen så jag har en minde bra dag...)


Petra- Ush ja... vilken Fredag!

TVÅ INLÄGG, på samma dag! Kan ni tro era ögon??  HAHA!

Jag ville bara vara rak på sak och säga några saker....

Don't mess around, and breake a young girl's heart!

What I did to you was hurtful, what I'm going through i hurtful...

FAN, det är dödar mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha en trevlig kväll.

kram
Petra

Elin - hål i öronen

Som ni läser i rubriken har jag då tagit hål i öronen fjärde gången gillt så nu har jag tre i ena och två i andra! Siiter här och tycker synd om mig själv för det bänns precis som om någon skulle stå med en tändsticka och älda på örat och på det spänner det mellan öronen och tinningarna så det känns som om jag har huvudvärk.
Fint blev det i alla fall och som ord språket lyder... vill man vara fin får man lida pin ;)

Min och Amandas idrottslektion idag blev faktiskt bättre än vad vi trodde det skulle bli :) Vi kom ihåg nästan alla stegen då vi ibland fummlade ihop vissa, men det gick! Hoppas nu bara de andra tyckte det var bra så de gav oss bra kritik.

Ska snart ta och hoppa in i duschen och sen snygga till mig lite för att vid sex tiden åka till Rebecca för att fira att hon fyller 18 år imorgon.

Vad ska ni hitta på ikväll ?
Kramisar


Nicco - Guudmååning!

Hej alla små vänner :D
Riktigt soft morgon, låg och gojsade i sängen hur länge som helst och sen gick jag upp och duschade en redigt varm dusch. Nu ska jag snart gå upp och klämma i mig lite frukost (hoppas det finns rost-macka), sen ska jag ta och locka håret tror jag. Har man tid så har man ;)

ÅÅÅÅH VAD ÄR DET JAG HÖR? Fågelsång utanför fönstret! Betyder det att det kommer bli en beautiful day? ÄR VÅREN ÄNTLIGEN PÅVÄG? :O

På filmkunskapen ska vi kolla på Delikatessen.



Har blivit mycket film nu på senaste (det gillar vi! :D)


Petra- A sleepless night

Har jag fått någon somn inatt? Nej, knappast...

Igår fick jag svaret som gjorde att jag idag, 10 timmar senare, vet precis vad kärlek är...
Allt jag beskrev va tecken på kärlek, jag var bara rädd för att tro på det, rädd att det inte var känslor tillräckligt starka... men vet ni va? Jag var uppenbarligen kär...
När det till och med föll tårar ner för min kind, så vaknade jag ur någon slags koma. Hur är det man brukar säga, man vet inte vad man har förän man har förlorat det... tyvärr är det nog så...

Men, det känns ganska surt och veta att man gått här och letat efter kärlek sen gud vet när, och bara hoppats på att det ska dyka upp mer, när det egentligen fanns där hela tiden... bara jag trodde på det...
ah, jag är såååå matt...
känner mig helt tom...
förutom mitt "förflutna" är jag ingen...

Jag är nog en sån person som avgudar kärleken, men som samtidigt fruktar den. Jag vågar inte tro på den, och är rädd att när jag väl hittar den så gör den mig illa... och det är precis vad den har gjort....
Jag vågar inte älska någon, för jag vet hur ont det gör att förlora kärleken, och nu har det hänt igen...
Få bli celibat ett par år nu, om inte hela livet... XD
Nej, nej... det blir en matchmaking sajt helt klart! Där ska man väl kunna hitta kärleken igen? Eller vad tror ni?

Mina sista ord innan jag bryter ihop så vill jag bara säga till er som tvekar, att kör fulll ut! Jag va dum att vänta, allt för länge, och att han ens fanns där så länge är något som är ytterst ovanligt... han är unik...
Tyvärr har allting gott ett slut, men att bli "utbytt" eller inte ens testa eller ännu värre blivit utsatt för någon som är otrogen, är inget slut man väljer. Hellre då att gnistan slocknar, så att båda känner det samma...

Nu är ljuset släckt gott folk i alla fall... så nu vet ni... nu vet ni... :(

Får väl avsluta med att tacka, för den här killen får en verkligen att känna en speciell, och även fast det gör ont att se alla spår av honom, så önskar jag han lycka till...


USCH vad öppen jag är mot er alla, men vet ni vad? Jag kan kanske lära er där ute med mina misstag så att bni slipper göra dem samma... sen, behövde jag få lätta på mitt hjärta, få sopa igen alla sår...

