Ida - Klassen goes crazy

Jahapphopp
Idag hade vi betygsamtal dårå, på geografin = alla i klassen utom en person har något vettigt att göra. Plötsligt bestämde sig någon för att sätta igång tv:n, och därefter fastnade i princip hela klassen stirrandes på tv:n. Vad som visades var Ringoling - ni vet, ett sådant där "ring-in-och-svara-på-aslätta-frågor-grej". Mhmm, tänker ni. Vad är då så spännande med det?


Jobbigt Ringoling-gäng. Ge oss svaret bara! ;(
Och pengarna...tack.


Mjo, grejen var att de visade en bild med en tjej och ett par hjärtan. Hur många, det var frågan. Alla i klassen satt och klurade, och vi fick nästan lika många olika svar. Hur svårt kan det egentligen vara? I slutet av lektionen hade de fått in över typ 80 felsvar, och alla alternativ vi i klassade hade haft var fel. Så vi satt helt enkelt där tiden ut och väntade (trots att man fick gå från lektionen) bara för att få reda på hur många hjärtan det egentligen fanns.
   Så var tiden slut...och gissa vad de sa? "Eftersom att ingen har ringt in rätt svar så tar jag med mig frågan till imorgon på tv 8!" Vafaaaaaaan liksom?!?!?!?! GAAAAAAAAH

Jaja, nu får jag väl vara lite duktig som kära Lizi och Petra
(Det vill säga plugga, maaah.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0