Nu ska jag iväg till skolan, känns måttligt motiverande... går till 16.30 en fredag lixom... -.-
Händer något skoj ikväll? :)

kramar från den idag lite deppiga

Petra

Elin - Fullt upp hela dagen

Shit asså, jag vet inte vad jag ska börja idag, Har gjort så mycket saker så det är inte sant :P Hehe älskar att ha mycket att göra, speciellt om det är roliga saker.

Min dag började i alla fall att jag tod bussen (som dessutom var tio minuter sen ) till skolan för att möta upp Emelie, Anna och Amanda. Vi skulle idag nämligen vara skademakörer för ambulanssjukvården :). För er som inte vet vad skademakörer är så menas det med att man ska leka skadad x).
Vi och tre stycken till tjejer från skydd och säkerhetsklassen blev upphämtade av en civilbil och en vanlig ambulans bil (volvo för er som är intresserade x), vet inte ens varför jag skrev detta.

Vi blev i alla fall upphämtade och körda till militär matsalen för att äta världens godaste gulaschsoppa. När ni hör Gulaschoppa tänker ni nog fy och blä, det tänkte jag från början med men har aldrig ätit någon sådan god. Den var "hemma" lagad från botten, riktiga potatisar och kött som bara smälte i munnen som man slapp tugga :) Pannkakor med grädda och sylt på toppen gjorde det hela ännu bättre + en stor salladsbuffe. Nog om mat här.

Efter maten så gick vi ner till garaget där vi skulle "spela". Vi fick våra roller då jag skulle vara en tyst person som svarade svagt på tilltall men vanligt vid skada + hade också drabbats av en skallskada. Vi fick byta kläder och sätta hoss i de krockade bilarna som de släppt från 50 meters höjd (det blir som om man krockar i 70 km i timmen). Bilarna var gammla och hade börjat mögla och sitta där inne och andas denna dåliga luften kändes kan jag säga. Det var nästan som om man behöve syrgas på riktigt ;).

ambulansmännen och kvinnorna kom och gjorde som de skulle och pratade med oss och bar ut oss. Jag blev buren av två lossas brandmän :O cooolt va :D Hehe

Det var faktiskt jätte roligt och vara där och jag gör gärna om det :)

Fick i alla fall åka AMBULANS tillbaka till skolan, och det var lite komiskt då vi snackat mycket om att vi aldrig åkt ambulans och att vi jätte gärna velat göra det!.

kommer till skolan och går in till stan för att ta bussen hem till mig. Amanda hänger med mig hem och vi börjar direkt träna på idrotten och på den tränade vi till klockan var tio då hon tog bussen hem, så nu är jag helt slut i bollen och vill bara gå och lägga mig och det tänker jag med göra!

har ni haft en bra dag?
Kramisar

Nicco - Nattis

Idag har jag varit på ett möte med skådespelare, för vi skulle hitta passande skådespelare till vår intern-TV. Som tur var hittade vi två perfekta :)

Och jag var med om ett äventyr!! Bussen körde fast vid Sannarp. Vi stod där i typ 20 min. Det var mycket spännande, men inte lika spännande som en brinnande buss. Det tar priset.

Nu ska jag läsa lite i The Dirt och sedan sova.




Nicco - .

Åh herre gud, jag vill inte bli gammal och senil och glömma alla jag älskar ;___;




Nicco - HÅR!

Idag plattade jag håret för första gången på länge och blev förvånad över hur långt det har bllivit! Det syns liksom inte när det är lockigt...



För ett år sen                                                                                   För en timme sen


Funderar på att göra blonda slingor snart med... Men vill egentligen vänta tills våren. Men vill göra den nu med. Gaaah!!!

Något i den här stilen kanske? Vad tycker ni?


Men jag tänker INTE måla mina läppar sådär porrigt.



Nu ska jag glo på The Notebook som jag lånade av Ida(-Karin). Dom säger att den ska vara bra ;)





Elin - inställda bussar = ingen skola , eller inte!

"Med anledning av svåra vägförhållanden i Halland ställs all landsbygdstrafik (regionbussarna) i Hallandstrafikens regi in i kväll. Även stadstrafiken i Falkenberg är inställd. Gäller tills vidare. Observera att det även är stora förseningar i tågtrafiken."

Så stod det på hallandstrafikens hemsida igår! Dagens samtalsämne på facebook var att bussarna var inställda och att det antagligen inte skulle bli någon skola imorgon.

Men sådan tur hade vi inte, nu sitter vi i skola, trötta och hängiga och snön trillar ner utanför fönstrerna.
Hoppas nu bara vi kommer hem :) Annars kanske vi får övernatta i skolan ;)

Ha det bra
Kramisar
 

Nicco - En liten vän

Idag när jag väntade på bussen i en timme och 10 minuter (för den ena bussen kom aldrig) så upptäckte jag att det satt

en liten guldig snöflinga på min halsduk.

Alla de andra var gråvita, men denna satt helt för sig själv och lyste

av guld.

Den höll mig sällskap i kylan.




Sen kom den andra Nico och pratade istället. Då glömde jag bort snöflingan en stund. Och jag frös jättemycket om fötterna för mina sockar var blöta och skorna tunna. Trodde jag skulle bli tvungen att amputera bort dem för att de var köldskadade.
När jag sedan satte mig på bussen och känseln kom tillbaka så led jag. I tystnad.


Elin - fullt upp

Sitter åter igen i skolan då det känns som om jag tillbringar hela mitt liv i skolan nu för tiden. Engelska lektionen börjar om 20 minuter och sen är det dags att dra sig till friskis och svettis och träna affro med Sosso.
Så idag kommer jag inte heller hem förrens vid sju tiden fast ska i och för sig göra roliga saker så det är inte så stort problem :P

När jag kommer hem har jag även ganska mycket läxor som ska göras klart och lämnas in, och just nu blir bara läxhögen högre och högre. 

Förhoppningsvis kommer lilla petris skriva om sin Berlin resa som hon gjorde förra veckan. Så var uppmärksamma :D

Nu måste jag rusa

Kram på er söötisar :D


Nicco - Överraskningar ;)

Sitter och pysslar med en överrasking till vännerna mina... Ni vet säkert vad det är, men ni vet inte hur det ser ut! Hah!

Medan jag väntade på att nätet skulle sluta dumma sig lekte jag lite i Photoshop med en teckning jag gjorde för ett tag sen.

Vad tycks? :)



Nu ska jag fisa lite :)


Elin - google translate

Ni vet det inlägget jag skrev på kinesiska! Ida gjorde en översättning på google translate och det blev inte alls som jag trodde det blev haha! De som kan kinesiska läste det såhär.

Morgon alla våra läsare! Hur du idag?
I dag är det lördag, jag känner super bra. Antagit en rimlig tid att sova, bara äta en apelsin och nybakat rulla en god frukost!

Idag vet jag inte hur man gör. Amanda kommer att höjas ytterligare för att se Robinson om hon bara ville svara på mina SMS. ;). Tills hon svarat på min stora städa sitt rum (detta kommer att ta lite tid). Så, nog om jag skulle vara redo att flyga ikväll.

Om du hittar något intressant i dag?
Det finns en bra
Kram
Elena

Det kan bli väldigt roligt ibland :D

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att ciney mötet ska börja.

vad har ni hittat på idag? 

kramisar

Ida - Välkommen tillbaks. Tack!

Hejhej på er alla, nu är jag här igen!

För att slippa tvinga ur er några välkommnande över att jag är tillbaks så väljer jag helt enkelt att välkomna mig själv. Tack!
   Har varit lite mycket den senaste tiden, sjuk kanin, jobb och plugg i kombination med en hel massa andra att tänka på. Hursomhelst är jag (och Kummin) på G igen...så watch out! Mohah ;)

Sitter i skolan just nu och väntar på att det ska bli "mat" - falukorv med makaroner. Makaronerna med lite salt på känns väl helt okej, men korven däremot är inte lika lockande.



Haha jaa, det var allt jag hade att säga för den här gången, men ska slänga iväg något lite vettigare blogginlägg ikväll. Hoppas vi får reda på lite mer om Petras resa till Berlin då!

Pussåkram
Och du...ät nu inte för mycket godis innan maten! ;]


Elin - Roligt, dagen börjar med svenska

Hejsan Hoppsan
Sitter just nu i skolan och har svenska. Håller på att skriva mitt CV och personliga brev. Idag är det en lång dag i skolan men det bästa av allt är att den avslutas med ett ciney möte klockan fyra. Ska bli spännande och höra vad denne belgien resan egentligen handlar om :).

Nu måste jag stänga ner innan vår lärare kommer och skäller ut oss, för just nu gör alla allt annat än gör det vi ska :P

Ha det bra :D
Kramisar


RSS 2.0